Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
И аз обмислям варианта да си легна, ама първо да напиша едни декларации  Crossing Arms

# 691
Даже сте закъсняли  Mr. Green моя рожденик вече спи  Shocked

# 692
и моите очи се затварят
хайде да си лягаме  Mr. Green

# 693
  • София
И аз мисля да лягам. Да видим колко бързо ще приспя децата, май те ще приспят мен  Wink

Шери, и двете бебета са само за гушкане  Heart Eyes

Тути, да ти е жив и здрав рожденика!

Ава, и на мен ми харесват плочките. Отдавна приключихме с ремонтите, иначе щеше да ме хвърлиш в размисли.

От мен лека нощ!

# 694
Лягаите си момичета (ние гледаме X-Factor), само рожденника май много му е дошло празнуването Party
Спам малко - какво е баба от един третокласник - тук

# 695
  • В градината...
Ава, в темата на Нивиана за дизайна имаше наскоро антре с марокански плочки. Погледни там как са ги наредили на диагонал  Peace

Шери, страшни сладури   Hug

# 696
Празнуване е силно казано Crossing Arms почерпихме се по една пица и биричка и тва е

# 697
Ава и аз искам баба за своите деца,ама.... Cry

# 698
Шери знам при вас как е за съжаление.Хубавото е, че детето може да я срщне винаги бабата, нали тя няма свои деца  Simple Smile. Хубави хора има, дано децата ти ги срещат по-често. Например имам много хубави спомени от една леля в градината, децата я обожаваха.Плетеше им плитки и имаше време за всички.Винаги може да срешнеш някоя "своя" баба или мъж баба.
Да имаме късмета да доживеем внуци и време за тях.
Перу благодаря, видях темата и плочките.Даже и моя хол е в същия цвят като на мацката. Имаме сходни вкусове.

# 699
Тути,да ти е здрав рожденика.
Ава,много мило звучи съчинението.
Шери,да нацелуваш сладурковците-и дечица и кученце.
Имам си нов съсед.Сложи шумоизолация на пода. newsm78 Платил е над 5000евро на квадрат за да купи студиото. #Crazy Една стаичка,с кухничка в ниша,баня и тоалетна заедно.Да,и съвсем малко таванско помещение. Сградата не си знае годинките.Поканих го днес да види докъде съм стигнала с освежаването.Изцъклиха му се очите като видя какви дупки зеят между стените и тавана.Сигурно няма и информация,че преди години трябваше да се подсилват основите,но не би.И ,при всяко слягане на земните маси под нас викаме дърводелец да рендосва вратите.
Лека и спокойна нощ!И,дано утре дойде лелката,че взех да се притеснявам.

# 700
хм, Дидка, това първата лелка след срещите в България ли трябва да е?  Hug

# 701
За съжаление не е,Фокси.Втората е,а нещо се покрива.

# 702
хм, тогава да вземе да идва на време и да се изпарява

# 703
Даре,нали щеше да си лягаш още преди 2ч?Не можеш да ни устоиш newsm03

# 704
  • Варна
Момичета, задачата е логическа. И не се решава с формула. От телефона не ми се пише дълго, но ще пробвам.
Започва се с третата жена. Тя е взевла половината плюс една и ябълките (ябълки ли бяха?) свършили. Значи тя е взела една (ябълките са били 2 и тя е взела половината) и още една, т.е. последната. За втората жена е имало 6.тя е взела половината, 3+1. За първата е имало 14. Тя е взела 7+1...
Не знам дали го обясних ясно.
Иначе аз да кажа, кучо е вече наш. Много е сладичък. Минахме през Джъмбо и му купих всякакви неща. Утре има час за фризьор и после ще го снимам...
Лека нощ и от мен...

Общи условия

Активация на акаунт