Моя съвет е като се разлаче, я гушкай, не я оставяй да плаче в количката. Като се успокои, пак я сложи. Ако стане, стане. Ако не, ще си я носиш

Става рано, към 7 и нещо, и после до 12 е буден, не че не му се спи, ама така се бори като опитам да го сложа да спи...Хем тъка очи, и му се спинка, ама ен може да се излезе на глава с него.

Почнах, и аз да лу правя пюрирани измислици премислици - всъщност, досега само картофче и морковче,с пилешко ама ще експериментирам за напред.
Какво е това чудо,не знам 
Чудя се заслужава ли си сега да си взема друга? В смисъл не чисто нова,мисля и аз от олх,че моята вече не мога да я трая!!! Все по-често ми се налага да я вдигам заедно с бебо,за да минем някои стълби и честно да ви кажа скапа ми се кръста! Константин вече е 10,800 и с количката незнам колко кг става,но едвам се пренасяме
Та се чудя,да взема ли някоя евтина,втора ръка или по-скоро няма смисъл
Голям сме цирк!
И да ви се оплача от днес и ние сме в клуба на падналите от спалнята бебоци - мислех си, че ще ни се размине, но... девойката тупна от спалнята, ревахме и двете (аз повече от нея), за сега последствия няма освен една цицина на главата, всичко е наред.
Сега започва забавната част, откакто се изправя моята девойка няма спирка. Blondelinna, може да пробваш да тренирате изправяне в кошарата примерно - в началото като се учеше да се изправя стоях с нея и я насърчавах. Не знам доколко разбират, ама май вече доста и може да му обясниш къде да се хване, да му показваш -това са ми идеите 

Аз започвам да се чудя,къде сбърках...Явно Константин свикна,че има опора,в смисъл когато седи на дупето,аз все гледам да съм до него,да не го изпусна от поглед понеже както си седи и изведнъж може да си падне назад и сега като реши,че иска да се изправи се дава назад,понеже знае,че има опора и така се изправя,вместо да търси да се хване за нещо пред него.. Иначе е голям мераклия да го водя да ходи,само да стои прав ама е като кашкавалче,само се люлее и клатушка като ходи 
Голям сме цирк!
И да ви се оплача от днес и ние сме в клуба на падналите от спалнята бебоци - мислех си, че ще ни се размине, но... девойката тупна от спалнята, ревахме и двете (аз повече от нея), за сега последствия няма освен една цицина на главата, всичко е наред.