Коледни подаръци 2015

• 146 881
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна

Дебна го и там. Peace Чакам да падне до 100 лв. Crazy

Тия лего са космически цени, леле златни ли са Rolling Eyes

Точно това си мислех тия дни, ненормална работа! ooooh!

# 76
  • Berlin
И аз като се "запознах" скоро с цените на Лего-то, скочих. Laughing Мъжът ми взел едно от САЩ, ама нямало да го оставяме за Коледа, за сега било... Значи друго Лего ще се купува за Коледа. Crazy За сравнение - това, което имаме, го взехме за 56лв ooooh!, а там е $20.

# 77
  • Русе
E, то затова почти не купуваме от тук. Просто няма смисъл.
Иначе за мен това са най-оправданите пари за мен. Вярно, не са евтини, но това са играчките, с които се играе. Почти не купувам други неща, няма смисъл, за малко се играе с тях и пак на лего и плеймобил.

# 78
  • У дома
И при нас са много скъпи Лего, за едно пикливо бебешко лего сме дали 50лв #2gunfire Не, че нашата е фенка, поне засега не се интересува, но има време, то за беля може пък по-натам да й хареса Joy
И в този Леголенд в Дания, може да се нощува, имат си хотел, не съм гледала за цени, но норвежците много ходят, ако нашата се вълнува, като поотрасне може и да е заведем hahaha
Дайте идея за нещо музикално, но песнички основно да бъдат, и да се пускат лесно, обсъждахме го с ММ, той веднага намери решение -  "МР3" плеър  Joy Joy Joy Тук бях харесала едни изгаврени  рошави фигурки, които си мятат косите и някакви музики пускаш от една топка, но цената е около 300лв, та дребното ще ме извини hahaha

# 79
Лего на всякъде са скъпи.Миналата година брат ми успя да вземе от черния петък за голямата ми дъщеря легото за 60 долара от Америка  #Crazy тук това лего върви 200 лева .И не беше намалено на черния петък.
А без черния петък легото се доближава до нашата цена .

# 80
  • постоянно
Лего е скъпо навсякъде . Моят син е луд на темата Лего. Сега  през Ноември ще ходим на Лего изложение- ще си взема книга , че ще е цял ден  Mr. Green

# 81
  • Майничка
Скъпи са, да, но пък са забавни и относително трайни /особено ако нямаш куче, което да ги гризе/. Около нас масово се правят комбинации за някое по-мащабно моделче, един подарък от цялата рода за Коледа или рожден ден, например. Аз предпочитам така, отколкото да ми се суркат цял чувал прахосъбирачки, към които интересът ще мине на втория ден.
При покани за рд на близки деца също се групираме понякога - вместо 4-5 подаръка по 25-30лв., един от 100-120, който роднините не биха купили в момента, да речем.

Може ли някой да даде идея за подарък за 12-годишно лапе, навлизащо в пубертета?  Rolling Eyes Laughing

Атлантис, бих помислила вариант миризмичка някаква, особено ако е момиче. Не от детските, а нещо за госпожица/господин.

# 82
И при нас са много скъпи Лего, за едно пикливо бебешко лего сме дали 50лв #2gunfire Не, че нашата е фенка, поне засега не се интересува, но има време, то за беля може пък по-натам да й хареса Joy
И в този Леголенд в Дания, може да се нощува, имат си хотел, не съм гледала за цени, но норвежците много ходят, ако нашата се вълнува, като поотрасне може и да е заведем hahaha
Дайте идея за нещо музикално, но песнички основно да бъдат, и да се пускат лесно, обсъждахме го с ММ, той веднага намери решение -  "МР3" плеър  Joy Joy Joy Тук бях харесала едни изгаврени  рошави фигурки, които си мятат косите и някакви музики пускаш от една топка, но цената е около 300лв, та дребното ще ме извини hahaha

Не знам колко отговаря на изискванията, но сестра ми беше взела за племенника пеещо кученце:
http://www.ibebe.bg/umno-pliusheno-kuchentse-fisher-price.html

# 83
  • У дома
Благодаря, това куче го имаме Hug Ще се оглеждам, то има много време, но ще следя тук за идейки. Тия каляски музикални ли са newsm78

# 84
  • София
и дребното много си играе с Лего. не че за момента е много креативен, но всичко с времето си.
слага си едно върху друго на плочките и си избира цветове хаха
За Коледа мисля да му вземем това с влака
http://shop.bohobby.com/product_info.php/products_id/14531
но се надявам да не излезе толкова пари Simple Smile

# 85
За малката /3 г./ съм решила да е бебе Аморе / Борн / Анабел (ще ми препоръчате ли?) и кошче със завивки, подходящо за него /единия подарък ще е в детската градина/. Въпросът ми е - могат ли после да се ползват обикновени памперси, най-малкия размер? Може ли да се ползва обикновена бебешка каша, примерно Слънчо? Дали ще се повредят механизмите или нещо от сорта?

За баткото /скоро ще навърши 14 г./ ми е доста по-трудно. Засега мисля да е хубав водоустойчив часовник.... а може и още нещо, но не мога да преценя какво  Tired

# 86
  • У дома
За бейби Борн може обикновенни памперси, но ако не наливаш вода или да му даваш да пие, няма да имаш нужда от памперс, виж обаче за кашата мисля че може да се оплеска механизма, ако някой има да се включи, ние се бяхме спрели на такава кукла, но като че ли не искам, защото дрехите след това са много скъпи Rolling Eyes
Нашата това си хареса в магазина, голямо "танцуване" падна Joy фигурките хайде ок, ама има една топка-нещо като уредба явно, е тя е майка си и баща си
Скрит текст:

# 87
  • София
и дребното много си играе с Лего. не че за момента е много креативен, но всичко с времето си.
слага си едно върху друго на плочките и си избира цветове хаха
За Коледа мисля да му вземем това с влака
http://shop.bohobby.com/product_info.php/products_id/14531
но се надявам да не излезе толкова пари Simple Smile
http://www.amazon.de/gp/product/B00B06XU82?keywords=10507%20lego … sr_1_1&sr=8-1 39 Eвро. у нас се намира и за 99лв.

# 88
Влака на  Дупло + допълнителни релси има на промоция в mytoys
http://www.mytoys.de/LEGO-DUPLO-LEGO-10507-DUPLO-Eisenbahn-Start … a02.05.05/3915790

# 89
  • София
Благодаря Angel_Dust и mimipm   bouquet
вече се чудя дали за детето ги взимаме или за нас с таткото  Rolling Eyes
само да разуча немците и съм готова Wink

Общи условия

Активация на акаунт