Аз почнах да пия биозин мама.Към мамите с момчета как се справяте или какво правите по въпроса с пишлетата?
Аз почнах да пия биозин мама.Към мамите с момчета как се справяте или какво правите по въпроса с пишлетата?
Струва ми се наистина малко и се старая да я оставям. Нещо се отприщих на въпроси - а с бибата как сте? Моята беба я иска само през нощта като се размрънка. За телевизията -по колко време ги оставяте да гледат, пускате ли им специално бейби тв?
Струва ми се наистина малко и се старая да я оставям. Нещо се отприщих на въпроси - а с бибата как сте? Моята беба я иска само през нощта като се размрънка. За телевизията -по колко време ги оставяте да гледат, пускате ли им специално бейби тв? 

Аз все я жалех, че не беше във форма и все нещо я мъчеше и помрънкваше и я забавлявах, пък тя взе че свикна и сега малко зор, но здраве да е. Иначе телевизия аз самата не гледам много-много, та и тя се обръща и заглежда предимно ако чуе музика
То е ясно, че не е полезно, но няма как да са и под похлупак. 
Та, тези мамита, на които им се е налагало да го прекъснат за момент-колко дни след като сте спряли да пиете лекарствата-продължихте да кърмите. Не пия антибиотик, а разните там прахчета с парацетамол и капки за нос и гърло Препоръчани теми