На пазар във Варна - 40

• 56 024
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря, момичета! Днес ги обикалям в реда Кауфланд-Била-Метро.

# 616
Търся голям буркан Нутела. В Пикадили, Кауфланд и ЛИДЛ са малки грамажи. Някой да е виждал другаде?

# 617
  • гр.Варна
Търся голям буркан Нутела. В Пикадили, Кауфланд и ЛИДЛ са малки грамажи. Някой да е виждал другаде?
В магазин" Макао" имаше големи,но от обикновените ,а не с пингвина.

# 618
  • Варна
В Метро има големи буркани Нутела, поне последния път като ходих Wink.

# 619
  • Варна
В  "Макао"  има Нутела и Uncle Ben's.

Практикер преместен ли е или затворен? снощи в най-голямото задръстване отидох и изненада..  #Cussing out

# 620
Благодаря - запътила са съм се натам.

# 621
  • Варна
Практикер преместен ли е или затворен? снощи в най-голямото задръстване отидох и изненада..
В момента го местят. Ще бъде долу на кръстовището, до Техномаркет където събориха някаква стара сграда наскоро. А на мястото на Практикер ще има ИКЕА...

# 622
  • Варна
Момичета, искам такъв модел ботички, желателно да са от еко кожа, че велурът трудно се поддържа. Да сте виждали някъде подобни? Не търся нещо скъпо, за ежедневието, до 50 лв.  Crazy

Скрит текст:

Има ги в Дайхман. Днес на витрината видях същите с някакво намаление даже Simple Smile

# 623
  • Варна
Практикер преместен ли е или затворен? снощи в най-голямото задръстване отидох и изненада..
В момента го местят. Ще бъде долу на кръстовището, до Техномаркет където събориха някаква стара сграда наскоро. А на мястото на Практикер ще има ИКЕА...

Благодаря ти! ИКЕА магазин ли ще правят или просто разширяват центъра? (Дано е магазин, че съм им голям "фен", въпреки че помещението е доста малко спрямо София.)

# 624
  • Варна
Практикер ще бъде до Технополис.

# 625
  • Варна
Възможно е. Аз така и не ги оправих тези двата магазина - Технополис и Техномаркет...  Embarassed Абе там долу, на изхода за магистралата, бивша сграда на ВАМОли беше, какво беше...  newsm78
Уж магазин ще е ИКЕА, така поне каза ключаря, който работи в Практикер.

# 626
Възможно е. Аз така и не ги оправих тези двата магазина - Технополис и Техномаркет...  Embarassed Абе там долу, на изхода за магистралата, бивша сграда на ВАМОли беше, какво беше...  newsm78
Аз техномаркет  запомних че е до Метро защото в названието на магазина им а М (техноМаркет)  и е близо до Метро   Mr. Green иначе преди и аз ги бърках

# 627
  • Варна

Икеа има поне от 2 месеца  Wink Там е до Декатлона, но е повече като мострена зала. По- дребните неща ги има налични, но повечето неща са само изложени като мостра и се поръчват  Simple Smile

# 628
  • Варна
Момичета, искам такъв модел ботички, желателно да са от еко кожа, че велурът трудно се поддържа. Да сте виждали някъде подобни? Не търся нещо скъпо, за ежедневието, до 50 лв.  Crazy

Скрит текст:

Има ги в Дайхман. Днес на витрината видях същите с някакво намаление даже Simple Smile

Това в кой точно Дайхман?

# 629
  • Варна
Практикер явно ще е до Технополис. Той е на долното кръсговище, но ви разбрах по описанието Simple Smile
Икеа има, но център за поръчки, с който можеш доста главоболия да си създадеш да това наистина бих се радвала да направят магазин.

Общи условия

Активация на акаунт