На пазар във Варна - 40

• 56 131
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Moят ученик иска все в марка да се облича, ама в мола ми излиза златно... Та въпроса ми е къде мога да намеря маркови (адидас, найк) на нормални цени?
И втори въпрос: Къде мога да купя изчистени памучни черни и бели тениски?
 bouquet

# 496
Аутлетите на Адидас?  В краен случай може да провериш във вторите употреби,  често излизат тия марки а и са доста запазени, взимала съм си от там такива, които да нося вкъщи. Излязоха ми по 5-10 лв.

# 497
  • ВАРНА
Moят ученик иска все в марка да се облича, ама в мола ми излиза златно... Та въпроса ми е къде мога да намеря маркови (адидас, найк) на нормални цени?
 bouquet

Adidas имат аутлет до пазара на цветята на Чаталджа - по 8ми Приморски

# 498
  • при най-добрият мъж...
Аз или поръчвам сама от Спортсдирект или в Базар.бг следя обявите на търговци,които внасят спортни стоки от Великобритания.Така успявам да обуя и облека ученика без да се разоря.

# 499
  • Вестерос
 bouquet
Оригинални адидас, найк и т.н. от един сайт английски, плаща се и доставка, но когато блузата е 10 евро там, а в мола 69 лв е изгодно, особено ако ще купуваш повече неща, някой път доставката ми е излизала безплатна.

напиши в гугъл sportdirect. М само от там си купува дрехи, маратонки..

# 500
  • Варна, Пловдив
Здравейте, скоро възползвали ли сте от услугите на тапицер? Трябва ми за един кухненски ъгъл и столове. По възможност да се извърши вкъщи.
Здравейте, скоро ползвахме услугите на Рона Динкови, координатите са: ул.Гаврил Кръстевич 5-тел.0877-32-35-32. Претапицират по домовете, а на адреса е магазина за дамаски.
Останахте ли доволна от услугата, цените приемливи ли са, че въобще нямам представа как вървят?

Morgana07,аз бях питала скоро за тапицер, открих още един човек и на него звънях, но изникнаха други спешни работи и се отлага претапицирането за след нова година. Намерих го от една фейсбук група  - "08777519042-Николай, ако не ме лъже паметта - излючително бях доволна , Направи тапицерията на старинни мебели - при това на разумни цени .."

# 501
  • Варна
 bouquet
Бели тениски с къс ръкав видях днес в Reserved за 2.90 лева.
Учудих се, по ниска от тази цена не съм намирала.
Обаче, ако знаех какъв размер ти трябва, щях да проверя дали точно той го има.

# 502
  • Варна
Бял сервиз на Луминарик се купих от Метро за 40 лв- 18 части Simple Smile
Имаше и 6 чаши за вода на Аро на 4 лева намалени,стори ми се изгодно Simple Smile
Има някакви промоции за любителите на вина срещу метро точки Simple Smile
Ние не сме по виното,но си харесах някаква купа+сосиера и бамбукова дъска за рязане за17 лв вместо 43 с 20 метро точки Simple Smile

# 503
Здравейте! Искам да попитам мамите от Варна кой магазин на "Рая тойс" е най-голям? По конкретно ме интересува всичко за новородено. Благодаря предварително.  bouquet

# 504
  • Варна
Здравейте! Искам да попитам мамите от Варна кой магазин на "Рая тойс" е най-голям? По конкретно ме интересува всичко за новородено. Благодаря предварително.  bouquet

Мисля,че има доста неща на втория етаж на този- до метро който е  Peace

# 505
  • Варна
Този магазин на Рая е най-голям. В него има изложени най-много колички(на марките, на които са вносител) и легла. Също зареден им е и в "Мама и аз". Там е на две секции като едната е с играчки, а другата за бебе. От обслужването и компетентността в "Мама и аз" съм по-доволно. Мацката даже ми предложи да ми издаде карта за отстъпка.

Магазин за фолио за мебели ако може и по центъра? (не ми трябва нещо особено

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 23:15 от eli70o0

# 506
  • Варна, Пловдив

Това устройва ли те? Има един магазин и на колхозен пазар, но не помня улицата, Домко е другото ми предложение.

# 507
  • ride my bike...
Tърся новогодишно гащеризонче за новородено, но в района на Чаталджа

# 508
  • Варна
Tърся новогодишно гащеризонче за новородено, но в района на Чаталджа

Чочко Бочко. Може да видиш в сайта какво предлагат. Магазинът е до бебе борсите.

jadi24 , да. Ще отида с колата. Исках нещо по центъра, за да е пеша с малкия, но не ми пречи да отида до там. Кой магазин търся там? А това фолио на ролки ли е или листове? На мен ми трябва едно парче.

# 509

А това фолио на ролки ли е или листове? На мен ми трябва едно парче.

На ролки е ,но продават на метър,може и половин метър ако искаш.

Това устройва ли те? Има един магазин и на колхозен пазар, но не помня улицата, Домко е другото ми предложение.

Същата фирма имат магазин и на бул.Бенковски в часта му между бул.Владислав и ул.Пюскюлиев. Пада се точно пред "Ботевата" градинка.

Общи условия

Активация на акаунт