На море в Турция - тема 40

• 94 943
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София близо до Витоша
за другата година и ние ще се ориентираме за Турция - Дидим. И този хотел ме грабна, но ще изчакам и цени от други ТА

# 256
Прави ми впечатление,че ТА които са обявили вече цени за ранни записвания лято 2016,са сложили крайните цени от миналата година.Например -платихме на ранни записвания за човек 742лв.,а после стана 813,а сега ранните започват от 813лв.Крайно некоректно!!!!!
Не разбрах, кое е некоректно? Цената е повишена от хотела, съответно туроператорът дава по-висока цена.
Galactic Voyager, какви са ти впечатленията? Как са цените на ранни записвания в сравнение с миналата година?

# 257
  • Варна
Като че ли всеобщо е мнението за Дидим - там два хотела наистина си заслужават и са без забележки : Веноса и Палм Уингс.

# 258
Турс Клуб пуснаха оферти за лято 2016 г.

Албена Холидейз също публикуваха оферти.

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 16:04 от qq50

# 259
 bouquet
Турс Клуб пуснаха оферти за лято 2016 г.

Албена Холидейз също публикуваха оферти.
newsm78

# 260
Holiday Resort в Дидим ме устроива като цена, но ми се ходеше в Мармарис..
Знам, че е обсъждано многократно, но все пак - краят на юни или началото на септември е по-добър вариант за почивка в Турция?

# 261
Знам, че е обсъждано многократно, но все пак - краят на юни или началото на септември е по-добър вариант за почивка в Турция?

Тази година бяхме от 5 юни/Кушадасъ/.Чудесно време.Всеки ден плаж и морето окей.Сега пак ще резервираме за началото на юни.Аз съм със същата дилема Дидим-Мармарис Wink

# 262
Последните 6г.винаги почиваме началото на юни от 5,6-10,12юни и никога не сме имали лошо време.
Водата в басейните и морето е приятна и внука не излиза по цял ден.

# 263
Благодаря, дами  bouquet Притеснява ме малко температурата на морската вода, но след като спокойно се къпете, значи е ок.

Моята цел е с бюджет около 1500 лв. 9 нощувки за двама възрастни и дете на 7 г. Чакам офертите за Мармарис и ще решаваме.

# 264
Шарк, със самолет или с кола?
Ние точно щяхме да резервираме и като казахте, че след НГ изскачат още по-добри оферти и се спряхме.

# 265
  • Варна

Kato град Мармарис със сигурност е по - голям , интересен , с възможност за посещение на Родос , шопинг..................
Водата в морето през септември е доста по топла отколкото юни , особено началото му.

# 266
Здравейте. Моля за  мнение тези,които  са били  в Анталия. Новата  година  ще я посрещнем там  и  сме  в голяма  чуденка  кой  хотел  да  изберем.
1.Сусеси -Белек
2.Роял Холидей- Лара
  Също  така приемам и ваши предложения. Благодаря  ви.

# 267
  • Plovdiv
Благодаря, дами  bouquet Притеснява ме малко температурата на морската вода, но след като спокойно се къпете, значи е ок.

Моята цел е с бюджет около 1500 лв. 9 нощувки за двама възрастни и дете на 7 г. Чакам офертите за Мармарис и ще решаваме.
Тази година предвид ситуацията в Египет ще трябва доста бързо да се решава!

# 268
  • Варна
Здравейте. Моля за  мнение тези,които  са били  в Анталия. Новата  година  ще я посрещнем там  и  сме  в голяма  чуденка  кой  хотел  да  изберем.
1.Сусеси -Белек
2.Роял Холидей- Лара
  Също  така приемам и ваши предложения. Благодаря  ви.

В Рояла бях тази година,в първите дни на януари,една българка в хотела каза,че са изкарали прекрасна НГ,хотела е хубав,а и много наблизо има доста места за шопинг,хващате 7-цата и сте там,в Сусеси не съм била,но го разглеждам обстойно и ми хареса,дано някой пише за повече инфо :peac

Последна редакция: нд, 08 ное 2015, 18:58 от esstela

# 269
Да се запиша при вас, че за 2016 и ние сме планирали морето да е в Турция. За сега единствено знаем, че искаме да е май месец. Как е времето тогава?

Общи условия

Активация на акаунт