На пазар във Варна - 40

• 56 032
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
dessitta, в някои аптеките се окава, че ги има. Днес купих от Санита и съм доста доволна. Малкият ще е вече с такава.
И аз се ослушвам за елеци. Днес точно на центъра ми предложиха за 600 и.. даже не се заслушах и точно колко. Е, не струват толкова.

За Маша и Мечока в Джъмбо не обърнах внимание, но днес в Хиполенд видях. Там като са на акция някой път цените са по-ниски от в Джъмбо.

Аз трета зима се ослушвам за такъв елек и все обикалям, но толкова пари определено не ми се дават като 600 лв. Но пък вчера в крайна сметка си взех най-накрая след пробване във всички магазини по центъра. Направиха ми добра отстъпка, защото елека беше 450, а ми го дадоха за 390 - черен косъм лисица ! Много съм доволна  Laughing Laughing

# 586
  • Варна
Момичета, искам такъв модел ботички, желателно да са от еко кожа, че велурът трудно се поддържа. Да сте виждали някъде подобни? Не търся нещо скъпо, за ежедневието, до 50 лв.  Crazy

Скрит текст:

# 587
  • Вестерос
В Дайхман защо не видиш? Сега доста са на 50%. Иначе аз имам същите като на картинката, но от изкуствена кожа от няколко години (около 4,5) от red lips. Само един път им сменях токчетата и ги лепих, а ги скъсвам от носене

# 588
  • Варна
Здравейте,някой да е виждал подобен несесер за грим-http://malena-shop.bg/neseser-za-grim-97861.html.

# 589
  • Варна
Може ли да споделиш каква е цената на подобна сесия?
50 лева Simple Smile

# 590
  • Варна
В Дайхман защо не видиш? Сега доста са на 50%. Иначе аз имам същите като на картинката, но от изкуствена кожа от няколко години (около 4,5) от red lips. Само един път им сменях токчетата и ги лепих, а ги скъсвам от носене

Трябва да отида на място, но в сайта им подобни не видях.

На red lips цените им не са много по-ниски в сравнение с дайхманските, но сякаш изглеждат съвсем китайски като изработка.

# 591
  • Вестерос
Red Lips май са турски, поне така пише на обувките ми от тях, иначе за Дайхман знам, че имаше ниски различни видове, тъй като сега са модерни такива, но сигурно ще има и на ток

# 592
  • Варна
Някой беше питал за пантофи от агнешка кожа - днес видях в Гранд Мол, в един магазин на нивото между 0 и Карфур, т.е. като слизаш с ескалатора към Карфур има междинно ниво, има оптика, до нея магазин за чанти, ръкавици от ест. кожа, има и пантофи.
Ако някой търси икони по празниците от сърце препоръчвам: https://www.facebook.com/%D0%98%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D1%81-% … 70727098/?fref=ts
Днес ги намерих в Гранд Мол на 1-ви етаж, в една нещо като ниша за временни магазини. От няколко години по Коледа купувам за подаръци, всички до сега са възхитени, защото са хем по-различни, хем не са кичозни и са по канона.

# 593
  • Варна
Препоръчайте ми майстор за бойлер.

# 594
Имате ли си на идея как се казва бижутерското магазинче на Севастопол, точно под табелата на агенция Мирела? Не съм в града, а си харесах един пръстен, чудя се дали имат сайт?

# 595
  • Варна, Пловдив
Здравейте, да сте срещали по магазините или пазарите да продават мармалад на калъпи? Едновремешният, който се продаваше на килограм и увиваха в хартия. Май беше сини сливи и ябълки? Thinking

# 596
  • при най-добрият мъж...
Такъв съм виждала само в Трявна.Във Варна не съм.

За любителите на ръчно направените неща-от днес в продължение на 3 дни ще има Арт Базар в Мол Варна на -2 ниво.

# 597
Моля,да ме насочите към магазин за порцелан с хубави порцеланови фигурки.

# 598
  • Варна
От къде мога да купя бебешки дневник? В центъра ме интересуват магазините. Да има разнообразие Simple Smile

# 599
  • Варна
От къде мога да купя бебешки дневник? В центъра ме интересуват магазините. Да има разнообразие Simple Smile
От тук:
За любителите на ръчно направените неща-от днес в продължение на 3 дни ще има Арт Базар в Мол Варна на -2 ниво.
Не е в центъра, но пък ще е ръчно изработен и много красив...

Общи условия

Активация на акаунт