СЕДМИ клас - 2

• 56 256
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Благодаря за информацията!
Майка съм на седмокласник и ви чета отдавна - намирам много полезна информация тук. Напоследък имам притеснения относно подготовката на сина ми по БЕЛ. Ходи на курс - 1 път седмично по 2 часа, но не съм сигурна, че е резултатно.
Знаете ли, дали в някоя школа ще се проведе пробен изпити по БЕЛ до края на годината? Иска ми се да го пробвам и в зависимост от резултата да търся други варианти на подготовка.

# 646
  • I want it all and I want it now.
В Междучасие има пробни на 09.01.2016 по БЕЛ.
Информацията е на предната страница.

# 647
  • София
Благодаря много за стиснатите палци за класното, момичета! Детето се е справило. Ако госпожата им ги върне, ще го кача. (Предполагам, че задачите са лесни.)

# 648
  • България, София
Синът ми прави преразказ на текст от 6! страници (домашно от училище). Тъй като е много дълъг им е разрешено да ползват текста. Shocked Каква ли може да е идеята на "автора" ... не мога да го измисля?

# 649
И от Регалия има :

Пробни изпити през 2016 г.
Български език и литература:
   14 февруари 2016 г.
Математика:
   21 февруари 2016 г.
Тази школа има и курс по български и литература, който  започва сега януари.
Някой питаше по назад и за курсове. Peace

Не мога да разбера този преразказ от шест страници  Shocked

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 15:09 от Syn

# 650
  • Sofia
Благодаря Syn, имах предвид други /освен тези в Междучасие/, които да се провеждат до края на тази година.
Мисля да го тормозя през ваканцията с тестове, пък ще видим дали ще ми се получи. Освен тестовете на Веди, кои други бихте ми препоръчали. Сигурно има информация назад в темата ...

# 651
Доколкото знам няма до края на годината пробни. Всички минаха. Затова писах, като най близки през януари месец.  bouquet

# 652
  • у дома
Класното на детето ми по литература е било преразказ на непознат текст-паднало им се е Занемелите камбани от Елин Пелин https://chitanka.info/text/5418 ,обаче как е било формулирано не съм се сещала да питам...Моето е чело разказа и каза,че не му е било трудно-не е въранто още.

# 653
Светле, като се има предвид колко много чете твоето дете, трудно ще го изненадат с непознат текст.  Grinning

Моят в събота и неделя решава тестове по география. Де що намери в интернет. Днес имаха контролно. И каза, че ако не е решавал тестове, някои от нещата в контролното нямало да ги знае. Ама мама си бае ей така  Grinning като говори, че повече упражнения, по който и да е предмет, са предпоставка за затвърждаване на наученото и успех. Сега иска да решава по всичко мноооого тестове. Да видим докога ще му е това искане.

# 654
  • у дома
Светле, като се има предвид колко много чете твоето дете, трудно ще го изненадат с непознат текст.  Grinning

Ха-ха,вярно си е-лятото си изчете разказите и на Елин Пелин и на Йовков,не че са му любими,защото чете предимно фантастика,но ги изчете де ... Има 34 т от 35 на класното-върнато днес и съответно отличен,но по български му е много трудно честно казано...

Моят в събота и неделя решава тестове по география. Де що намери в интернет. Днес имаха контролно. И каза, че ако не е решавал тестове, някои от нещата в контролното нямало да ги знае. Ама мама си бае ей така  Grinning като говори, че повече упражнения, по който и да е предмет, са предпоставка за затвърждаване на наученото и успех. Сега иска да решава по всичко мноооого тестове. Да видим докога ще му е това искане.

По физика и история са качени в седмокласната поща -тестовете са по уроците и са подходящи за подготовка целогодишно по НВО,а не накрая на годината...През ваканцията ще гледам да досканирам и кача и тези по география,биология и химия.

Последна редакция: пн, 21 дек 2015, 19:32 от svetlaem

# 655
Браво на децата  за отличното представяне.  Peace
Благодаря за тестовете   bouquet

# 656
При нас ще правят по география след ваканцията. Взели са материала до население на Азия. Ще се наложи и ние да "поправим" тестове.
На класното по математика има 6, не съм го видяла обаче. Днес го оставих вкъщи, че се събуди с болки в гърлото и главоболие.  Tired

# 657
  • най-шареното място
Имам въпроса за матурите по другите предмети - освен тези по мат и бел:
Колко са тежки? Колко са на брой?
Реално ли е дете, което си учи уроците да се справи прилично, или си трябва сериозно тестване успоредно с уроците през годината?

# 658
  • Варна
ом ,никаква подготовка не трябва допълнителна ,ако детето си е учило редовно. Тестовете са леки.Не си ги слагай на глава и тях сега. Peace

# 659
  • най-шареното място
Merci, Деска!
То няма особена опасност да ги сложа, но щях да дръпна някой тест да прави по един на месец примерно.
Ако някой може да каже колко са, ще е чудесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт