Златна есен идва вече, все по-палаво е МАЙското човече! - Тема 2

• 41 332
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Зъбките, едно след друго никнат вече, все по-сладка е усмивката на Май-ското човече! Simple Smile

# 661
Ето и от мен предложения:
Месец след месец минават,лудориите на МАЙчето все повече стават

Порасна МАЙското човече,от всичко то си хапва вече

Ето че настъпи новата година,скоро МАЙчето рожден ден ще има

Аз да питам купихте ли вече обувки за прохождане на мъниците? Моя лудак вече на едно място не стои,постоянно иска да е прав,ама сам не се сеща да се изправи хитреца,а аз да го водя под мишниците  Grinning Та се чудя какви да купувам,вие спрели ли сте се вече на някакви  Hug

# 662
Купих атипас за вкъщи ,но за навън още го умувам.

# 663
  • София
Здравейте момичета!
Какво правите в снежните дни?
Моята госпожичка не иска никаква закуска и ме побърква вече. Попара със и без чай, със сирене и без, пасирана - на втората лъжичка отказ. Кускус на плазмон най-дребния - не, пасирах го малко и изяде няколко лъжици, ама със сто уговорки. Единственото, което по й хареса беше грис с масло и сирене. Не знам, може би консистенцията й е нова и не иска. Ще пробвам някакви каши май, оф. Направо луда ставам - по 2-3 неща предлагам и приготвям тя върти глава и не ще  #Crazy
Обувки за прохождане не съм търсила още. В момента е с чорапки със силиконови топчета и едни пантофки. Постоянно се изправя по мебелите, чуди се какво да събори -след като махнах елхата и украсите няма много избор  Joy
Отваря чекмеджета (още не сме взели предпазители), най-любимо й е да вади всички тави една по една, голямо дрънчене пада. В пералнята иска да се навира постоянно - ей такива.
Опитвам се да я уча да пляска с ръце,  но не иска - иначе дава пет и боц и с това се изчерпва.
Какво "говорят" вашите бебоци -при нас е бубу, ъъ, ей, ай, мам - но само когато се сърди и иска да я взема Simple Smile

# 664
моята предпазители ги маха,масово който купувах бяха с двойно залепваща лепенка ,чопка 2 дни и ги маха.Лепя с хартиено тиксо издържа около седмица.Закусва си мляко,защото не иска нищо друго.Пробвах попари,кремчета,каши,пюре,плод- НЕ.Но и без това пие само по 3 пъти на денонощие мляко,така че за сега няма да я мъча да и сменям закуската.

# 665
Добро утро на всички  bouquet

Да, в тези снежни дни, мама с бебе в къщи си стой  Wink

Някак си неусетно минават, не мога да кажа че ми е тегаво. Е друго си е да излезем, да обиколим квартала, ама и тук се справяме.
Вчера се предадох, и купихме на дребния бънджи, с парите от нова година, ами вредно не вредно, то и без това, любимото занимание на Калата е някой да го държи подд мишци и той да скача. Сега с това бънджи е такава радост, не го държа много де, притеснява ме да не хване мускулна треска, че такова приклякаване и набиране и скокове  ooooh! чак се изморявам като гледам.

Още не се е сетил да отваря шкафове, ама и той и не пълзи, не иска просто - пробвах веднъж да го оставя на демята в детската , ама той само се разрева. И с проходилката насам натам, пляска къде що достигне. Предпазители сме купили...
И тук ми е голямата мъка на мен  Cry Cry
Не знам дали някой от вас, има подобно предизвикателство -  имам две котки, персийки. И те никъдед не излизат, чистички са, сигурно повече и от мен, косми обирам, всеки ден, сутрин и през деня няма. Ама, като пипне някъде дребния и ходя да бърша ръце. Не знам, с тази хигиена се сбърквам  #Crazy #Crazy #Crazy

Хубав ден bouquet

# 666
Аз се отказах,имаме куче голдън ретривър.Чистя космите ,но детето ходи и постоянно го скубе,дърпа,катери му се отгоре.Само гледам да яде косми,ако има по ръцете.

