Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 74 667
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
инат,не отстъпчив,вечно дава мнение,не признава грешките си,не приема съвети,самовлюбен,самоуверен...и т.н.
може би защото аз съм дева не одобрявам такива качества Rolling Eyes

Това все едно за Телец си го писала Laughing
ааа,с мъж телец съм се разбирала перфектно Crossing Arms

# 136
Джулая скъпа, как кой е господина - МОЯ  възлюбен  Mr. Green Стрелец, разбира се! Не искам драма, харесва ми да ми е спокойно  Peace  Mr. Green !
Та, 190/100/Рус и синеок Wink ... ще има ли драма  Praynig  Rolling Eyes?!?!

# 137
Аз не харесвам скорпионите, много "драма куийн" са! Имам нагледен пример и всеки ден му гледам филма и участвам в него (много близък роднина ми е). До тук разбирам, че секса наистина им е огромен плюс, за да неутрализира целия филм около тях. Най-мразя да премислям и обмислям кое, какво и как да кажа или направя! Целия свят трябва да се върти около тях, всичко трябва за е тях или към тях насочено. Пълни егоисти са ми, ама много ми е близък, та си го обичам какъвто е. Друг е въпроса, че имам подход към тях и не ми представлява трудност да общувам и работя с тях. Ама аз съм си с гъвкав ум  Sunglasses -лъв съм все пак, а и номерата им са ми мнооооооого познати  Mr. Green!  (казвам го с забавна и шегаджийска нотка)
Аз също съм на мнение, че трябва да спре обсъждането на Стрелците, че са много добри и ще хване някоя лисица да се засуче около моя господин!
Както казах по-горе Близнака е слаб, като мъж. Много говори, много обещава, много помага, много разбира, ама всичко само на думи - вятър. Ако мъж не си държи на мъжката дума и не се държи стабилно, като мъж си е чист льольо! А това е именно тази зодия, да не говорим, че са малко асексуални и тая част от взаимоотношенията с жените им куца много.  Peace

Лъвица със Стрелец??? Още ли не си го изяла??? Че вие Лъвиците сте много ербап ма като ви хване Стрелеца на мушка ставате кат домашни котенца  Joy

# 138
  • Тра-ла-ла
Джулая скъпа, как кой е господина - МОЯ  възлюбен  Mr. Green Стрелец, разбира се! Не искам драма, харесва ми да ми е спокойно  Peace  Mr. Green !
Та, 190/100/Рус и синеок Wink ... ще има ли драма  Praynig  Rolling Eyes?!?!
И аз не обичам драмите...със здраве си го ползвай този юнак Peace

# 139
инат,не отстъпчив,вечно дава мнение,не признава грешките си,не приема съвети,самовлюбен,самоуверен...и т.н.
може би защото аз съм дева не одобрявам такива качества Rolling Eyes

Това все едно за Телец си го писала Laughing
абе, то малко мъже бързат да си признават грешките. Дядо ми беше овен, за целия си живот един единствен път не се е извинявал... Laughing

# 140
  • София

Овните и скорпионите са най-добри любовници, по моя скромен опит
Подкрепям!

# 141
Мнението ми е на основа разкази от приятелки и гласувам за мъжете дева в категорията най-лош любовник.  Laughing

# 142
Скрит текст:
Аз не харесвам скорпионите, много "драма куийн" са! Имам нагледен пример и всеки ден му гледам филма и участвам в него (много близък роднина ми е). До тук разбирам, че секса наистина им е огромен плюс, за да неутрализира целия филм около тях. Най-мразя да премислям и обмислям кое, какво и как да кажа или направя! Целия свят трябва да се върти около тях, всичко трябва за е тях или към тях насочено. Пълни егоисти са ми, ама много ми е близък, та си го обичам какъвто е. Друг е въпроса, че имам подход към тях и не ми представлява трудност да общувам и работя с тях. Ама аз съм си с гъвкав ум  Sunglasses -лъв съм все пак, а и номерата им са ми мнооооооого познати  Mr. Green!  (казвам го с забавна и шегаджийска нотка)
Аз също съм на мнение, че трябва да спре обсъждането на Стрелците, че са много добри и ще хване някоя лисица да се засуче около моя господин!
Както казах по-горе Близнака е слаб, като мъж. Много говори, много обещава, много помага, много разбира, ама всичко само на думи - вятър. Ако мъж не си държи на мъжката дума и не се държи стабилно, като мъж си е чист льольо! А това е именно тази зодия, да не говорим, че са малко асексуални и тая част от взаимоотношенията с жените им куца много.  Peace

Лъвица със Стрелец??? Още ли не си го изяла??? Че вие Лъвиците сте много ербап ма като ви хване Стрелеца на мушка ставате кат домашни котенца  Joy
Иска ти се, но и сам знаеш, че не е така  Peace

# 143
Ааа, да уточня тогава - само за мъжете говоря Simple Smile за жените не знам, не познавам жени май от Рибите.
Познаваш значи - аз съм рибка  Hug
Алекса, от 1997 съм с мъж водолей. Съгласна съм с наблюдението ти. А коя зодия си ти самата?

Аз съм Телец,а около мен цял живот все Водолей.

Ясно, Телец и Водолей са в квадратура... това е напрегнат и доста силен аспект.

Чела съм,че сме напълно несъвместими зодии,но напук най-сериозните ми връзки са с водолей. Въпросът е обаче,че са страхотни приятели и страхотни любими/ако държат на вас/,но ако решат обратното става страшно.Техните недостатъци са всъщност и техния чар. Обаче си поддържам мнението,че най-неподходящи /най-неразбрани от мен/за мъж зодии си остават водните.Всеки според вижданията си,не искам да обидя никой,но нацупеният рак може да съсипе живота на всички  Laughing

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 14:59 от Aallexa

# 144
Аз съм убедена, че ако има анкета, ще спечели Ракът. Peace
Мислех да го напиша още в началото, но темата щеше да приключи много бързо и другите нямаше да могат да се оплачат от безобидните Девички и Рибки.

# 145
  • ❌❌❌
Миии... Да пробвам да обобщя зодиите през моя Стрелчешки мироглед:

Овен - егоцентрици, обичат вниманието, обичат "слабите" жени и обикновено се обвързват с такива, затова и кръшкат Mr. Green ако е някой по-интелигентен представител на Овните Mr. Green се обвързва със "силна" жена, с която му е интересно и която го опитомява Sunglasses Аз ги привличам, те мен - не особено Mr. Green Интересно ми е с тях, но недорасли ми идват Mr. Green
Телец -  Heart Eyes привличат ме силно, защото ме приземяват, но могат да ми бъдат и много скучни, хихи Mr. Green мисля, че аз по-скоро ги дразня Laughing
Близнаци - към тях се подхожда внимателно и се иска търпение, имам умствено привличане с тях и създавам силни приятелства, за връзка - не Wink имам десцендент Козирог и харесвам стабилни, силни, сериозни, дори студени мъже - Близнаците могат да бъдат студени и дистанцирани, но всичко друго не са Mr. Green
Рак - харесвам ги МНОГООООО Heart Eyes Mr. Green (и жените също Hug) харесва ми, че са романтични и чувствителни душички, внимателни, сърдечни Heart Eyes да са живи и здрави! Mr. Green когато Рачешкото в мен излезе наяве, ги привличам силно; те мен - също, но по-скоро като приятели (за мен лично приятелството между двама души е много по-красиво и трудно от любовта Heart Eyes двамата ми най-добри приятели са Рак, третият е Лъв с асцендент Рак Heart Eyes)
Лъв -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (и за жените се отнася Naughty Mr. Green) много любима зодия, силно привличане и от двете страни Simple Smile
Дева - уффффф Mr. Green че мрънкат - мрънкат, ама не са чак толкова зле, колкото ги изкарват Twisted Evil всъщност се разбирам доста лесно с тях (жените по ме дразнят, ама не всички - само прекалено праведните Twisted Evil) не мисля, че и аз ги привличам, освен ако не е някоя Дева, клъвнала Лъвско Mr. Green
Везни - харесвам ги, но са ми леееееко скучни Mr. Green липсва им одухотвореност сякаш; някъде бях чела, че във взаимоотношения Везни-Стрелец винаги Везните са по-запленени от Стрелците Sunglasses това по наблюдения (върху себе си и върху познати) смея да твърдя, че е вярно Whistling
Скорпион - миииии... нз какво толкова ги възхваляват Mr. Green скучни са ми Mr. Green ама много обичам да ги бия в игричките им Wink харесва ми самоувереността им, но аз ги привличам далееееч по-силно, отколкото те мен, може би защото им се дърпам прекалено много, де да знам Thinking все пак са ми скучни Simple Smile
Стрелец - в процес на търсене Mr. Green тъй като аз приличам повече на мъж Стрелец, отколкото на жена Стрелец, би било много егоцентрично от моя страна да редя хвалебствия за себе си Blush ясно е, че са само хубави неща, нали?  Mr. Green
Козирог - те МЕН ме привличат Shocked #Crazy smile3544, аз тях - не знам, но им лазя жестоко по нервите 15 Hands Clap те на мен също, но по-силно ме привличат Laughing
Водолей - лепка за Водолеи съм... не знам това хубаво ли е, лошо ли е; уж навсякъде ги спрягат като свръх свободолюбиви, но по лични наблюдения (и преживявания) могат да бъдат доста обсебващи и ангажиращи - това не ми харесва Crossing Arms но се разбираме прекрасно (освен от Овни и Раци, съм заобиколена и от Водолеи Hug)
Риби - нито те ме привличат, нито аз тях Mr. Green но ги разбирам и можем да комуникираме красиво и пълноценно; просто сме на различни честоти като темперамент Peace

туй беше Mr. Green поздрав newsm68

# 146
И кво излезе Фаина?
Че Стрелците, без значение жена или мъж, сме ,,другарче,, с всички и пак сме си свободни  Hug

# 147
  • Тра-ла-ла
Фаина....няма празно Laughing

# 148
  • ❌❌❌
Е, Джуджи, то е ясно, че не съм обиколила целия Зодиак Mr. Green всъщност сериозна връзка (много сериозна #Shocked) съм имала само с Водолей - толкова се заредих с обвързаност, че ще повторя чак като стана на 40+ с любовта на живота ми в лице на неизвестния Стрелец hahaha

# 149
  • Sofia
Всеки според вижданията си,не искам да обидя никой,но нацупеният рак може да съсипе живота на всички  Laughing
Аз съм убедена, че ако има анкета, ще спечели Ракът. Peace

Peace

Общи условия

Активация на акаунт