На море в Турция - тема 40

• 95 007
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Аз първо си избирам хотел и след това отивам в агенцията с която пътуваме да ми дадат дати и цени.

# 196
Абе той този Вог добре хубав, но като гледам за нас цената е над 2000 лв. и то за октомври  Rolling Eyes
Аз питам за хотел в слаб сезон около 1000 лв. 2+2, което май не е възможно, освен ако не е 3 зв.  newsm78

# 197
Абе той този Вог добре хубав, но като гледам за нас цената е над 2000 лв. и то за октомври  Rolling Eyes
Аз питам за хотел в слаб сезон около 1000 лв. 2+2, което май не е възможно, освен ако не е 3 зв.  newsm78

Воуг не беше препоръка за теб, елида беше питала за него.

Галактик ти е отговорила с няколко предложения за по-икономични хотела.

# 198
Ааа, добре, не съм разбрала Simple Smile Така съм съгласна Simple Smile
Обаче май за тези, които ми предложи не са излезли цени за лято 2016 или аз не намирам  newsm78 Кога горе - долу ги пускат?

# 199
  • Beyond the Frontiers
В момента има много, много малко оферти. Тепърва ще излизат още хотели, още туроператори...нищо няма да се изтърве като промоция....

# 200
Емералд пуснаха оферти за Бодрум и Кушадасъ.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 20:04 от qq50

# 201
Здравейте.
Извинявам се, че пиша тук въпроса си, а не в темата за Нова година в чужбина. Мисля, че пишещите тук сте по запознати с агенциите предлагащи Турция.
Въпросът ми е - може ли да се вярва на тази агенция-
http://www.aquatour.bg/all/view.html?oid=1046870.

Само тук намирам 6 дневна почивка в по-удобни за мен дати.
Ще изчакам още малко с резервацията и ще съм ви благодарна, ако споделите мнение.

# 202
Аз съм почивала 7-8 пъти с тях, но през лятото и със самолет - никакъв проблем не е имало с организацията. А, и една НГ в Прага - пак със самолет.

При автобусните пътувания - важно е какви автобуси се ползват, както и условията за осъществяване на пътуването - при минимум колко си туристи.... По принцип, съпругът на собственичката на фирмата е турчин, така че, поне за организацията там, те  не би трябвало  да имат проблеми.

# 203
Благодаря.
Организацията, а и автобусите не ни притесняват чак толкова много. Би трябвало предполагам, да се съберат хора. Лошо ще е, ако се разбере в последния момент и да нямаме възможност за избор на друга оферта.

# 204

Струва ми се, че Емералд доста са завишили цените тази година, а тепърва ще има покачване..  newsm78

# 205
Благодаря.
Организацията, а и автобусите не ни притесняват чак толкова много. Би трябвало предполагам, да се съберат хора. Лошо ще е, ако се разбере в последния момент и да нямаме възможност за избор на друга оферта.
В офертата им не е ли написано при колко човека минимум се провежда - например 30, или...
Нямам поглед върху автобусните НГ в Турция на други фирми - за колко дни са. Ако има и други за 6 нощувки, значи си е нормална като времетраене такава оферта. По принцип навсякъде има изискване за минимума туристи.

# 206
Благодаря.
В офертата им не е ли написано при колко човека минимум се провежда - например 30, или...
Нямам поглед върху автобусните НГ в Турция на други фирми - за колко дни са. Ако има и други за 6 нощувки, значи си е нормална като времетраене такава оферта. По принцип навсякъде има изискване за минимума туристи.

Други шестдневни Новогодишни оферти за Анталия не съм видяла - за по четири и пет нощувки са.
Минимален брой 35 човека.
Още веднъж благодаря и извинения, че пиша тук не за лятна почивка, а за Новогодишна.

# 207
Супер! Най-накрая да има инфо и за "нашия" хотел! Според мен пък няма кой знае колко голямо завишение на цените спрямо миналата година. Ще изчакаме, обаче, и другите ТА, защото миналата година дадоха по-добри оферти за хотела, който сме избрали...
Само едно не ми стана ясно - Емералд са писали, че цените са на ранни записвания до 30.11.2015 г., но са пропуснали да напишат процента на капарото, което трябва да се внесе. newsm78

# 208
За да няма всеки път въпрос:"Кой е хотела от първа страница?", нека да се изпише при правенето на новата тема!
Благодаря!

# 209
P.S. Видях го процента - 30.

Общи условия

Активация на акаунт