# 667
Аз се отказах,имаме куче голдън ретривър.Чистя космите ,но детето ходи и постоянно го скубе,дърпа,катери му се отгоре.Само гледам да яде косми,ако има по ръцете.
Ей, желязна си  Hug Да видим аз кога ще претръпна  Laughing

# 668
Здравейте! В това снежно време и ние сме все вкъщи с изключение на вчера, излязохме за половин час на пързалка с шейната, голяма забава.  Mr. Green Като чета вашите бебоци все намират начин да се придвижват я с пълзене, я тътрене по дупе... а моята госпожица никак не иска да се придвижва, предпочита да си стои легнала или седнала и това е.  newsm78 #Crazy

# 669
  • София
И моята мързеланка още не може да пълзи, като я сложа на едно одеяло на земята само се търкаля по него. Като я гледаш си кротува, но само за секунда да се обърнеш настрани и веднага се претъркулва извън него и почва да шляпа по паркета - това й е любимото занимание, чак плаче като я върна в средата на одеялото. Изобщо доста ревлива е станала напоследък, само нещо да й прекъснеш заниманието или да й вземеш играчката и веднага писва. А не ще и да яде, даже плодови пюрета отказва, голямо мъчение е тези дни.
Аз като бебе не съм пълзяла и май и тя ще е така, опитвам се да слагам играчки пред нея, но тя се е изхитрила и си ги придърпва с одеялото. Иначе от вчера пак почна да казва "баба", беше спряла от две седмици и сега наново още с отварянето на очи сутрин, и като пея песнички ми приглася с това баба Grinning Забавляваме си се Wink Вчера като се наведох да взема една лъжичка, която беше изпуснала и като почна да се смее с глас и така - аз клякам и ставам, тя се скъсва да се хили; все ме изумява на какви неща се смее.

# 670
  • В градината...
Ние имаме едно шарено юрганче на пода - казваме й "нейното село", тъй като е на малката царството. Там са й играчките. Но все гледа да излезе от него - в началото се претъркалваше, а вече се пързаля и пъли по паркета. Оняден стигна до прага на стаята и - ахааа - да изелезе в коридора. Че имаме и стълби  ooooh! Много обича по паркета, постоянно бърша, че обича и да го ближе, ужас ...

# 671
Добро утро на всички  Simple Smile

Мой човек, свърши важните неща от сутринта - ставане в 7 30, тоалет  Grinning, обличане , закуска, игра и сега си почива  Laughing и време и мама да си пийне кафето.

Да кажа, че много ми харесват заглавията за нови теми, на мен нещо нищо не ми хрумва но мисля, ако имам проблясък ще споделя.

И въпреки, че все още е досоооста далеч във времето, един въпрос - има ли някой който като мен ще изпраща порасналото бебе на ясла от Септември? Като го гледам колко е мъничък и беззащитен, направо ми е трудно да си представя, как ще го оставя за цял ден при непознати хора, досега съм го оставяла за 2,3 часа на баба му само за няколко пъти  Sad Е то има време...

Та, сега чета за кандидатстването в ОДЗ, уфф досадно е - този уикенд ще си правя профил, ако има мама с по голямо детенце, нека сподели - лесно ли вървят нещата, че само по телевизията съм чувала за ужаса, как не стигат местата. Ние сме в София.

bouquet

# 672
Сега имаше класиране и за набор 2015 нямаше места.Аз се надявам за септември или януари,като ако я приемат ще отложа с 3 месеца.На мен много страшно ми изглежда.
А казаха ми и за 1 точка,ако не ни приемат,да се взема някаква бележка от ЛЛ за някаква алергия измислена,за да се даде още една точка.

# 673
Сега имаше класиране и за набор 2015 нямаше места.Аз се надявам за септември или януари,като ако я приемат ще отложа с 3 месеца.На мен много страшно ми изглежда.
А казаха ми и за 1 точка,ако не ни приемат,да се взема някаква бележка от ЛЛ за някаква алергия измислена,за да се даде още една точка.
Благодаря за идеята  Simple Smile

# 674
  • В градината...
Аз ще започвам работа през май, та мисля тогава да стартираме с яслата.
С 300 лв. майчинство не виждам как, а и клиентите ми съвсем ще ме зарежат, все ме питат не рабоя ли вече.

Общи условия

Активация на акаунт