На пазар във Варна - 40

• 56 045
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,някоя от вас дали е забеляза дали в кауфланд има детска ел.четка за зъби.
Имат,но дори служителките там не знаят Simple Smile Поне тези които питах аз.Купих я от аптеката в Кауфланд за почти същите пари( малко по скъпа) А четките в кауфланд стоят точно до информация в стъклените заключени витрини.На Орал би са.Детето е вече от 1 година с нея.

# 571
  • Варна
https://m.facebook.com/profile.php?id=726234557459721 За фотосесии аз се доверявам на Лилия Лечева.

# 572
  • Варна
Момичета,някоя от вас дали е забеляза дали в кауфланд има детска ел.четка за зъби.
Имат,но дори служителките там не знаят Simple Smile Поне тези които питах аз.Купих я от аптеката в Кауфланд за почти същите пари( малко по скъпа) А четките в кауфланд стоят точно до информация в стъклените заключени витрини.На Орал би са.Детето е вече от 1 година с нея.
И в ДМ има. Детски, за възрастни, с батерии, акумулаторни. Ние ползваме техни, доволни сме.

# 573
  • Варна
В някоя аптека виждали ли сте триглавите четки за зъби на др.Барманс?

# 574
  • Варна
За детски фотосесии (пък и не само) препоръчвам: https://www.facebook.com/Donev-Studio-1426501350899952/?pnref=lhc

# 575
  • Варна
Къде, къде във Варна има дамски елеци от естествен косъм на прилични цени , а не като тези по центъра за по над 600 лв. ?  newsm78  (Прилична цена до 300 -350 лева )

# 576
  • ВАРНА
Къде има хубави домашни чехли от агнешка кожа и цена евентуално?

# 577
Аз искам да попитам някой в Джъмбо дали е виждал играчки с Маша и Мечока.

# 578
  • Варна
Имам малко необичаен въпрос.
Ползва ли ли сте услугата 'пълнене на наденици' и къде?  Mr. Green
Имаме всички продукти, но нямаме уредието на труда.

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 19:27 от missNoir

# 579
  • Варна
Не знам дали е точно такава марката, но видях в едно магазинче за здравословни храни в близост до Чаталджа, на ул. Саава Радулов,  и даже мисля да купя за проба при следващо сменяне.

Да кажа за чорапите ако някой го интересува за бърз коледен подарък - намерих ги най-евтино (5 лв.) в магазина за дамско бельо до Елитис на Колхозния пазар.

Весели празници!

# 580
  • Варна
dessitta, в някои аптеките се окава, че ги има. Днес купих от Санита и съм доста доволна. Малкият ще е вече с такава.
И аз се ослушвам за елеци. Днес точно на центъра ми предложиха за 600 и.. даже не се заслушах и точно колко. Е, не струват толкова.

За Маша и Мечока в Джъмбо не обърнах внимание, но днес в Хиполенд видях. Там като са на акция някой път цените са по-ниски от в Джъмбо.

# 581
  • Deutschland/HE

Лятото имаше в аптека "Крес", която е на бул. Мария Луиза.

# 582
dessitta, в някои аптеките се окава, че ги има. Днес купих от Санита и съм доста доволна. Малкият ще е вече с такава.
И аз се ослушвам за елеци. Днес точно на центъра ми предложиха за 600 и.. даже не се заслушах и точно колко. Е, не струват толкова.

За Маша и Мечока в Джъмбо не обърнах внимание, но днес в Хиполенд видях. Там като са на акция някой път цените са по-ниски от в Джъмбо.
Благодаря,значи утре ще се ходи до Хиполенд  Simple Smile

# 583
  • До морето
Маргаритка Слънчева, благодаря! За коледна фото сесия и аз се заглеждам, но нищо не съм открила. Може би само това http://www.marianadimitrova.net/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D … B5%D0%BD%D0%B8-2/

Мисля, че сме закъснели малко  Grinning
Аз звънях на Олга Ташева, но имала часове за януари месец Thinking и се отказах. Записах се за едногодишна фотосесия, снима се веднъж месечно  Heart Eyes

Може ли да споделиш каква е цената на подобна сесия?

# 584
  • Варна
Тези четки не вършат никаква работа. Вижте тук: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10632444737207 … d=128777267167462

Общи условия

Активация на акаунт