СЕДМИ клас - 2

• 56 291
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Тази събота има олимпиада по математика . Мойта щерка ще ходи , не знам дали формата е НВО, но пак е някакъв вид тест.

# 526
Вчера беше и нашето класно - съчинение-разсъждение - две теми, различни за двете групи - за Странджата и за Македонски. Иначе почват вече Една българка.
В школата се движат паралелно, не избързват изобщо, даже бяха сякаш малко по-назад.

# 527
  • София
 Rosi.MK, в школата, която синът ми посещава по математика, също все още не са правили пробен изпит.
 snejko7, доста сте назад по литература. Може би вашата учителка преподава основно частта по български език с идеята да я минат по-рано и след това да учат почти изцяло по литература (това е предположение само).
При нас приключват "Немили-недраги". Учителката е болна, та не зная дали заместничката ще даде класното или ще остане за след ваканцията. Правиха една писмена работа вече върху "Немили-недраги".
По математика вчера имаха контролно на уравнения. Класното не се знае кога ще е, но със сигурност след ваканцията.

# 528
  • София
Тази събота има олимпиада по математика . Мойта щерка ще ходи , не знам дали формата е НВО, но пак е някакъв вид тест.

Форматът не е НВО, а три задачи за разписване. Всяка носи по 7 т.

# 529
Коледното последно в неделя ли е ?
Нищо няма качено на местния сайт  Crazy
http://smbsz.free.bg/

# 530
  • София
Може ли да обсъдим метода на обучение в различните школи и съответно напредъка на учениците.

Моля за отзиви за курсовете по БЕЛ на "Скарабей" в Младост.

# 531
  • София
Моля за отзиви за курсовете по БЕЛ на "Скарабей" в Младост.

Скарабей не съм ги чувала. Според мен (поне от опита на дъщеря ми и нейните съученици миналата година) - добрите школи по БЕЛ бяха: Софроний - преподавател Славомир Томов, Милениум и Просперитет и развитие.

# 532
мюмла,да не се окаже, че децата ни ходят в една и съща школа. Но по-интересното е, как в някои учителите успяват да предадат, а учениците да усвоят с цял месец по-рано от други школи та вече са готови за ПИ. Какви резултати показват вашите деца на тестовете и имаше ли сътресения в началото?

# 533
  • София
Rosi.MK, ами възможно е - той е в една квартална школа в Младост (не е посочената по-горе "Скарабей" - и аз не съм я чувала).
А как вървят  - общо взето са с един урок преди училище. Не зная как трябва да бъде. На моето дете му е трудно с математиката и може би нямаше да му е добре, ако бързат много. Решават основно от сборника на Коала, от време на време учителката им дава листове с разпечатани задачи. Когато направят пробен, ще го споделя (аз лично не очаквам особено висок резултат, заради трудностите му).

# 534
  • най-шареното място
Да, Kalona, в неделя. То е по НВО формата.

Класното по БЕЛ май е било само БЕ, не съм сигурна. Математиката е следващата седмица.

Пробен изпит не е държан все още. Нещо такова ще е Коледното. Но то било по-кратко и по-тежко. Така и не запомних колко време е матурата в двата модула за да мога да сравня аз. Да не подведа някой но май това писа Svetla,  в темата по-рано. Първият пробен БЕЛ ще да е догодина.
Успех на всички, които няма да почиват този уикенд!

# 535
  • София
Скарабей не съм ги чувала. Според мен (поне от опита на дъщеря ми и нейните съученици миналата година) - добрите школи по БЕЛ бяха: Софроний - преподавател Славомир Томов, Милениум и Просперитет и развитие.

Благодаря за препоръките.

# 536
  • у дома

Пробен изпит не е държан все още. Нещо такова ще е Коледното. Но то било по-кратко и по-тежко. Така и не запомних колко време е матурата в двата модула за да мога да сравня аз. Да не подведа някой но май това писа Svetla,  в темата по-рано. Първият пробен БЕЛ ще да е догодина.
Успех на всички, които няма да почиват този уикенд!

КМС-24 задачи за 2 часа,като според мен са по-трудни от самия изпит...Самите задачи не са разделени на 1 и 2 модул,а се дават накуп.
НВО-1 модул - 20 задачи за 1 час, 2 модул-4 задачи за час и половина.

Моето е с 3 часа литература и 2 часа български този срок и съответно даже свършиха Една българка и ще започват от следващата седмица май Българският език.По български не знам до къде са и като знам какви неща учат просто не искам и да знам  Embarassed

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 21:56 от svetlaem

# 537
  • най-шареното място
Мерси, Svetlaem!

# 538
  • София
Изтървах ви последните седмици, никакво време не ми остава за форума, а Мишето бори един вирус цяла седмица, на косъм беше явяването на олимпиадата днес. Сега има да наваксва много по всичко, и докато това стане и ще дойдат празниците.

Мъдрим подарък. Единственото, което иска е четец, но аз не искам да й купуваме, ние и така се караме постоянно , че чете. Какво искат вашите деца? Поне с дребосъка нямам проблеми - има списък от 20 желания, кое от кое по-скъпо, таман реши да отпадне някое и хоп - нови две на негово място hahaha

На пробен така и никъде не отиде, но правиха вътрешен в у-ще. Чакам да го видя с нетърпение Simple Smile

# 539
  • най-шареното място
Ели, важното е, че е наборен. Ще навакса!

Ако се притесняваш, че си товари очите - четец вероятно е решение.
Ако имате пререкания за времето, то май е обречена кауза така или иначе... пък и ще се зарадва със сигурност и няма да го мислиш...

Подаръците не са на дневен ред още. Фазата скъпи подаръци май я минахме сега сме в тази дето без да си каже, не можеш да познаем... Още нищо не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт