Клуб "Ръкоделие - гоблени"

• 130 356
  • 449
  •   1
Отговори
# 330
310-черно, 3799, 3790,  613, 3042, 778, 822, 5200-бяло, 223, 924, 434, 402, 3856, 951, 435, 3770, 3809, 3819. Това са.

И аз искам схемата Hug
Това, което си изписала са номерата на конците, предполагам са ДМЦ, които трябва да си купя ли?
На пресниманата схема, до символите, няма ли да можеш да напишеш номера на конеца, за да се ориентираме кой цвят отговаря на символа newsm78

# 331
  • варненка от София
Ето и аз да се похваля с едно от творенията си "Дамата с воала", уших го миналата година за около 3 месеца с много желание, но сега покрай бебето нямам време да шия и не знам кога ще имам отново тази възможност.

# 332
Ле-ле, този голям гоблен си го ушила само за 3м., браво на теб, много е хубав Hug

Аз може би няма да успея да си завърша моя до края на годината, защото се захванах да бродирам коледни гобленчета за благотворителния коледен базар, но при всички случаи ще направя всичко възможно, защото нямам търпение да започна "Алегория" Hug

# 333
  • ПАЗАРДЖИК
marulka_s,  гобленът е страхотен. Браво на теб   bouquet

# 334
  • Плевен
Petjah, дала съм координатите ти на племеницата Йоана, защото аз нямам скайп. Тя може би вече те е намерила (ani920131), дори снощи те търси и на ACQ.
Oпс, сега видях, че съм ги получила на е-mail. Благодаря много. А какви са конците?

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 14:59 от valja

# 335
  • в баира
marulka_s, много се зарадвах да го видя ушит този гоблен. Аз почти съм го направила, останали са ми само елементите 1:1. Само че аз го шия вече над година, защото почти нямам време покрай децата.

# 336
  • Варна
Много ми хареса "Алегория"  Heart Eyes marulka, твоят също  Laughing
Аз още съм на половината на "Коне в реката", върнах се на работа преди месец и оттогава не съм го хващала, а така ми се иска да го завърша. Имам за шиене и едно зайче, свалено от нета, за стаята на малката, ама кога ли ще му дойде реда...

# 337
  • ПАЗАРДЖИК
Petjah, дала съм координатите ти на племеницата Йоана, защото аз нямам скайп. Тя може би вече те е намерила (ani920131), дори снощи те търси и на ACQ.
Oпс, сега видях, че съм ги получила на е-mail. Благодаря много. А какви са конците?

Конците са DMC.

# 338
Петя, много ти благодаря , получих схемите bouquet
Тъй като са много малки, а мастилото за принтера ни се е свършило, утре мъжа ми на работа ще се пробва максимално да ги уголеми и принтира, за да мога да различавам символите. Дано да стане Praynig

# 339
  • ПАЗАРДЖИК
Моите са принтирани на формат А3. Вярно е, че се дребни символите, но са четливи. Ти си ги увеличи колкото искаш и дори може да ги принтираш не на 4 листа, а всеки да разделиш на 2 и да станат 8 листа, но по-едри символи. Аз така направих с една схема, която правих на програмата PCStich - портрет на моя син. Но в Пазарджик не намерих всичките 50 цвята конци и не съм го дошила да видя дали е сполучливо. Някоя от вас шила ли е нещо, направено с подобна програмка?

# 340

Аз съм си направила една схема  - 40 цвята с тази програмка, но още не и е дошъл редът. Започнах люляци във ваза и като го свърша ще се пробвам с моето произведение. Надявам се да стане хубав.

Цитат на: sweet baby
  Здравей Дидка,този гоблен е много хубав.Лично аз предпочитам да не е елипса,но той е целия 1:1 и това е по трудното.За предпочитане е да си го поръчаш с конци Анхор,изобщо каквото и да шиеш важното да е с хубави конци DMC или Анхор.

Да ви питам, люляците ги шия с конци Ариадна. Досега съм шила само с ДМЦ и Анхор, засега не виждам разлика в качеството. Вие имате ли впечатления от тази Ариадна?

# 341

Да ви питам, люляците ги шия с конци Ариадна. Досега съм шила само с ДМЦ и Анхор, засега не виждам разлика в качеството. Вие имате ли впечатления от тази Ариадна?
Казано честно "Ариадна"  ми харесва много повече от "Пупетс"!  Hug По-лъскави и по-здрави са!  Peace

# 342
  • София
Здравейте гобленарки  Grinning
Аз шия отскоро, като предпочитем неща,които стават бързо и не е необходимо да се слагат в рамка на стената.
Сега съм си купила червена панама с идеята да си направя коледна покривка. Но не мога да си харесам коледен мотив, който да ползвам. Помогнете с идеи за сайтове, от които мога да сваля нещо, че коледните Labores Hogar още не са стигнали до България. Благодаря ви  bouquet

# 343
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте гобленарки  Grinning
Аз шия отскоро, като предпочитем неща,които стават бързо и не е необходимо да се слагат в рамка на стената.
Сега съм си купила червена панама с идеята да си направя коледна покривка. Но не мога да си харесам коледен мотив, който да ползвам. Помогнете с идеи за сайтове, от които мога да сваля нещо, че коледните Labores Hogar още не са стигнали до България. Благодаря ви  bouquet

Това е форум за гоблени. Има безплатни схеми на различни тематики. Може да иска регистрация, но тя е безплатна. И покажи избора си след това  Heart Eyes

# 344

само тази май е имам
http://hipatia2.multiply.com/photos/album/39

Общи условия

Активация на акаунт