На море в Турция - тема 40

• 94 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Нямам наблюдения върху предишни години на нови хотели, но ми прави впечатление, че чисто нов хотел е на драстично по-ниски цени от съседния до него от същия клас, но стар. Така ли е по принцип? Заслужава ли си риска да се отиде на нов хотел, все ми се струва, че като е нов обслужващия персонал ще е стреснат, няма да знае на кой свят е и ще има бая неуредици, което ще рефлектира в почиващите и ще има недоволни.

# 421
Някой да има впечетления от Rixos premium Bodrum?

# 422
  • Варна
Нямам наблюдения върху предишни години на нови хотели, но ми прави впечатление, че чисто нов хотел е на драстично по-ниски цени от съседния до него от същия клас, но стар. Така ли е по принцип? Заслужава ли си риска да се отиде на нов хотел, все ми се струва, че като е нов обслужващия персонал ще е стреснат, няма да знае на кой свят е и ще има бая неуредици, което ще рефлектира в почиващите и ще има недоволни.

Именно за това е и по-ниската цена,може да няма проблеми,може и да има,обаче ако е от класна верига на втората година разликата е повече от 100 лв,ти решаваш да рискуваш.

Цитат
Някой да има впечетления от Rixos premium Bodrum?

Що е Риксос все е убаво Peace

# 423
Посетила съм много нови хотели /ако се открива м.май, аз отивам м.септември/ и никога до сега не съм сбъркала. Точно защото са нови персоналът е много стриктен, собственикът още не е започнал да прави икономии от храни и напитки и в общи линии всички си гледат работата много съвестно. най-големият проблем на новите хотели е, че растителността е много малка и парковите части не са добре оформени.
От 2009 година посещавам нови хотели и ако имам възможност ще продължавам да го правя. За 2016 г. пак съм си набелязала нколко нови. Уточнявам, че мнението си е лично мое и не агитирам никого. Всеки решава сам. Определено има разлика в цените за първата и следващите години в един хотел и тя е от порядъка на това, което е казала Esstela - около 100 лв., но за някои хотели е по-драстична.

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 23:40 от ndimitrova

# 424
Точно си мислих да запзваме тук: http://www.royalwingshotel.com/default.asp?lang=EN и коментарите за политическото положение доста ме разколебаха. А така се надъхах за тези пързалки, макар че с 2 ремаркета едва ли ще имам възможност да им се нарадвам пълноценно.
Ще мисля още малко.

# 425
  • Beyond the Frontiers
Точно си мислих да запзваме тук: http://www.royalwingshotel.com/default.asp?lang=EN и коментарите за политическото положение доста ме разколебаха. А така се надъхах за тези пързалки, макар че с 2 ремаркета едва ли ще имам възможност да им се нарадвам пълноценно.
Ще мисля още малко.
Отличен избор. Peace

# 426
Ще мисля още малко.
Този хотел е уникален. Малко е овехтял и има нужда от сериозно освежаване, нотова не е толкова важно. Всичко в него е чудесно и няма да скучаете нито за миг.

# 427
Ще мисля още малко.
Отличен избор. Peace
Хотела е невероятен а повече инфо за цени ?

# 428
Атентатите в Париж много променят нещата с пътуването в Турция за мен поне.
+1  Peace + обстойните проверки на границата и висенето с часове,
но има доста време до активния сезон и за сега РЗ и изобщо Турция не са на дневен ред.
Светът се побърка.

# 429
Ще мисля още малко.
Този хотел е уникален. Малко е овехтял и има нужда от сериозно освежаване, нотова не е толкова важно. Всичко в него е чудесно и няма да скучаете нито за миг.
На мен лично не ми направи впечатление на увехтял...
Ето няколко снимки:

Скрит текст:

И нещо сладичко

# 430
А изказванията за Виста хил на първа страница все още актуални ли са, защото приятелката ми си го е избрала и мислят с дъщеря си утре да резервират. Мен лично ме смущава прекалено ниската му цена в Дорис но........аз мнението за Дорис съм си го казала  #2gunfire

