На пазар във Варна - 40

• 56 091
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Изпуснах си телефона и му се пукна стъклото. (Samsung galaxy s3) Моля препоръчайте разбиращ техник по въпроса.  Cry

# 121
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ползвала съм услугите на едно момче,сервиза се намира преди сладкарница Дъга,която е преди Пикадили Чаталджа,вдясно.

# 122
Може ли някой да ми препоръча обущар, който да  стеснява боти/ ботуши без да ми ги развали  Simple Smile

# 123
  • Варна
Здравейте, харесала съм един хигиенен комплект за бебе нувита http://www.pakostnik.com/bg/higienen-komplekt-nuvita-19586, но го намирам само онлайн. Ако някой е виждал по варненските магазини този модел моля да сподели къде bouquet

# 124
  • Варна
Nuvita продават в "Сладури". Не знам този комплект дали е наличен, обади им се. Другаде марката не съм я виждала.

# 125
  • Варна
Благодаря  bouquet

# 126
  • Варна
Изобщо не е по темата, за което много се извинявам, но тук пишат много варненки. Искам да помоля ако има някоя, чието дете посещава частна детска градина да ми пише на ЛС! Благодаря!

Сега по темата-магазин за платове, но с избор на детски десени.

# 127
  • Варна
Сега по темата-магазин за платове, но с избор на детски десени.
Това и на мен ще ми е интересно,
в подлеза на гарата има много хасета с детски десени, ако това търсиш, но качествени платове за дрешки с детска щампа не съм виждала  newsm78.

# 128
  • при най-добрият мъж...
Голям магазин за платове има след стоматологията,на същия тротоар.Пада се малко зад украинския магазин "Зафирка".

# 129
Здравейте.
Можете ли да ми препоръчате хотел в района на Административния съд ( ул. Никола Вапцаров 3 А ).
Благодаря предварително и дано да съм си задала въпроса в правилната тема  Hug

# 130
  • Варна
Голям магазин за платове има след стоматологията,на същия тротоар.Пада се малко зад украинския магазин "Зафирка".

Днес го видях, но е почти невъзможно да вляза с количката. Трябва да отида сама някой ден. Знаеш ли дали има подходящи платове за спално бельо и завеси?

Маргарита Слънчева, бях забравила за там. Благодаря! Ще мина тези дни. Не знам там какви платове точно продават, може да има нещо подходящо.

# 131
  • Варна
Здравейте.
Можете ли да ми препоръчате хотел в района на Административния съд ( ул. Никола Вапцаров 3 А ).
Благодаря предварително и дано да съм си задала въпроса в правилната тема  Hug

Гранд хотел Димят и Бест Уестърн Парк Хотел сякаш са най-близо, но и от двата нямам лични впечатления и не мога да препоръчам   Peace

# 132
  • при най-добрият мъж...

Днес го видях, но е почти невъзможно да вляза с количката. Трябва да отида сама някой ден. Знаеш ли дали има подходящи платове за спално бельо и завеси?

Маргарита Слънчева, бях забравила за там. Благодаря! Ще мина тези дни. Не знам там какви платове точно продават, може да има нещо подходящо.
Да.Има голямо разнообразие на платове за спално бельо,завеси,покривки,дамаски и тенти.И други платове също.Често ходя там по работа и съм доволна.Между другото собственика на магазините в подлеза на гарата и на този е един и същ.И на двете места има почти едно и също зареждане.

# 133
  • Варна
Indira, мнооого благодаря! Утре съм там! Дано има, това което търся! Предлагат ли и шиене?

# 134
  • при най-добрият мъж...
Няма защо! За шиене не знам,може би имат координати на някоя шивачка в магазина.Ако нямаш позната шивачка,мога да ти препоръчам шивача в Мол Варна,на нивото на пазара(-2 ниво).

Общи условия

Активация на акаунт