МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 8

• 103 608
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Freya Благодаря за бързия отговор GrinningЩе се радвам и някой друг да споделяели опита си.Успех Peace

# 706
  • София
Здравейте и ние сме с лоша морфология. EmbarassedМъжът ми приема добавки,но въпросът ми е следния:Мислите ли ,че всекидневното семеизпразване подобрява морфологията?Чували ли сте за американската схема за семеизпразване (7 дни семеизпразнане ,един ден въздържание и полов акт или спермограма) дали действа? newsm78Някой може ли да сподели впечатления ако е пробвал Grinning
Моят доктор подобна схема препоръчва.Пет дни всеки ден ,после два почивка и третия трябва да се съвпадне с овулацията.

# 707
Благодаря за отговорите PeaceЗначи започваме така да действаме GrinningДано даде резултат.Успех на всички Peace

# 708
  • София
Благодаря за отговорите PeaceЗначи започваме така да действаме GrinningДано даде резултат.Успех на всички Peace
Успех и на теб!
На мен ми каза по този повод да започна да правя тестовете сутрин и като започва да се насища чертата да спрем,след около два дни щял да е положителен,да ама при мен вчера беше едва доловима втората черта,днес абсолютно положителен сутрешен тест.Не мога още да му хвана спатиите Grinning
 Ще направя и следобеден,пък да видя,има ли О днес,или няма.

# 709
На мен ми е много трудно да я хвана тази овулация с тестове. EmbarassedЗатова този месец при доктора,хем една фолукометрия да направим(да не скучая докато чакаме контролата спермограма след месец) LaughingУспех на всички Peace

# 710
Исках само да споделя мнение за пиенето на витамини.

Втората спермограма е дори по-лоша от първата  след като се пи Ортомол цели 3 месеца. Rolling Eyes

Това са 300 лева ...  Sad Можеха да идат за Икси.

Морфологията ни се запази 2%, но подвижността намаля още повече.
Според мен с витамини или с мед и орехи очевидно не се лекува стерилитет, имам се за средно интелигентна. Crossing Arms

Обаче ...не е лошо да се пият някакви антиоксиданти, някаква комбинация от витамини на нормална цена.
Имам Акай бери на капсули, моята фолиева, витамин Е бил полезен , каза уролог.

Знаете ли някаква подходяша и полезна комбинация от витамини и антиокс. различна от Ортомол-а ?
 bouquet

# 711
Мая, за съжаление добавките не са вълшебни и действат различно. При нас фертил ейда даде най-добри резултати, при друг ще е друго. Жегите допълнително влияят зле на показателите.

# 712
Мая, изследвали ли сте наличие на антиспермални антитела в еякулат? При нас това се оказа причина за намалената подвижност.

# 713
ММ пиеше Андрозитол и Спимен 3 м.Беше с морфология 4% по Крюгер,а след 3 м. лечение имаше значително подобрение.Много зависи от организма(храна, спорт, цигари) и естествено дали сте оцелили точната добавка.

# 714
При ММ нито Андрозитолът, нито друга добавка даде някакво подобрение..., а не е изпил никак малко неща, но положението беше всеки път отчайващо... Tired, а иначе се храни здравословно и отказа цигарите още преди 7-8 години. Та наистина всичко е индивидуално  Peace
При нас няма нито концентрация, нито подвижност, нито морфология...напълно отчайващо е положението, чак щом и биолозите не можеха да повярват, че се оплодиха две яйцеклетки с ИКСИ, смятайте каква трагедия сме  Tired

# 715
При ММ нито Андрозитолът, нито друга добавка даде някакво подобрение..., а не е изпил никак малко неща, но положението беше всеки път отчайващо... Tired, а иначе се храни здравословно и отказа цигарите още преди 7-8 години. Та наистина всичко е индивидуално  Peace
При нас няма нито концентрация, нито подвижност, нито морфология...напълно отчайващо е положението, чак щом и биолозите не можеха да повярват, че се оплодиха две яйцеклетки с ИКСИ, смятайте каква трагедия сме  Tired

Да, видях, че има резултат при вас в темата за ИКСИ.  Wink Това е най-важното, да има краен резултат.

Успешен трансфер !  bouquet

Мерси за инфото !
Значи ще сглобя аз някаква комбинация, но Ортомол повече няма да взимам. Crossing Arms

# 716
Да, видях, че има резултат при вас в темата за ИКСИ.  Wink Това е най-важното, да има краен резултат.
Успешен трансфер !  bouquet
Благодаря ти  bouquet Heart Eyes Hug

# 717
Моят мъж пие :Андрозитол,Спимен,Тристен+витамини и антиоксиданти.Ние сме с лоша морфология,малък обем и ниска концентрация SadСлед един месец ще правим контрола и ще пиша дали има резултат PeaceУспех момичета Peace

# 718
  • In transit
Maya bee от това, което съм чела най-силно влияние оказват л-аргинин, л-карнитин и НАК.+ витамин Е, селен, вит.С, убикуинол и омега 3. Има доста статии на английски в интернет.
Момичета а замисляли ли сте се какво негативно влияние оказват wi-fi и мобилните мрежи, ако примерно ВМ сядат често с лаптопа в скута или си държат мобилните в джоба на панталона?

# 719
Момичета бихте ли препоръчали андролог в Стара Загора.Благодаря Peace

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 02:15 от stz2

Общи условия

Активация на акаунт