# 431
Здравейте!
Догодина с ММ имаме годишнина от сватбата (10) и той реши да ме заведе на почивка в Турция (без децата  Embarassed ). Каза ми аз да си избера къде.  Rolling Eyes
От миналата седмица чета старите теми, мненията и офертите.  Rolling Eyes
Питайки и познати, които вече са били там (в различни курорти) - ми препоръчаха като за първи път да се ориентираме към Бодрум или Кушадасъ. И си мислех, че ще е лесно, ама...  #Crazy
Та: в Бодрум си харесах: Armonia Holiday Village; Golden Age; Delta Beach Resort; Petunya Beach Resort; Mio Bianko Resort Hotel.
В Кушадасъ: Palm Wings Kusadasi; Ramada Resort Kusadasi; Grand Efe; Maxima Paradaise Resort; Imbat; Batihan Beach Resort; Sealight Reset Hotel.
Разгледах и прекрасните снимки, качени от съфорумки.  bouquet
Дори и да отсея избора си, като премахна тези хотели, за които няма мнения, пак ми остават: за Бодрум: Golden Age и Delta Beach Resort, като Armonia Holiday Village оглавява класацията за най-добри хотели за 2014 г. и за Кушадасъ: Palm Wings Kusadasi; Grand Efe; Batihan Beach Resort.
Като за начало май трябва да си избера курорта...  Thinking
Избрала съм дата 29.05. (че сина ми да е свършил с училище - ще има само още 2 учебни дни и баба му и дядо му ще се справят) и 9 нощувки - в кой от курортите ще ни е по-добре по това време на годината (нещо не мога добре да се ориентирам в гугъл мапс  Embarassed ).
Помагайте, моля...  Praynig, че повечето ранни записвания са до 30.11., а аз още съм в задъдена улица.  Cry

# 432
  • ВАРНА
Тази година имах възможност да разгледам Royal Wings,територията му е много красива,но определено вътрешната му част има нужда от реновация.През няколко хотела е друг хотел от веригата Royal Holiday,много луксозен,но пък територията му бледнее пред тази на Роял Ункс,по малка е като площ и няма много зеленина.
В събота,ще пътувам за Турция,после,ще пиша какво е положението на границата.

# 433
Питайки и познати, които вече са били там (в различни курорти) - ми препоръчаха като за първи път да се ориентираме към Бодрум или Кушадасъ. И си мислех, че ще е лесно, ама...  #Crazy

Аз не бих избрала Кушадасъ за м. май-водата е все още доста студена /на мен тя в Кушадасъ ми е винаги студена, но това е мой проблем/, но ако това е вашия избор по-скоро бих се насочила към двете Паломи- Палома Клуб Султан и Палома Паша и по-скоро втория, щом няма деца и впредвид повода.
Иначе защо пропускате Мармарис не знам.
За Бодрум друг да се изкаже, на мен лично там не ми допадна, но ние сме били само веднъж и може би след години ще му дадем втори шанс.

# 434
Здравейте!
Догодина с ММ имаме годишнина от сватбата (10) и той реши да ме заведе на почивка в Турция (без децата  Embarassed ). Каза ми аз да си избера къде.  Rolling Eyes
От миналата седмица чета старите теми, мненията и офертите.  Rolling Eyes
Та: в Бодрум си харесах: Armonia Holiday Village; Golden Age; Delta Beach Resort; Petunya Beach Resort; Mio Bianko Resort Hotel.
В Кушадасъ: Palm Wings Kusadasi; Ramada Resort Kusadasi; Grand Efe; Maxima Paradaise Resort; Imbat; Batihan Beach Resort; Sealight Reset Hotel.
Разгледах и прекрасните снимки, качени от съфорумки.  bouquet

Дори и да отсея избора си, като премахна тези хотели, за които няма мнения, пак ми остават: за Бодрум: Golden Age и Delta Beach Resort, като Armonia Holiday Village оглавява класацията за най-добри хотели за 2014 г. и за Кушадасъ: Palm Wings Kusadasi; Grand Efe; Batihan Beach Resort.
Като за начало май трябва да си избера курорта...  Thinking
Избрала съм дата 29.05. (че сина ми да е свършил с училище - ще има само още 2 учебни дни и баба му и дядо му ще се справят) и 9 нощувки - в кой от курортите ще ни е по-добре по това време на годината (нещо не мога добре да се ориентирам в гугъл мапс  Embarassed ).
Помагайте, моля...  Praynig, че повечето ранни записвания са до 30.11., а аз още съм в задъдена улица.  Cry
за месец май е по -добре на юг в Мармарис - CLUB TURBAN 5 * от 22.05.2016г. - 741лв/човек
а хотела GRAND YAZICI MARES HOTEL DOLFIN PARK SPA -5* от 22.05.2016 е 590лв/човек
при транспорт автобус - 7 Al olincluziv
Чети и отзиви от първа страница, но по това време на юг е хубаво морето ..

Общи условия

Активация на акаунт