На пазар във Варна - 40

• 56 064
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Знаете ли къде във Варна продават оригинални балсами за устни ЕОС Simple Smile В някоя аптека може би, знам , че в Русе продават в една аптека, която обаче няма магазин във Варна
Включвам се към въпроса. Аз го намирам и поръчвам само от ензо.

# 556
  • Вестерос
И аз там го намерих, но искам исках на място Simple Smile

# 557
  • Варна
Знаете ли, къде има магазин за мебели от чам. Преди години всички мебелни магазини бяха пълни с такива, а сега не мога да открия един гардероб...

# 558
  • Варна
Кинкалерия по центъра? Скоро се коментираше, но като не ми трябваше.

Трябват ми материали за "тиха книжка" като цяло. Някой ако е правил да ме насочи..

# 559
  • Варна
Къде да търся хубави силиконови/гумени мъжки чехли? Онлайн всички номера 43-44 са изчерпани  Shocked

# 560
  • Варна
Кинкалерия по центъра? Скоро се коментираше, но като не ми трябваше.

Трябват ми материали за "тиха книжка" като цяло. Някой ако е правил да ме насочи..

Коментираше се една на Владислав до съда, срещу СЖ банк, иначе в подлеза до СОУ Димчо Дебелянов има голяма кинкалерия.

# 561
  • Варна
Знаете ли, къде има магазин за мебели от чам. Преди години всички мебелни магазини бяха пълни с такива, а сега не мога да открия един гардероб...
Пазарила съм от тази фирма на пазара
http://bogora.com/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0 … D0%BE%D0%B1%D0%B8

И аз имам питане: къде можем да направим коледни снимки на новородено. Ако някой може да препоръча някое фото.

# 562
  • Варна
Маргаритка Слънчева, благодаря! За коледна фото сесия и аз се заглеждам, но нищо не съм открила. Може би само това http://www.marianadimitrova.net/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D … B5%D0%BD%D0%B8-2/

# 563
Момичета,някоя от вас дали е забеляза дали в кауфланд има детска ел.четка за зъби.

# 564
  • Варна
Момичета,някоя от вас дали е забеляза дали в кауфланд има детска ел.четка за зъби.
Днес ще ходя в Метро и Кауфланд и има вероятност и аз да трябва да купя
и ще проверя.

# 565
Днес ще ходя в Метро и Кауфланд и има вероятност и аз да трябва да купя
и ще проверя.

ок,благодаря

# 566
Здравейте! Случайно някой да знае откъде мога да купя/наема калпак и ямурлук - детски, 134см ръст, около центъра?

# 567
  • при най-добрият мъж...
Калпаци и ямурлуци в магазина за народни носии в Мол Варна,на нивото на пазара.

# 568
  • Варна
dessitta, благодаря ти! Училището е до вкъщи, но като не минавам по подлези с количката, кой да види.

# 569
  • Варна
Маргаритка Слънчева, благодаря! За коледна фото сесия и аз се заглеждам, но нищо не съм открила. Може би само това http://www.marianadimitrova.net/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D … B5%D0%BD%D0%B8-2/

Мисля, че сме закъснели малко  Grinning
Аз звънях на Олга Ташева, но имала часове за януари месец Thinking и се отказах. Записах се за едногодишна фотосесия, снима се веднъж месечно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт