На море в Турция - тема 40

• 94 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Който се страхува /така е преценил / нека си запази мнението за себе си .

Форум = място за размяна на мнения.
Татяна напълно съм съгласна с теб . Дай боже нещата се  поуспокоят и мира възтържествува .

# 406
Може пък да удължат ранните и да не са до края на този месец.На този етап аз не бих се отказала от почивката.Гаранция никъде и за нищо няма.
Кой е казал, че ранните записвания са до края на този месец? "Ранните" се водят до края на м.април, като за някои хотели цените леко се увеличават, за други си седят, а пък за 3-ти, даже имало и по-ниски /по мнения от форума/.

Сега не е нужно да започне пак спор за "ранни" и "по-ранни", както обикновено става. А става така, защото тук, и във Фейса, между българите се коментират едни 10-ина хотела, а те са.... даже не знам колко, особено с Егейска Турция.

Така че, хотели ще има, време има до следващото лято, да сме живи и здрави, светът да оцелее, другото е лесно.

# 407
Може пък да удължат ранните и да не са до края на този месец.На този етап аз не бих се отказала от почивката.Гаранция никъде и за нищо няма.
Кой е казал, че ранните записвания са до края на този месец? "Ранните" се водят до края на м.април, като за някои хотели цените леко се увеличават, за други си седят, а пък за 3-ти, даже имало и по-ниски /по мнения от форума/.

Сега не е нужно да започне пак спор за "ранни" и "по-ранни", както обикновено става. А става така, защото тук, и във Фейса, между българите се коментират едни 10-ина хотела, а те са.... даже не знам колко, особено с Егейска Турция.

Така че, хотели ще има, време има до следващото лято, да сме живи и здрави, светът да оцелее, другото е лесно.
Изобщо не става въпрос за спор.Има хотели с резервации до края на този месец.Миналата година резервирах пак по това време.До края на "раните" април разликата ни беше повече от 200лв. Нека всеки резервира когато прецени.

# 408
Аз пък резервирах юни в хотела в който исках. Тогава имаше 20% отстъпка, не вярвам да е било много по-скъпо отколкото на ранни. Най - ранна резервация за море съм правила март месец. Не мисля, че някога бих резервирала почти година по-рано, все пак почиваме края на август, началото на септември.

# 409
това с безплатното анулиране до месец преди пътуването е много добро
не се бях замисляла
това май е по-добрия вариант, от резервация накрая
то не че толкова скачат цените, но за по-евтините и хубави хотели няма места
имам питане за палм уингс дидим- не е ли поовехтял хотела
иначе има страхотни отзиви за него

# 410
А може и цените да спаднат, имайки предвид международната обстановка
и отлива от Египет, Тунис ....

# 411
Simple Smile...и аз на това се надявам, ако сега се въздържим от ранните, може и през април да са тези цени, че и по-надолу... Wink

# 412
  • София

Ами след като има отлив от Египет и Тунис това автоматично насочва руските и други туристи към Турция. Там е същия ол инклузив. Няма да идат в Гърция. Как тогава ще паднат цените newsm78.
Като има наплив има и увелечение Simple Smile.
И въобще тези размисли във форума дали ще паднат или ще се вдигнат цените са малко на принципа Гладна кокошка просо сънува.
Аз лично ходя в Анталия на почивка вече 10 години и досега паднали цени не съм видял Joy Всяка следваща година си е по-скъпо Peace

# 413
И аз мисля като Роже.Че точно ще се ориентират към Турция.

# 414
# 415
Искам да добавя мои наблюдения за цените ,защото имам записки за някои избрани от мен хотели .Например :
SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5* -Емералд го продаваше тази година на редовни записвания ,от 11.09.2015 за 961 лв. Сега на ранни записвания ,за същия период -09 2016- 7 нощи  ,цената стартира от 1021 лв. за един и същи тип стая с автобус.

Изобщо не се надявам да паднат цените през 2016 г. ,а за Анталия с това Експо -хич не очаквайте спад  Mr. Green

# 416
  • софия
Момичета доволни ли сте от Акватур като ТА,имам 3 оферти от тях за хотелите Eftalia Village /All -  Алания , Анталия,Vera Verde Resort 5*/ All – Белек , Анталия,Calido Maris 5* / All – Сиде , Анталия .Проблема при мен е детето на 14г навършени ще е през лятото .Исках хотел с разнообразна храна и аквапарк или пързалки за него нищо ,че е голям.Искам да отидем някъде където вечер има къде да се разхождаме-магазини,кафета и тн.н- не обичам да вися в хотела.До сега съм пътувала с Емералд и съм доволна от услугите им ,но в последно време ме издразниха с дребни неща.Не намерих нищо за хотел Калидо.Исках Мармарис или Дидим,но не ми предложиха нищо .До сега съм ходил само в Белек.Ще бъда благодарна на съвети за хотели  и ТА.

# 417
Искам да добавя мои наблюдения за цените ,защото имам записки за някои избрани от мен хотели .Например :
SENTIDO ORKA LOTUS BEACH 5* -Емералд го продаваше тази година на редовни записвания ,от 11.09.2015 за 961 лв. Сега на ранни записвания ,за същия период -09 2016- 7 нощи  ,цената стартира от 1021 лв. за един и същи тип стая с автобус.

Изобщо не се надявам да паднат цените през 2016 г. ,а за Анталия с това Експо -хич не очаквайте спад  Mr. Green

Този хотел го отвориха миналата година, така че е нормално първата година да е с доста по-ниски цени. Беше ми един от вариантите за изминалото лято именно заради това че ще е нов и по-евтин, но избрах Анталия като дестинация

# 418
Благодаря, а в Кушадасъ по-студено ли е?

Преди две години първата ни почивка беше в Кушадасъ за Великден /тогава съвпадна с 1-ви май/. Беше топло и не сме излизали от басейните...

# 419
Емералд пуснаха самолетните оферти за Бодрум.

Общи условия

Активация на акаунт