Мама Ививка от щастие грее,че в ръцете си вече Борис люлее!Бъдещи мами над 35

• 25 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • На остров
Изчетох всичко  Hug

Ева честито кученце  Hug !
Шери страхотни са бебетата  Heart Eyes
Коте на мен прилича на атопична кожа, пробвай с нещо овлажнително лосионче да я мяжеш.

Тути при мин още е 22 да ти е честит рожденика и много да се обичате .

Ще спря лука и к. Краставички. Аз по принцип съм с здрав стомах и нямам грижи от страна на гастрити колити и т.н , но ще опитам .

За кг като отидохме при акушерката първият път и я питах може ли да отслабна с 10 кг  Mr. Green вместо да кача и тя и мм много се смяха.

# 706
Шери големи са сладурковци  Heart Eyes

Ината да се разписва вечер, дори и с по една дума (няма да го повярва и да го видя  hahaha)
   hahaha
Eй, гъбаркате се тук нещо ми се струва! Wink  #Silly

Шери, ама много са ти хубави бебетата!
Ева, и на вас да ви е честит домашният любимец!
Дано да ви слушат кучовците и да не правят много белички!
Ава, плочките и на мен много ми харесват и ако не беше се запънал ММ да строим сигирно в тази насока щяхме да тръгнем и ние. И тук има такива в момента, но на ММ нещо не могат да му харесат... Simple Smile Бе, консерва!

Върнах 3 страници назад само... Исках хубаво да ви изчета, ама придрямвам... Нещо в ранни зори се събудих днес, после доспивах уж, ама сега пак ми е едно отпуснато, а уж ще чистим с майка ми, че и някаква декорация да наредим за Хелоуин, и на Сава костюм трябва да правим. Искал да е вампир, ама наметалото му да бъдело с две лица - черно и червено... С концепция се яви и той!

Иначе майка ми свиква доста добре. Още първата нощ успя да обърне часовата разлика, което е хубаво.
Не е идвала преди, за първи път и е и събира нови впечатление, доколкото успявам да и показвам нови неща.
Вчера ни пропадна разходката, защото се развали времето, днес пак натам отиват нещата. Сега готви, защото довечера ще ходим у моята приятелка да вечеряме, но понеже тя е на работа цял ден ние сме отговорни за храната. Wink

Пропускам много от случките тук, но се опитвам да наваксвам уж... Вечер чета преди заспиване, но писането от телефона ми е сложно и все си обещавам, че на сутринта всичките ще ви изредя, ама нейсе...

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 06:36 от InataCh

# 707
Добро утро.Петък е.Тук валя цяла нощ и продължава #Cussing out

Ева,честит ви нов член на семейството Heart EyesОт първия ден до гевезите.

# 708
  • Пловдив
Добро утро и мерси за пожеланията,Шери bouquet
Страхотен тандем си имате... Grinning Малкия го има за играчка сигурно,а?

Ева,и на вас честито?Изведнъж ли се решихте за дом.любимец Thinking Аз,признавам,не бих взела нищо у дома...е,освен тия пернати дето сега ми пеят в дневната Crazy не ми се мисли да оставя куче или коте,както ни няма по цял ден Rolling Eyes

И тук вали...извадих ботите вече,обаче ми трябва яке  Thinking нещо такова
Скрит текст:
Това ми е любимо  Heart Eyes
ма евтинко  Mr. Green

# 709
  • На остров
Добро утро  bouquet

Мистик харесват ми, къде ги гледа ?

Шери за такива където не пият кафе едно чайче  Hug

# 710
  • Пловдив
Уанче,такива искам,ама не съм търсила все още...щото любимото ми,червеното,е с фантастична цена...ако е оригинал.Реплики не знам къде има Rolling Eyes

# 711
  • На остров
Мистик а къде е оригинала  Simple Smile ?

# 712
  • Пловдив
Мистик а къде е оригинала  Simple Smile ?
Ами не помня френска или италианска беше марката...
Тук има някакъв побългарен сайт  Rolling Eyes http://vip-fashionshop.com/product/1458/damsko-dalgo-zimno-yake- … estven-kosam.html
А това е оригиналния сайт...Монклер - http://www.moncler.com/bg/

# 713
Добро утро!

Ева, честит домашен любимец. Чакаме снимки.
Шери, големи сладурковци  Heart Eyes
ММ сега ми се обади, че по планините имало вече сняг и още се чудим дали да ходим и какво да взимаме.

# 714
Петъчен шопинг, а?  Joy

Аз пък не ща нищо да си купувам. Само ми се спи в това дъждовно време. И днес искам с книжка в кревата и от кълка на кълка. Ма нема .... чак утре и то, ако не се струпат много домашни задачки.
Ева, честит ви домашен любимец. Чакам да го видя фотографиран.

Сега се чудя дали да не мушна едно чайче .....

# 715
  • На остров
Даре направи си чайче  Simple Smile .

Мистик благодаря  Simple Smile

# 716
Направих си. Аз съм фен на белия и зеления чай. Действат ми много приятно тонизиращо. Само се чудя по колко на ден мога да пия от тях. Да не се пък тонизирам прекалено много.

# 717
Добро утро и от мен! Петък е и има поздрав дали вали? и по една чаша за всички любители на кучета по случай новите членове в семейството на Шери и Ева.
Къв шопинг бе  #Crazy още първото яке 5080.00 евро  smile3544 Цялата къща в плочки ще облека за тез пари  Joy Мистик я смени концепцията, ще те пращаме при Перу да ти каже за по без пари как се намират дрешки.
Даре и аз съм на чай, то в това време и малко уиски ми се ще да си сипя даже  Sunglasses Аз пък обичам билков - мента, мащерка, риган, кантарион. Едно време си събирахме по планините и си правехме букетчета от билки за чай.
Шери  готова ли е темата, да спамим ли като за петък  Mr. Green

# 718
  • Пловдив
АВА, hahaha аз толкова пари дори и не сънувам... Whistling Уанчето ми пита за оригинала и ...

А иначе и аз правя като Перу,обаче последната година стана мнооого обрано и само боклуци.Вече рядко се намират находки...поне в Пловдив.

А дали ще спре да вали... Flutter  umbrella тоя батко дали става за синоптик?

# 719
Добър ден  Grinning,
Мистикче, вкарваш ме в грях, много ми хареса кърмъзъ якето. Със слабо сърце съм...А имам студентка да храня.
Ева, добре дошъл на куч, ти пък веднага с прическа да е  Grinning. Ако ме стегне шапката ще дойда и аз на среща във Варна, пътьом и Лейдиту мога да взема, ако иска. Много ми се ходи на един турски ресторант на Златните, да знаете.

Общи условия

Активация на акаунт