На море в Турция - тема 40

• 94 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Напук на последните разколебани коменти, напук и на напрегнатата политическа обстановка, ще се осмеля да се похваля, че след повече от двуседмично чакане, най-после пристигна потвърждението на нашата резервация. И така, почваме да броим дните, които остават до 30 септември 2016 г. и продължаваме да мечтаем за предстоящите дни в Палома Клуб Султан. sun

# 526
  • Резерват "Северозапад"
Честито bouquet!
Много го обичам този хотел Heart Eyes...дано го посетя някога пак Peace.

# 527
  • Beyond the Frontiers
Чудесен избор.  Peace

# 528
Руснаците   са 10 % от туристите в Турция -около 3 млн. на година . Вижте това- http://www.russiatourism.ru/news/9783/-забраняват на туроператорите им да правят резервации и ги заплашват със съд !Отделно в руските форуми цари патриотическо настроение и нагласата е ,че не бива да ходят в Турция и да им дават паричките си .Това дали ще свали цените за нас  newsm78.Дали турците ще компенсират с туристи от други страни  newsm78.
Днес-утре щях да платя резервацията си по РЗ. Не знам дали да се радвам или да се ядосвам  Mr. Green

Цялата работа е да ходят руснаците в Крим на море.

# 529
  • Варна
Руснаците   са 10 % от туристите в Турция -около 3 млн. на година . Вижте това- http://www.russiatourism.ru/news/9783/-забраняват на туроператорите им да правят резервации и ги заплашват със съд!Това дали ще свали цените за нас  newsm78.Дали турците ще компенсират с туристи от други страни  newsm78.

Според последни дани на статистиката за 2015 г.4,4 млн. руснаци са посетили Турция!И не е само това - тук трябва да се прибави и секналия поток към Египет след бомбата в руския пътнически самолет.
Ясно е че нито Крим , нито България , Гърция , Хърватия даже всичките взети заедно могат да поемат толкова хора.На всичкото отгоре и обстановката до май може да се смени десетина пъти.За нас най - разумното е да оставим всичко за ''лас минит''.

# 530
Коя "цяла работа" имаш предвид?

# 531
Руснаците   са 10 % от туристите в Турция -около 3 млн. на година . Вижте това- http://www.russiatourism.ru/news/9783/-забраняват на туроператорите им да правят резервации и ги заплашват със съд!Това дали ще свали цените за нас  newsm78.Дали турците ще компенсират с туристи от други страни  newsm78.

Според последни дани на статистиката за 2015 г.4,4 млн. руснаци са посетили Турция!И не е само това - тук трябва да се прибави и секналия поток към Египет след бомбата в руския пътнически самолет.
Ясно е че нито Крим , нито България , Гърция , Хърватия даже всичките взети заедно могат да поемат толкова хора.На всичкото отгоре и обстановката до май може да се смени десетина пъти.За нас най - разумното е да оставим всичко за ''лас минит''.

Аз се шегувах. То е ясно, че Крим не струва.

# 532
  • постоянно

Аз се шегувах. То е ясно, че Крим не струва.

Защо не струва ?

# 533
  • София
И аз да се похваля, че, благодарение на много хора, пишещи тук, имам вече резервация за началото на юни за Палома Клуб Султан. Очаквам с трепет и нетърпение и се надявам всичко да е наред дотогава!

# 534
Мерки на турското правителство за справяне след руските санкции:
Цитат
За предотвратяване на възможни затруднения в сферата на туризма след спиране на руския поток да бъдат обявени отстъпки в цените за туристи от различни страни.
Чакаме...

# 535
  • София
qq50, хубава новина Simple Smile Peace
Ама ще ни вкара в непредвидени разходи. Мислех да пропусна Анталия 2016год., но пък с тези цени дето се очакват човек може да се  newsm78 Joy

# 536
ами то вече има намаления
гледах цените на няколко туристически агенции-доста са свалени поне за анталия /около 20 процента/  Laughing

# 537
ами то вече има намаления
гледах цените на няколко туристически агенции-доста са свалени поне за анталия /около 20 процента/  Laughing

Как ги видя тези проценти, като до вчера за Лара и Белек имаше излезли цени за няма и 10 хотела. Снощи се появиха цени за още няколко хотела в тези райони, но към момента не са излезли цени и за половината хотели, които се предлагаха миналата година. Спрямо тази лято цените мисля че са по-скоро същите - хотела, в който бяхме Риксос Сънгейт сега цената е с точно 3 евро по-висока.

# 538
ами видях ги
няма да споменавам агенцията , за да не кажете че правя реклама
хотела-ефталия марин , дата 05.06  2+1 преди 1630, сега 1260
лонг бийч за същия период излиза към 1400 или малко отгоре
на мен лично ми се вижда доста евтино
поправка тези цени ги видях вчера, днес са отново сатрите  newsm78
сигурна съм защото вчера даже се обадих в агенцията и ими потвърдиха
агенциите бяха емералд и белпрего
ако знаех щях да резервирам още вчера  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 12:59 от The Invisible

# 539
20% е доста примамливо! Дано, ама надали. Най- вероятно до месец всичко ще се е забравило и цените ще си бъдат същите. Че и руснаците ще отидат пак, накрая...

Общи условия

Активация на акаунт