На пазар във Варна - 40

• 56 060
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
stenly, блатодаря ти! Мисля да се разходя там в района да видя какво предлагат, но исках насоки къде може да се намери нещо подобно. И аз за коледни подаръци за по лесно ги мислех Simple Smile Интересното е, че същите чорапи ги предлагат в ОЛХ на почти 7 лв.

# 541
  • Варна
stenly, блатодаря ти! Мисля да се разходя там в района да видя какво предлагат, но исках насоки къде може да се намери нещо подобно. И аз за коледни подаръци за по лесно ги мислех Simple Smile Интересното е, че същите чорапи ги предлагат в ОЛХ на почти 7 лв.

Ако са от тези, по-пухкави и дълги, стигат може би до под коляното и в магазина бяха по 6,50 лв. сякаш  newsm78 . Те стават повече за терлици сякаш, но са интересен подарък. Тези дългите ги видях и на една сергия на Колхозния, но не знам как да обясня - ако идваш от Пискюлив и всички сергии с плодове и зеленчуци останат вляво, отдясно има 2-3 маси , предимно ядки, боб идр. продават, там има и една сергия с клинове, чорапи.
От по-късите и аз ще намина тези дни да си взема още от магазина, много ми е приятно зимата да си нося коледни чорапки. А имаше и с надпис "Happy New Year" Simple Smile Бяха 3,5-4,00 лв.
Сподели, моля после, ти какво и на какви цени хареса!

# 542
Момичета, къде мога да намеря сравнително хубава китара за начинаещ китарист  до около 100лв.?

# 543
  • Варна
Започнаха ли намаленията по моловете?
Започват около Коледа - 24-25.12

# 544
  • Варна
На улица Пирин, почти на ъгъла с ул.Македония има магазин за пижами в него продават такива коледни чорапи:
Скрит текст:
на цена 6-7 лева

# 545
  • Варна, Пловдив
Вчера точно и аз загледах такива чорапи в магазина за дамско бельо до Елитис на Колхозния пазар.

# 546
  • Варна
чорапи има и на бул,Сливница срещу ДМ, малко по надолу в дясно има магазин за бельо, който е малко под земята, по едни стълбички се слиза. аз си купих от там в черно и бяло с еленчета. много сладки, има и с понпони или пък с дядо коледа завършва самия чорап, т.е. все едно шапката му е около кокалчето оф ф как обясних нищо не се разбра.....

# 547
  • ride my bike...
миналата година купих коледни чорапи за мен и децата от тук
http://www.dunstarltd.com/browse.php?catid=119&start=12

# 548
Привет на всички:) Скоро бях питала за дамаски...След обикаляне по всичките магазини из града, които знам и тук ме посъветваха, мога да кажа, че почти навсякъде продават едни и същи дамаски, и под 10 лв. почти невъзможно е да се намери нещо що-годе свястно. Накрая попаднах на Инфлама, склад в бившия Янко Костов. Там имаше безкрайно голямо разнообразие, включително и евтини качествени дамаски.
Сега издирвам спешно сурвачка...ако може да изглежда сякъш аз съм я правила, още по-добре:) Моля, ако някой е мяркал из района на Колхозния пазар, пък и където и да е, да сподели.

# 549
  • Варна
Сега аз съм на тема дамаски. Къде се намира това?

# 550
  • Варна
Сурвачки има на пазар Чаталджа, до чешмата

# 551
Сега аз съм на тема дамаски. Къде се намира това?
Ето сайта им:
http://www.inflama.com/contacts.php?l=bg
Звъннете на посочените телефони, жената ще ви ориентира.

# 552
Здравейте!Знае ли някой къде мога да дам блуза,плетиво,да ми я преправят?Незнам дали шивачите извършват такова нещо или някой който се занимава с плетене?

# 553
  • Варна
Някой беше питал за чорапи cotton step. Сега видях, че са отворили фирмен магазин на ул. "27 юли", точно под аптека "Попова".

# 554
  • Вестерос
Знаете ли къде във Варна продават оригинални балсами за устни ЕОС Simple Smile В някоя аптека може би, знам , че в Русе продават в една аптека, която обаче няма магазин във Варна

Общи условия

Активация на акаунт