На море в Турция - тема 40

• 94 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Списъкът на хотели едновременно с аква и луна паркове в Анталия е копиран от ФБ групата основана от Иво Петров - АНТАЛИЯ-Почивки,Хотели,Забележителности.
Мисля си, че е редно да се поиска поне разрешение от човека пуснал материала,за да се копира в друг форум или група.
1. Как разбра, че Иво не е съгласен да се публикува този списък тук?
2. Иво в Патентното ведомство ли е запазил списъка или има Нотариален акт за собственост?
3. Винаги съм защитавала Иво, когато Стела, Татяна и Петър вкупом скачат да го нападат точно със същите доводи - споделяне на информация, на която той не е първоизточник.
4. Това е форум, във който всеки споделя това, което знае.
5. Публичната информация няма собственик.

6. Не съм пчеличка и нямам време да чета 10 форума, за да си избера хотел за почивка догодина.
7. Благодаря на Galactic Voyager за споделените знания и се надявам да бъде до нас, когато съвсем скоро излязат ранните записвания.
8. Иво, липсваш ми!
Абсолютно съм съгласна с мнението на qq50 - тук в форума не трябвало да се пишат имена на тур.агенти , на тур. фирми а трябва да се говори кодирано от типа "Оная агенция с лилавото знаме и мечето" Някой ни плашат с админи/ айде стига с тоя комунизъм/ . Абе хора уважавайте мнението на специалистите . Писах преди няколко поста за Иво Петров , ами питам го човека нещо - и начаса ми отговаря. Хич не ме интересува снимките от Гугъл ли си ги сваля от телефони на почиващи или той самия ги прави - той човека и не парадира, че е автор на тези снимки . Но има нюх и знае кога и как да поднесе информацията. Така ,че аз ще чета всеки каквото публикува.Пишете , качвайте снимки и всеки да си намери своето местенце  догодина някъде по плажовете на Турция.                                   

# 181
  • постоянно
Ние избрахме Sherwood Greenwood resort 4*  -Кемер. Ще почиваме там две седмици през Август 2016. Това ще е първата ни почивка в Турция и нямаме търпение.😊😊

# 182
  • Варна
Глупостите писани от Сонита Митева или Касиди ще подмина,за да няма спорове.

Понеже имам запитвания на лични за авиокомпанията,с която съм си спестявала доста парички ще постна сайта,за да може всеки,който иска да се възползва.

http://www.flypgs.com/en/

Тук можете да си резервирате билети на ниски цени не само за Турция,става много лесно и няма скрити такси и изненадващи доплащания,ако изберете полет с тази авиокомпания на 3 минути път с кола е паркинга им,цената на ден  престой е 12 лири само трябва да си покажете билетите,които сте принтирали от сайта,така си гарантирате ниската цена и виждат часовете,в които ще ви посрещнат,когато се прибирате,не плащате за това,само за паркинга,нека ако е възможно това да си остане на първа страница,за да може всеки да се възползва ако пожелае,на мен ми беше много трудно и ми коства време,за да е по-лесно за всеки друг го пиша,бих помогнала винаги когато мога Peace

Атмосверче,колко го повтарям това на ММ,ама ще трябва да го закарам и другаде,че да усети разликата Hug

# 183
Привет на всички!
От два-три месеца не пиша в темата, само кротко си чета.Тази вечер последните страници ме провокираха да сляза от балкона.
kasidi е много права със следното изречение:
"...отказа доста хора да пишат тук, след грозните разправии и заяждания...".
Е, и аз поради тази причина се отказах да пиша.Заяждания, ей така, заради спорта.До там, че ми беше изтрит съвсем невинен пост за Риксос Премиум. Един господин ( потребител в тази тема) ми зададе на ЛС въпроси за Чешме. Отговорих му с дъъъълъг пост. Ей, как не намери за нужно да напише едно " Благодаря". Имах чувството, че ме изпитва дали съм пяла в Сизър Палас. Както и да е.
Имам само една почивка в Анталия. За този район не съм компетентна и не мога да бъда от полза.Но, познавам отлично Турция; познавам отлично Егейските курорти и хотелите там ( фен съм на този район);познавам историческите и географски забележителности на южната ни съседка. По тези теми мога да бъда полезна, но...ми се уби желанието...защото в повечето случаи става като във вица са кучето и Иванчо.
Доста често коментирате Лив (Иво). Той ми е приятел, познаваме се лично. Компетентен, внимателен, отзивчив, любезен човек. Е, дърпал чергата към неговата ТА...и какво от това? И ние да бяхме на неговото място и ние щяхме да го правим. Излишно е да обяснявам защо! Никога не съм пътувала с агенцията в която работи, но това не му пречи да ми е приятел и да комуникираме.
На всички Вас желая: здраве, берекят и хубави дни!

# 184
Аз от този сезон още бях набелязала хотели за лято 2016 /макар че те са толкова много че не знам кой по напред /Като първи в списъка ми са с дестинация Мармарис.Хотелите са Club Turban и  Ideal Prime.И Дидим Venosa  и  Palm Wings .Като курорти знам че нямат място за сравнение и Мармарис е предпочитания.Но като хотели какво ще кажете ?

Клуб Турбан е по-добър като качество със сигурност, но пък Идеал Прайм е в града, което е плюс за мен, защото има къде да се разходи човек, да усети атмосферата....
В Дидим според мен Палм е по-добър, но си признавам, че не съм ги посещавала, така че мнението ми е повечето от отзиви на клиенти.

Ние лека -полека слизаме надолу към Средиземноморието, та  догодина живот и здраве сме се спряли на Мармарис. Ще следя за "пресни" мнения за хотели 4-5 звезди там. #Crazy

# 185
Аполо с няколко автобусни оферти за 2016 г.

# 186
  • Beyond the Frontiers
Доста често коментирате Лив (Иво). Той ми е приятел, познаваме се лично. Компетентен, внимателен, отзивчив, любезен човек. Е, дърпал чергата към неговата ТА...и какво от това? И ние да бяхме на неговото място и ние щяхме да го правим. Излишно е да обяснявам защо! Никога не съм пътувала с агенцията в която работи, но това не му пречи да ми е приятел и да комуникираме.
На всички Вас желая: здраве, берекят и хубави дни!

Мисля, че се досещам, коя сте и ако съм права снимките ви са страхотни наистина. Моите уважения, категорично не сте "масов" турист.
Обаче явно сте пропуснали и това, че доста хора избягаха и от групите във фейсбук, точно заради определено отношение. Така че май нещата са еднакви и от двете страни и никой няма право да се сърди.
Тук пишат доста хора от агенции, но рядко някой си позволява такава реклама. За целта си има рекламни теми и си се плаща. А и малко е странно да пишеш отзиви за фирма като клиент, а всъщност да си служител в нея - на това потребителите тук обикновено реагират доста отрицателно.

Нека да приключим тези писания  и да си говорим за по-хубави неща - хубави местенца и хотели в Турция. Peace

# 187
  • София
Глупостите писани от Сонита Митева или Касиди ще подмина,за да няма спорове.

Понеже имам запитвания на лични за авиокомпанията,с която съм си спестявала доста парички ще постна сайта,за да може всеки,който иска да се възползва.

http://www.flypgs.com/en/

Тук можете да си резервирате билети на ниски цени не само за Турция,става много лесно и няма скрити такси и изненадващи доплащания,ако изберете полет с тази авиокомпания на 3 минути път с кола е паркинга им,цената на ден  престой е 12 лири само трябва да си покажете билетите,които сте принтирали от сайта,така си гарантирате ниската цена и виждат часовете,в които ще ви посрещнат,когато се прибирате,не плащате за това,само за паркинга,нека ако е възможно това да си остане на първа страница,за да може всеки да се възползва ако пожелае,на мен ми беше много трудно и ми коства време,за да е по-лесно за всеки друг го пиша,бих помогнала винаги когато мога Peace

Атмосверче,колко го повтарям това на ММ,ама ще трябва да го закарам и другаде,че да усети разликата Hug

Аз бих допълнила с още един сайт, от който също могат да се закупят самолетни билети https://www.aerobilet.com.tr/. Тук може да се избира  между Turkish Airline, Onur Air, BoraJet, SunExpress и др., също така може да се направи и избор на летище - "Ататюрк" или "Сабиха Гьокчен". Цените са също много приемливи и добри.

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 10:30 от Ani_iv

# 188
Аз вече направих своя избор и имам резервация за лято 2016г.Тук се коментират по-висок клас х-ли.
Точно такъв човек ми трябва Simple Smile Искам да намеря подходящ хотел за нашето семейство 2+2 деца на 9 г. Агитирам и още едно семейство, та ако не уцеля хотел ще ми трие сол на главата не само мъжа ми, ами и те Simple Smile
Би ли ми препоръчала добър хотел, и каква цена е нормално да очаквам? Под добър хотел имам предвид да е поне по-добър от българските Simple Smile И ако е възможно да има някакви аква съоръжения за децата.
Тук като гледам какво се показва много ми харесва, но предполагам, че точно тези хотели не бихме могли да си позволим  Rolling Eyes
Ще почвам и аз да гледам офертите Simple Smile

# 189
Палома клуб султан Йоздере или Вог Бодрум

# 190
  • Beyond the Frontiers
Аз вече направих своя избор и имам резервация за лято 2016г.Тук се коментират по-висок клас х-ли.
Точно такъв човек ми трябва Simple Smile Искам да намеря подходящ хотел за нашето семейство 2+2 деца на 9 г. Агитирам и още едно семейство, та ако не уцеля хотел ще ми трие сол на главата не само мъжа ми, ами и те Simple Smile
Би ли ми препоръчала добър хотел, и каква цена е нормално да очаквам? Под добър хотел имам предвид да е поне по-добър от българските Simple Smile И ако е възможно да има някакви аква съоръжения за децата.
Тук като гледам какво се показва много ми харесва, но предполагам, че точно тези хотели не бихме могли да си позволим  Rolling Eyes
Ще почвам и аз да гледам офертите Simple Smile

За мен по-нормални като цени в Анталия са Сапфир 4*, МС Аранчия /най-вече заради плажа/, Дайма биз /с по-нови стаи е/ иначе с другата Дайма имат общ аквапарк, Кристалите. Да вметна, че Даймите често излизат на специални оферти и имат промоции, така че могат да бъдат добър избор за по-икономична почивка.

За Мармарис Идеал Прайм, Идеал Пиколо, Панорама холидей вилидж - трите са от една верига. Тези на втора линия ползват плажа на Идеал Прайм.  L'etoile Beach Hotelсъщо е ок.

За Кушадасъ - Onyria Claros Beach & SPA Resort си струва да се следи тази година, хотелът е както беше споменато с нов собственик и предстои ремонт...

Труден избор. Воуг е  просто страхотен.

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 12:08 от Galactic Voyager

# 191
  • София
Какво представлява Икономи руум във Веноса, Дидим? Има ли тераса, клима, въобще кое и е икономичното.

# 192
А плажа на кой хотел е по- хубав Паломата и Воуг

# 193
Galactic Voyager newsm10
Правилно се досещате. Благодаря за комплимента bouquet
Приемам написаното с голямо уважение!

# 194
В коя ТА ги гледаш?

Общи условия

Активация на акаунт