На море в Турция - тема 40

• 94 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Цитат
П.П. не е важно дали агентът ще ви отговори веднага по всеки въпрос, който го питате. Важно е дали ако не знае отговора ще ви "отсвири" или ще си направи труда да намери точната информация своевременно.
Лично мнение, не ангажирам никой с него.

Пак се съгласявам с теб и този критерий агента ми го покрива,а в спора се ражда истината и това,че някой "кряка" без да може да се обоснове си е само в негов минус.

Мисля си,има ли смисъл изобщо да обясняваш,опитвайки се да помогнеш на напълно непознат,понякога си е направо отчайващо,успех,Галактик и повече позитивни клиенти Peace

# 676
  • Beyond the Frontiers
Често е отчайващо, всъщност, ако питате повечето колеги даже биха ме "оплюли", защото по-информираните клиенти са и по-взискателни, по-трудни...Аз обаче мисля, че клиентите, които са наясно с правата си, са много по-ценни. Такива клиенти се печелят с професионализъм и качество, а не с 5 лева по-ниска цена. Дано стават повече. Peace

# 677
  • Варна
Цитат
Дано стават повече

Амин.

Аз пък се моля агентите да са по-съвестни и да не лъжат толкова нагло клиентите,които не са толкова информирани Peace

# 678
  • Beyond the Frontiers
О, да. Докато туристически агент може да е всеки, абсолютно всеки, дори хора, които не отговарят на изискванията на самата ни държава, нещата ще са така. И всички си патят и са недоволни - и клиенти, и бранша.

# 679
  • Sofia
Момичета, търся хотел с аквапарк и съм тотално неинформирана. Ще съм благодарна, ако драснете по един ред с предложения и препоръки Simple Smile

# 680
  • Варна
Момичета, търся хотел с аквапарк и съм тотално неинформирана. Ще съм благодарна, ако драснете по един ред с предложения и препоръки Simple Smile

Много са,миличка,дай опорна точка,сума,район,транспорт,период Peace

# 681
Касов бон с договора не е ли достатъчен? /това получих от Емералд/ Фактура за какво ми е, ако не ми я осребрява някой?

# 682
И с какво заслужихме 2 страници спам за практиките на работа на Емералд с протежетата си? Тази тема не се ли казваше "На море в Турция", а не "Колко са велики Емералд"?

# 683
Ха ха...и аз така и не си получих фактурата от Ориент Mr. Green
ooooh! явно така и ще продължат.

# 684
  • София
esstela, миналата година бяхме в хотел с аква парк в Кушадасъ- Аква фентъзи. Децата се размазаха от кеф  Mr. Green Много хубави стаи, просторни, чисто, зеленина, храната беше много разнообразна, анимацията много хубава. Аз лично нямам забележки към хотела  Peace Вечер до затваряне на аква парка оставахме, нямаха прибиране децата  Laughing  Само ми беше мъка придвижването до парка, понеже стаята ни беше по към плажа и с трите деца десет минути ходехме, но под терасата имах басейн, ама не искаха да стоят там  Joy
В Анталия сме били в Миракъл и Роял Уйнкс, също с пързалки  Peace Рояла е страхотен, ама и цените им са страхотни  Crazy, но до там с автобус няма сила на света да ме накара да пътувам, а самолета ми вдига много цената, по точно летищните такси. Все пак сме си пет човека.
Пътувала съм с малки деца и с автобус най- много до Кушадасъ. Миналата година малкия беше на 4 годинки, но понеже пътя е основно през нощта го минахме в спане, даже на ферибота едва го събудих  Laughing

# 685
Здравейте,
Има ли такова "животно" добър хотел за двама възрастни  и две деца на 9 и 14 години около 2000 лв. за края на Юни или началото на Септември?От Варна сме и не държим да е на първа линия.Основното е да има забавления за децата а ние да си помързелуваме.Искаще ни се Анталия,но няма да се откажем и от добро предложение от Егейското крайбрежие.Някакви препоръки?

# 686
svedask, с автобус или самолет искате да пътувате?

# 687
С автобус

# 688
Включвам се и аз в темата за първи път.Чета Ви с удоволствие.Споделените впечатления са от голяма полза за всички, които са решили да почиват в курортите на Турция.

# 689
 Моля за съвет. Понеже излезнаха ранните записвания за море 2016г. и оглеждам хотелите  в Кушадъсъ и Бодрум. През 2015 бяхме за първи път в Батихан Хотел в Кушадъсъ.Останахме доволни, като изключим ранното ставане на дъщеря ми , за да запази шезлонг на плажа.
Ще се радвам да препоръчате хотел, който да е на първа линия  и курорт  в който на тинейджърката, която е на 17 г. да не и е скучно.

Общи условия

Активация на акаунт