Боледуване на децата ни - тема 29

• 52 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Лисе, на контрола ли?

# 556
  • Варна

Има ли ефект - антихистаминът предотвратява ли при твоето дете кашлицата, причинена от хрема и стичащ се секрет?
Да, определено имат ефект при моя син.

# 557
  • На брега на реката
И при моите деца има ефект. За леки съснояния давам глюконат, за дълбоки или дразнещи кашлици ксизал. Държа да отбележа обаче, че винаги са изписани по схема. Окобено ксизала не прилагам на своя глава.

# 558
Здравейте,мами.и аз да  се консултирам с по препатилите.........моето ммченце  е на 2 и половина и от петък е с бели течни сополи.досега не сме боледували и нещо не му  е ясно как да ги издуха.няма Т, спокоен е,има апетит.обаче като ги смръкне тия сополи веднага се закашля от оптеката ми дадоха ХУСТАГИЛ и като че има ефект аа чета той е за кашлица.дайте мнение за нещо за тия адни сополи капки ли да пробвам не знам.....

# 559
Колко е голямо детето?Помпа за прахосмукачка си купи и морска вода и промивай и дърпай с помпата..Хустагил е за кашлица,да.Детето не кашля ли?

# 560
На две иполовина.кашля само след като смръкне.......три четири пъти на ден

# 561
Дърпай сополите и промивай Peace
Щом не кашля какъв ефект има сиропа?!

# 562
Сироп за кашлица изписват, защото спомага за по-лесното отхрачване на секретите - независимо дали се намират в бронхите, или в нослето. Затова и без кашлица, само със жилави сополи, изписват сироп за кашлица-именно с цел отхрачване на сопола. Стандартна практика в БГ..

# 563
  • На брега на реката
Издухването дразни допълни лигавицата, защото се напряга. Издърпването с помпа и аз го препоръчвам. Някакви капки за нос и физ.разтвор ще свършат работа.

# 564
  • София
Fervor и месечинка, нашият пулмолог не е изписал ксизал - сега ще прочета за какво е, само антихистаминов сироп е изписал и два други сиропа, които вече изпихме.

Моля споделете колко дни поред пият децата ви антихистаминов сироп от типа ериус, кларитин или капки зиртек и доколкото е възможно - след колко време видяхте ефекта - по принцип за задна хрема, предна хрема и съпътстваща от това кашлица. Нали не го пият превантивно - в смисъл без симптоми (например на някои възрастни се предписва ериус таблетки за превенция срещу повтаряща се астма, но предполагам това не е случаят при децата)? Благодаря предварително.

# 565
Ксизала е същото като ериуса и тем подобните...антихистамин на капки.

# 566
Антихистамина обикновено влияе с натрупване. Тоест ефекта се вижда с натрупването в организма.
При повтарящи се състояния даже и алергични хреми може да се пие с месеци.

# 567
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Лисе,за какво ще ходите до Пловдив-за контрола ли?
Уми,дано се оправи скоро Габи.
За нослето и аз купих помпа,че моя едва скоро се научи да издухва.

# 568
Лисе, на контрола ли?
Трябва да ходим да й видят сърчицето след операцията как е.
Но днес се събуди без глас  Confused

# 569
.

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 16:07 от bubity

Общи условия

Активация на акаунт