Есен златокоса, дрипава и боса - Априлски бебета 2015 Тема 4

• 62 541
  • 441
  •   1
Отговори
# 315
То тези вируси край нямат! Бебчо е с едни сополи и гадна влажна кашлица вече 10 дни. Преди това беше сухо кашляне.И от днес вече е на антибиотик, който толкова исках да не давам!  А казват, че грипът тепърва предстои!

# 316
  • София
Много от антибиотиците даже са съвместими с кърменето.
Не спирай заради някакви прахчета и капки.
Ето на този сайт можеш да провериш кои лекарства са съвместими с кърменето:

http://www.e-lactancia.org

# 317
  • Бургас
Всички болни да оздравяват бързичко!

За бургаските мами: утре (вторник) среща в 14.00 ч. на Пантеона. Който има възможност и желание да заповяда, ще се радваме да се съберем повече Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 10:33 от 0033

# 318
Има ли някое от бебчетата с изпъкнал пъп? На последната консултация беба много се разплака е пъпчето и изпъкна, лл каза да вземем лепенки и го залепи, обаче нещо много се зачерви и като я къпахме се намокри и аз я махнах. Сега се чудя дали да слагам лепенка. Незнам дали е пъпна херния или просто такъв тип пъп, досега вече 10 месеца нищо не е казала лл, а аз съм го забелязвала понякога, но не ми се е виждало притеснително. Чудя се да го лепя ли или да хуквам по доктори Rolling Eyes .

# 319
По-добре се консултирай с някой лекар.То може да се е зачервило от лепенките. С пъпчета нямам опит. А тук никой почти не пише и едва ли ще получиш много съвети.

# 320
  • над кукувичето гнездо
По-добре се консултирай с някой лекар.То може да се е зачервило от лепенките. С пъпчета нямам опит. А тук никой почти не пише и едва ли ще получиш много съвети.
+1 Peace

# 321
Зачервяването премина и реших пак да я залепя - ако е не е херния добре, ако пък е херния така или иначе няма какво друго да се направи, освен оперативно ( но по-нататък).
Ама верно тая тема съвсем сме я зярязали. Да ви питам записахте ли се на детска кухня?

# 322
  • над кукувичето гнездо
Не. Още е в процес на захранване и не е опитал доста от нещата, които предполагам, че се готвят там. И не съм сигурна дали ще ми е по-удобно да съобразявам дистанцията на разходките с часовия интервал на сервиране на кухнята всеки ден. newsm78

# 323
Аз записах моя господинчо на детска кухня. И аз не бях сигурна, дали е захранен с достатъчно неща... но проверих менюто за 1-ва група (от 10 до 12 месеца) и се оказа, че вече яде почти всичко. Каквото не е ял, ще го въвеждам. А и кухнята има пункт съвсем близо и ми е удобно.

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 10:55 от Mary-Rose

# 324
  • София
Дам, вече месец е на кухня, на Юначе. Пробвахме и Хер бебе и Ози, беше отвратен, почти не отказа храната заради тях. С Юначе очаквах същото но се оказа тотален хит, досега нищо не е отказал. Готвят без сол и с АМ, имат и неделно меню.

# 325
Aз готвя на беболината,засега нямам намерение да я записвам на кухня.Предпочитам сама да проготвям храната ѝ,докато имам тази възможност. Wink

# 326
  • Пловдив
Здравейте малко страничен въпрос да задам,на някоя мама дали са и горили раничка,не да са я мазали с лекарство,защото аз трябва да извърша една от двете манипулации и гинеколожката ми каза да си избера едно от двете,като тя извършва само намазване с някое лекарство,което аз да си закупя от аптеката.

# 327
  • София
Здравейте малко страничен въпрос да задам,на някоя мама дали са и горили раничка,не да са я мазали с лекарство,защото аз трябва да извърша една от двете манипулации и гинеколожката ми каза да си избера едно от двете,като тя извършва само намазване с някое лекарство,което аз да си закупя от аптеката.

Питай тук http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=180572.0

# 328
Джеска15,имала съм раничка,на мен ми я мазаха със солкожин-разтвор в малко шишенце,което се купува от аптека.Обясниха ми,че варианта с мазането е по-добър от горенето при положение,че имам планове за дете в бъдеще.Потърси повече мнения,отиди на преглед при няколко гинеколога,на чиято компетенция можеш да се довериш!Успех!

# 329
Случайно да знаете сайтове или страници за ръчна изработка на бебешки нещица?От рода на албумчета,книжки,възглавнички,разни дреболии такива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт