На пазар във Варна - 40

• 56 020
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Икеа има поне от 2 месеца  Wink Там е до Декатлона, но е повече като мострена зала. По- дребните неща ги има налични, но повечето неща са само изложени като мостра и се поръчват  Simple Smile
Именно. А сега ще има и магазин. На мястото на Практикер... Wink

# 631
  • Варна
За обувките - в Кауфланд, Възраждане.

# 632
Искам хубав кожен панталон! Къдеее????

# 633
  • До морето
Честита Коледа! Откъде да си купя космат елек? Има ли някъде по-голямо разнообразие?

# 634
Честита Коледа! Откъде да си купя космат елек? Има ли някъде по-голямо разнообразие?
Такива елеци миналата седмица видях по Владислав,като вървите от Рощок посока Образцов дом,единия магазин е или преди детския магазин''Слънчице''или един два след него,а другия е пак в същата посока но след Образцов дом/Билата/мисля се пада малко след фотото.За единия мога да кажа че струва 80лв.тъй като ми хареса и попитах,за другите не мога да кажа цена.Дано обясних правилно.

# 635
  • До морето
Благодаря много! Едва ли ще работят днес,  а естествено аз се сещам в последната минута!

# 636
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте, да сте срещали по магазините или пазарите да продават мармалад на калъпи? Едновремешният, който се продаваше на килограм и увиваха в хартия. Май беше сини сливи и ябълки? Thinking
В супермаркет Мартини при нас,в Младост.Няколко пъти взимаме,много е хубав.

Честита Коледа на всички в темата! Hug Hug
Може да сте писали,ще се върна да чета,но знаете ли кой ще пее на Нова година на центъра?

# 637
Благодаря много! Едва ли ще работят днес,  а естествено аз се сещам в последната минута!
Мисля че ще работят,щом и на 25-ти бяха отворени.а аз искам да попитам някой да е срещал от този чай http://shop.bioprogramme.bg/image/cache/data/Teekanne/3DMont_Mag … s_rgb-560x420.jpg

# 638
  • Варна
Във Варна продават ли "O'bag"?

# 639
  • Варна
Във Варна продават ли "O'bag"?
Гранд Мол Варна, ет.1, срещу входа на Зара.

# 640
  • Варна
Благодаря много! Виждала съм там чанти, но изобщо не съм обърнала внимание какви са. Как са като цени? От наема в мола да не са х3...

# 641
Някой знае ли пощите дали ще работят утре и вдругиден?

# 642
  • Варна
Благодаря много! Виждала съм там чанти, но изобщо не съм обърнала внимание какви са. Как са като цени? От наема в мола да не са х3...
За точни цени не съм сигурна,
защото не ми допадат чантите.
Но, по спомени, когато сме ги обсъждали
в една друга тема, от 150лв нагоре.

Запомнила съм, че лесно се цапат и много трудно чистят,
както и че тежат тези чанти.

# 643
  • Варна
Благодаря ти много за мнението! Аз останах с впечатление, че лесно се поддържат и с малкия би ми било в + и за това исках, но май ще размисля.

# 644
  • Варна, Пловдив
Здравейте, да сте срещали по магазините или пазарите да продават мармалад на калъпи? Едновремешният, който се продаваше на килограм и увиваха в хартия. Май беше сини сливи и ябълки? Thinking
В супермаркет Мартини при нас,в Младост.Няколко пъти взимаме,много е хубав.

Честита Коледа на всички в темата! Hug Hug
Може да сте писали,ще се върна да чета,но знаете ли кой ще пее на Нова година на центъра?
Благодаря, далече ми е кварталът и не го знам този магазин, но се радвам, че намирам къде го продават все още, и ще го потърся из google.
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт