На море в Турция - тема 40

• 94 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Мола Ви не спорете чувствам се виновна,просто исках съвет за хубава почивка в Анталия,темата е прекрасна и е страхотно,че има хора които споделят своето мнение и отзиви. Praynig Praynig Praynig

# 166
Galactic,къде е това място друго където мога да чета твоите мнения. Наистина са ми интересни и според мен са обективни. Може и някой друг да ми отговори.

# 167

3. Винаги съм защитавала Иво, когато Стела, Татяна и Петър вкупом скачат да го нападат точно със същите доводи - споделяне на информация, на която той не е първоизточник.

Това изобщо не беше довод, с грешно впечатление си останала.

Започна се. Добре де що ръчкаш в раната?

Защото му е жена  Wink

Наистина, нека прескачаме такива подмятания и се върнем на темата.  Peace

# 168
Загледах се в хотел "Белвил" - Белек /май снимката на темата е на хотела/. Някакви отзиви /ако има на 1-ва стр., извинявам се, не съм погледнала/?

# 169
Загледах се в хотел "Белвил" - Белек /май снимката на темата е на хотела/. Някакви отзиви /ако има на 1-ва стр., извинявам се, не съм погледнала/?

Той е към веригата Папилон, не бих се колебала  Peace В холидейчек е с много висок рейтинг като единствен недостатък се споменава от немските гости че имало много руснаци.

# 170
  • Русе
Няма мнения на  1'ва стр.за Side Prenses Hotel resort&spa.Някакви коментари от вас,нямали някои които да е почивал там?

# 171
  • Beyond the Frontiers
Черно на бяло съм написала, че списъкът не е мой. Черно на бяло съм написала и групите във фейсбук, който има желание отива и чете, където му е приятно. Peace

П.П. изтъпанчването на реални имена на потребителите тук, според мен е проява на лошо възпитание.

Изключително много уважавам Иво и като колега си работя с него и нямам проблем. Доверявам се на преценката му за хотели и търся неговото мнение що се отнася до това. Така че няма нужда да търсите или създавате драма, там където такава няма Peace

Тук и там си позволявам да коментирам хотели, отзиви за хотели и евентуално да давам съвет за варианти...Кой с коя агенция пътува си е негов проблем и си носи гайлето след това. Нито ще лобирам за някой, нито ще плюя някой. Ако някой го е интересувало мнението ми, ме е попитал на личен и съм отговорила също така на личен.

*слонче*, абсолютно сте права. Анталия не е само 5 звездни, свръх скъпи хотели.  Не знам защо обаче там 3-4 звездните, които съм гледала силно са ме разочаровали като качество. Тази година се съсредоточих на Кушадасъ, Мармарис и Бодрум и тъй като тръгнах с доста ниско мнение, бях приятно изненадана. Масово хотели бяха ремонтирани, 3 звездни бяха с обстановка на 5. Да, не предлагат хиляди услуги, но за почивка, читава храна и приятно изкарване - съвсем достатъчно. Нека да излезнат още оферти и ще пиша, кои хотели смятам за добър икономичен вариант Peace

kasidi, тук няма цензура. Обаче като се прекалява с рекламата на една фирма, нормално първо скачат админите, а и самите потребители се усещат....

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 16:04 от Galactic Voyager

# 172
Аз от този сезон още бях набелязала хотели за лято 2016 /макар че те са толкова много че не знам кой по напред /Като първи в списъка ми са с дестинация Мармарис.Хотелите са Club Turban и  Ideal Prime.И Дидим Venosa  и  Palm Wings .Като курорти знам че нямат място за сравнение и Мармарис е предпочитания.Но като хотели какво ще кажете ?

# 173
Голяма съм патица Sunglasses - исках да питам за "Белис" /Bellis/. Папилоните като верига ги знам - бяхме в Зюгма и много ни хареса, даже тази година мислехме да отидем в другия - "Аиша"...

# 174
  • Beyond the Frontiers
Аз от този сезон още бях набелязала хотели за лято 2016 /макар че те са толкова много че не знам кой по напред /Като първи в списъка ми са с дестинация Мармарис.Хотелите са Club Turban и  Ideal Prime.И Дидим Venosa  и  Palm Wings .Като курорти знам че нямат място за сравнение и Мармарис е предпочитания.Но като хотели какво ще кажете ?

Клуб Турбан е по-добър като качество със сигурност, но пък Идеал Прайм е в града, което е плюс за мен, защото има къде да се разходи човек, да усети атмосферата....
В Дидим според мен Палм е по-добър, но си признавам, че не съм ги посещавала, така че мнението ми е повечето от отзиви на клиенти.

# 175
  • Varna, Bulgaria
Здравейте,отдавна не съм писала във форума,но ви чета редовно.Не съм взимала и страна в споровете и нападките,макар че някои хора ме обидиха лично и дори ме изключиха от групата си без никакво обяснение.Не ми стана приятно естествено,преживях го и съм им простила.Реших да пиша ,
защото много искрено се зарадвах на присъствието във групата на Галактик Вояжер.За мен определено е човек,който си разбира от работата и е доста компетентен/а по много въпроси.Не знам и не ме интересува кой се крие зад този ник или псевдоним.Тази година почивката ми в Турция не се състоя,благодарение на една туристическа агенция ,чиито услуги ползвам от години.Местата за полета 2.10.свършиха те докато ми резервират билет.Свършиха средата на юли.Явно това е една от най-продаваните дати с полет от Варна.Не ми оставаше нищо друго,освен да сменя дестинацията,за което несъжалявам.Искам да кажа ,според мен ,че най-хубавото място за почивка си остава Турция.Почивка в истинския смисъл на думата.Разликата между екскурзия и почивка е огромна.Така,че един приятелски съвет от мен.Решете първо какво искате-да видите нови неща или да се абстрахирате от всичко и да се наслаждавате на слънцето,морето,забавленията и т.н.Пожелавам на всички успешен избор за лято 2016.

# 176
Аз вече направих своя избор и имам резервация за лято 2016г.Тук се коментират по-висок клас х-ли.Ние имаме по-скромен бюджет и благодаря на Иво Петров за неговото търпение и желание да помогне на всеки в зависимост от изискванията и възможностите.
Ще почиваме за 8г в Турция и за първи път в Алания.От няколко год. чета темата и понякога споделям. На всеки ,който ми е писал съм се опитала да отговоря и помогна.Надявам се и занапред да се запази добрия тон и да си помагаме.Желая на всички успех в избора на х-ли за следващото лято.

# 177
Galaktic  много благодаря . А между Турбан и Идеал кой е с по добър плаж. Разстоянието до центъра няма да ни е проблем тъй като ще пътуваме с личен транспорт /това пък води до друг въпрос .предполагам че в хотелите няма да има проблем с паркирането/                                                                                                                                                  атмосвер  честита резервация.                     

# 178
  • Plovdiv
Аз вече направих своя избор и имам резервация за лято 2016г.Тук се коментират по-висок клас х-ли.Ние имаме по-скромен бюджет и благодаря на Иво Петров за неговото търпение и желание да помогне на всеки в зависимост от изискванията и възможностите.
Ще почиваме за 8г в Турция и за първи път в Алания.От няколко год. чета темата и понякога споделям. На всеки ,който ми е писал съм се опитала да отговоря и помогна.Надявам се и занапред да се запази добрия тон и да си помагаме.Желая на всички успех в избора на х-ли за следващото лято.
Честита резервация,ако не е тайна може ли да кажете за кой хотел е? Мисля,че е първа за сезон 2016(може и да бъркам)!

# 179
Не е първа за сезона.Има вече няколко преди нас.Алания х-л „Гранд Сантана“4*.

Общи условия

Активация на акаунт