Златна есен идва вече, все по-палаво е МАЙското човече! - Тема 2

• 42 401
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
При нас такъв обрив беше диагностициран като атопичен дерматид. Смених козметиката, преди ползвах на а дерма, сега на ларош, имат специална детска серия за АД. Изостря се от мн неща и минава бавно...

# 226
 Вече 6 дни давам пащърнак. От два дни ака зелено. Цветът е наситен и прилича на позавяхващо смокиново или лозово листо. Няма разстройство.
Чудя се дали да не преустановя за ден- два пюретата.  Thinking
 Мислите ли, че е добра идея?
При някое бебче да е имало подобен проблем при захранване?

First_lady , миеш ли коритцето преди къпане? Да не би да се е сдобило с някакви гадинки?
Също ми хрумва , да не би да не са се изплакнали добре дрешките от прах за пране?
Свекърва ти звучи информирано и разумно.  hahaha Представям си какво ти е.

# 227
StayC аз също щях да питам за акито,аз захранвам по малко бебчо,като е опитвал тиква,пащърнак,картофи,яде и безмлечна каша и от няколко дни акито му е гъсто-зеленикаво,но се виждат частици от това,което е ял-тиквата си е оранжева-извинявам се,но се опитвам да съм максимално изчерпателна,за да обсъдим това-мисля и се надявам да не е проблем.Мен ме притеснява гъстотата и да ви призная не го усещам кога се е на акал,защото не издава звук,както когато е само на кърма,той не яде много пюрета...  newsm78 #Crazy Sick не знам

# 228
Нашето ако сигурно всеки ден е с различен цвят и консистенция  Grinning Отдавам го на различните храни,пък незнам какво трябва да стане за да се притеснявам  newsm78

Аз да питам всяко едно брашно ли се препича преди да го варя на каша

# 229
На Теди акото е с гъстотата на пюрето преди да го разредя с кърма. Не попива в памперса както това от кърма, стои си отгоре. Dudinki, при вас колко е гъсто?

# 230
  • София
И при Мария цвета се променя в зависимост от пюрето, което съм давала, въпреки че количествата още са доста малки, от броколи и спанак беше станало зелено, а веднъж яде цвекло и моркови - е няма такова мазало после Grinning Пащърнак така и не й хареса, хапна съвсем малко смесено с морков, така че не знам как влияе. Много е гъсто, но тя отпреди си има проблем със запека и гледам повече разхлабващи храни да давам. Иначе госпожицата е изнежена принцеса и като свърши голямата работа докато яде не иска да суче повече докато не я преобуя, така че винаги разбирам Wink

# 231
Днес купих ХИПП лека нощ/мляко/ Жената в магазина обясни ,че е по засищащо от АМ .Някой опитвал ли го е ?

И аз се засилих днес да го купувам това мляко, обаче прочетох че съдържа соев лецитин и се спрях! Проблема е, че като гледам и в HIPP Combiotic 2 също има тази съставка и не знам какво ще правя....не съм много запозната но мислeх, че е вредна Sad.....на места пък чета че е полезна....знам ли и аз

# 232
StayC на Алекс също е гъсто като пюрето,даже ксто кашата преди да бъдат  разредени,иначе и нашето стои отгоре,не попива.Понякога е пълен памперса като е по-течно,но когато не е стои си под дупито Simple Smile също не мисля,че има повод за притеснение,просто като ново за мен и бебко исках да споделя и да обменим мнение Simple Smile

# 233
Днес купих ХИПП лека нощ/мляко/ Жената в магазина обясни ,че е по засищащо от АМ .Някой опитвал ли го е ?

И аз се засилих днес да го купувам това мляко, обаче прочетох че съдържа соев лецитин и се спрях! Проблема е, че като гледам и в HIPP Combiotic 2 също има тази съставка и не знам какво ще правя....не съм много запозната но мислeх, че е вредна Sad.....на места пък чета че е полезна....знам ли и аз
И а четох доста противоречиви мнение ,но го взех....Е ами не засища през нощта за повече от 5 часа....

# 234
Хипп Комбиотик 2 е много странно мляко. Още в опаковката ми се вижда повече като растителна сметана за кафе и по мое мнение не се разтваря добре. Комбиотик 1 беше по- сполучлива формула според мен.

# 235
Момичета минавам да кажа,че нашия обрив се оказа вирус който върлува в града.А наща педи ме метна на черешата.Такъв екшън преживях на никои не го пожелавам...вчера цял ден малката беше добре и изведнъж вечерта като дойде време за баня я разсъбличам и след няколко секунди се иззаква на подложката и какво да видя слузесто зелено ако с кончета кръв.Изпаднах в ужас.От там се почна лудницата.Наша близка бивша педиатърка по спещност търчи към в къщи.Успокои ме че няма място за притеснение.През ноща малката вдигна Т.Сутринта уж беше добре и изведнъж пак Т.От там на друг педиатър,който сложи диагнозата.Прати ни на чревни изследвания чакам резултати във вторник.Назначи лечение и сега се лекуваме.
Колкото до педиатърката на бебка къде беше в цялата картинка?В петък сутринта и звъннах да и кажа че пъпките ни продължават да се разпространяват каза-даи фенистил и я мий само с вода.Вечерта като видях акото към 21 и звъннах и не ми вдигна.Майка ми и звъня през ноща и на сутринта.По някое време най-накрая благоволи да се обади на майка ми "не била в града,за това не вдигала" и пак диагнозите й не адекватни "може да е това...може да е унова...ако има проблем идетв на спешния и в понеделник при мен да видя малката.Аз ше я чакам,щото няма други къдърни доктори!Смятам да я сменя,защото не мога да понасям повече отношението й.Изобщо никакво внимание!И съветвам всичко които не са удовлетворени от джипитата на децата си да не се замислят-сменяйте ги.Щото аман от уперирани от съвест доктори!Главите им са касови апарати!!

# 236
first_lady дано твоето момиче се оправи бързо Simple Smile

# 237
Това с тия педиатри е голяма драма. Аз още в 9 месец бременна търсих и ходих при какви ли не и най-накрая от немай къде избрах д-р Маринова от 22 п-ка в София. Не мога да кажа добра ли е лоша ли, защото срещите ни с нея са супер кратки....само мери детето, слага ваксината и айде чао...повече говоря с мед сестрата отколкото с нея. Успокоява ме за сега факта, че не чакам пред кабинета и много, а нещата се случват бързо. Например там има един прочут д-р Крайселски, който не взима нови пациенти, а съществуващите такива там чакат с часове да им дойде ред, което също е доста неприятно.
Споделете ако сте доволни от вашите педиатри, че сега през декември току виж ги посменим.

И един въпрос към мъжките майки....как процедирате с т.нар забелване на пишките им?

# 238
  • София
First lady, бързо да се оправяте  Hug
И аз не мога да кажа, че съм доволна от педиатъра,единствено дава направления без проблеми.
Много трудно намерихме лекар за малката, след като на няколко места ми отказаха и тази с триста зора се нави. Засега нямам друг вариант, освен ако не похвалите някой Simple Smile

# 239
И един въпрос към мъжките майки....как процедирате с т.нар забелване на пишките им?

нашето вече се показа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт