Коледни подаръци 2015

• 146 916
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 375
Ох ще видим какво ще взимам.За малката ми е много объркано защото има много играчки наследство от кака и е затрупана.
http://kosebose.net/kosebose/index.php/kosebose-online-magazin-z … i-kolino-model754 тази е наследство от кака и , но както написах за мен непрактична за разходка на вън Simple Smile

# 376
  • Варна
Някой питаше за детски фотоапарат, който прави истински снимки.
Ние имаме такъв на Фишър Прайс, не бебешкият, а истински с екран, цифров.Много хубав, отвън е като гумиран по ключови места и като падне не се поврежда.Имаме го от 2 години, прави хубави снимки на открито, на изк. светлина не са така хубави / 2 и нещо мисля МП му е камерата/.
Обаче мисля, че в България го няма, не съм виждала.Нашият е от Щатите, леля ѝ го подари за Коледа.Предполагам, че в Ибей или Амазон го има.
Този е нашият
http://www.yoyo.com/p/productname-111040
Има и други видове.Ето една снимка правена с него на дн. светлина":
Скрит текст:

Моята щерка пък тази година иска Бебе Аморе.Някой може ли да ме светне за аксесоарите като каша и памперси откъде се вземат и каква им е цената, че като свършат тези в комплекта ще трябва явно да зареждам.На 6г. е и има поне няколко бебета, но.... мерак.И някаква снасяща кокошка иска Crazy Само това нямаме още....

По темата с броят на играчки, моята дъщеря получава доста играчки за Коледа, но подаръка от дядо Коледа е един или два.Останалите са от баби, дядовци и други роднини.Всеки пита какво и се разбираме, за да няма повторения.

П.П. снимката вижда ли се, при мен не зарежда.

# 377
За количка препоръчвам тази: http://www.mytoys.de/BAYER-Trike-Puppenwagen-Jogger-Rosa/Puppenw … .12.15.02/2477526. Страхотна е - маневрена, лека и лесна за управление. Предното колело се върти на 360 градуса. На по-ниска цена от тази в сайта съм я купувала.

# 378
Преди 3 години взех на дъщеря ми от Тойса  триколка с порт бебе и столче за хранене, няма го този модел сега, сега е на 9 и най- много си играе  Mr. Green Бяхме я запратили на село, тя си я взе и много си я обича сега

# 379
Моля за идеи откъде да взема пантофки във вид на животни. В Джъмбо има, но са ужасно грозни. Моите ходят все боси, но сега са се присетили, че искат такива.

Къде бих могла да видя тротинетки на живо в София? В Хиполенд детето хареса някаква за 134 лева, но ми се вижда скъпа. Иначе има спирачки и е сгъваема. Приемам всякакви идеи.

Преди години ентусиазирано купих детски фотоапарат с някаква програмка към него. Беше скъп, снимките са некачествени, а програмката за обработка на снимките така и не сме ползвали.

# 380
  • Sf
Къде бих могла да видя тротинетки на живо в София?

В Декатлон на Вл. Вазов има изобилие от тротинетки, можеш и да покараш дори - предвидено е място, има доста извадени модели.

# 381
Благодаря, Morna!

Ще отида до по-близкия Декатлон.

# 382
  • Русе
http://www.mytoys.de/Kosmos-Catan-Junior/Spiele-Puzzle/KID/de-mt … ung.04.07/3532057

Някой има ли Катан играта? Чудя се, ако я взема от Германия дали ще можем да я играем или задължително трябва да е на бг?

# 383
Върти ми в главата, че елементите на Мега блокс си пасват с Лего. Така ли е или се бъркам? Освен ниските цени, Мега блокс имат и серия със смърфовете и особено фигурка на СмърфИята, както й казва моята дъщеря.

Пробвахме с малката сутринта - пасват си чудесно - и на плочката, и на тухличка пробвахме  Peace Не знам защо Мегисан е толкова категорична, че не стават  Rolling Eyes
Нашият комплект е с една мелница, няколко смърфа и разни други неща.
Сега желанията на малката са разделени на две, след като й стана ясно, че няма Елза за операции - иска Елза и кукла за операции  Laughing Дядо Коледа хубаво ще трябва да си отваря очите  Laughing

# 384
Е, Дупло също не е съвместимо с другите модели Лего.
Тротинетки има на много места, но зависи какво търси човек.  Кетлер, MiCro са много здрави. Вторите са и скъпи, но изплащат цената си. Имат си и някаква китайска дуплика, която е на половината на цената им. За качеството, не знам. 

# 385
Благодаря, Раличка. bouquet
Ше поумувам още малко. Обещавам, ако купя Мега блокс, да пиша дали са съвместими тухличките.

# 386
  • София
http://www.mytoys.de/Kosmos-Catan-Junior/Spiele-Puzzle/KID/de-mt … ung.04.07/3532057

Някой има ли Катан играта? Чудя се, ако я взема от Германия дали ще можем да я играем или задължително трябва да е на бг?
Не виждам причина да не може да се играе, но най-вероятно описанието на играта и всякакви други обяснения ще са си на немски. Ако това не ти пречи може да я вземеш или дори ако го търсиш като ефект. Ако ще ти е проблем, по-добре мисля, че ще е да е на български.

# 387
  • при моите любими
Момичета, моля кажете какво ще подарявате на 7-8 годишните си момиченца. Понеже имаме натрупване на празници и трябва да измисля няколко подаръка за дъщеря ми. Не ми достигат идеи. До сега съм измислила: 2 конструктора, ролери, фотоапарат, mp3 плеър, нови ски очила, шампоан Winx (харесала си е конкретен). Трябва ми още 1 подарък. Мислех си, дали да не и купя този магически джин, който познавал някакво животно  newsm78 Със сигурност няма да и купя кукли, парфюм, козметика и материали за ръчно изработване на гривни, чанти и подобни, защото с тези неща сме заринати. Ако се сещате за нещо друго интересно, моля за помощ. Мислех за някакви забавни игри, но брат и ще получи играта Хотел и Rush hour, които реално ще се ползват и от нея. Просто наистина ми е ужасно трудно.

# 388
Празнична рокля?

# 389
  • София
Момичета, моля кажете какво ще подарявате на 7-8 годишните си момиченца. Понеже имаме натрупване на празници и трябва да измисля няколко подаръка за дъщеря ми. Не ми достигат идеи. До сега съм измислила: 2 конструктора, ролери, фотоапарат, mp3 плеър, нови ски очила, шампоан Winx (харесала си е конкретен). Трябва ми още 1 подарък. Мислех си, дали да не и купя този магически джин, който познавал някакво животно  newsm78 Със сигурност няма да и купя кукли, парфюм, козметика и материали за ръчно изработване на гривни, чанти и подобни, защото с тези неща сме заринати. Ако се сещате за нещо друго интересно, моля за помощ. Мислех за някакви забавни игри, но брат и ще получи играта Хотел и Rush hour, които реално ще се ползват и от нея. Просто наистина ми е ужасно трудно.
Аз много харесвам джина, бих го препоръчала с две ръце (не питието, вълшебния джин  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт