На пазар във Варна - 40

• 56 008
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Откъде хубаво кисело зеле (цели зелки) за сърми? Желателно да е из кварталите.

# 646
Сега взех от Кауфланд(до МОЛ Варна ,предполагам и в другите ще има ).В кофа е .Има една средна зелка и няколко четвъртинки. На вкус бива. Еее не  е като домашното но за готвене става

# 647
Здравейте! Знаете ли къде мога да видя на живо латексовите възглавници на Екон? Интересува ме някъде около центъра, колхозния пазар или Чаталджа (нямам възможност да ида до някои от Моловете).

# 648
  • Varna
Хубав месарски магазин,който да работи днес:)

# 649
  • Варна
Здравейте, да сте срещали по магазините или пазарите да продават мармалад на калъпи? Едновремешният, който се продаваше на килограм и увиваха в хартия. Май беше сини сливи и ябълки? Thinking
В супермаркет Мартини при нас,в Младост.Няколко пъти взимаме,много е хубав.

Къде точно се намира този супурмаркет и дали има друг такъв във Варна?

# 650
  • Варна
Здравейте, да сте срещали по магазините или пазарите да продават мармалад на калъпи? Едновремешният, който се продаваше на килограм и увиваха в хартия. Май беше сини сливи и ябълки? Thinking
В супермаркет Мартини при нас,в Младост.Няколко пъти взимаме,много е хубав.

Къде точно се намира този супурмаркет и дали има друг такъв във Варна?
Пазар Младост. Като се движиш по Сливница посока Мебелна палата, светофара след Пикадили Младост. Той е на Т-образно кръстовище. На този светофар свиваш в дясно и след около 300 - 500 м. си точно пред денонощен магазин Мартини. Ще се падне от дясната ти страна. До него има Рибарница...
Не знам арменеца да има други магазини...

# 651
  • Варна
търся замразени блатове за пица, само блат с дом сос, 2 бр. са в опаковка. нямат в кауфланд и лидл newsm78 върти ми се из главата, че бяха vico или нещо подобно като марка......

# 652
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно годишната фотосесия при Олга Ташева,правилно ли съм разбрала-12 снимки-50лв?Благодаря.

# 653
  • Варна
Плюс колаж от снимките накрая. Идеята е първата снимка да е до месец след раждането, а последната за годинката Peace

# 654
Момичета от къде мога да си взема подобна маска за очите? http://www.exo.bg/relaksirashta-maska-za-ochi-2v1-s-ohlajdasht-i … zatoplyasht-efekt

# 655
  • Варна
Да ви попитам и в тази тема,
виждали ли сте скоро във ВУ - детски ски екипи за момче, каска, очила и къде?
За дамски ски панталон също се вълнувам  Simple Smile

# 656
  • Варна
Ски панталон си купих от Мъпет маг на Чаталджа(до Красен стил), има и очила, каски, ръкавици

# 657
  • Варна
Момичета от къде мога да си взема подобна маска за очите? http://www.exo.bg/relaksirashta-maska-za-ochi-2v1-s-ohlajdasht-i … zatoplyasht-efekt
Не знам дали е същотосъщото но гледах на сайта на немските магазини.

# 658
Много хубаво зеле има срещу бурлекса във владиславово,в един плод зеленчук.

# 659
  • Варна
Много хубаво зеле има срещу бурлекса във владиславово,в един плод зеленчук.

Съвсем бях забравила за този магазин.  ooooh!ММ вече купи зелеви листа в буркан от Метро, дано да са хубави.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт