Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 74 690
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 165
  • София
За да се стигне до изневяра, нещо.многооо куца по пътя.  Никой не е застрахован. Аз не приемам лудата ревност,  "притежанието " на човека.  Едва.ли на някой.му е приятно да разбере за изневяра, но се случват и такива неща.

# 166
Извини ме, но всяка теза, която си изложила, мога да я оборя. Simple Smile Не го приемай лично, това си е твоето мнение и то по никакъв начин не трябва да съвпада с моето. Peace
Първо, ситуацията, която си описала за причина на изневяра, по-скоро описва дълга връзка, изградена от здрави основи, с дечица, в която по стечение на обстоятелствата тръпката е изчезнала, битовизмите и навикът са превзели брачния живот... и да речем някой "погледне встрани" или както ти се изрази: "никой не е застрахован от подобно нещо"! Това не е пример за отворена връзка!
Второ, не знам на колко си години, но много повърхностно звучи:"той е прекалено ревнив, обсебва ме, иска да ме притежава и пр."Simple Smile Не можеш да ме убедиш, че не си наясно с характера на един човек, много преди да се омъжиш за него/не знам семейния ти статут/. Нали затова хората живеят 2,3,5, ако не и повече години заедно, да видят дали са съвместими, разбират ли се, дори и дали се търпят в най-лошите си настроения, та чак тогава се решават на по сериозна стъпка като брак и деца. Ако нещо те дразни в партньора ти, не е ли по-логично да прекратите отношения, така или иначе нищо не ви обвързва като документ, защото когато си независим просто си тръгваш, няма нужда от изневяра...
Трето, сама по себе си изневярата не е проблем.Simple Smile Противното с случая е, че позволяваш на жената, с която си бил, да бъде с други, ти също... после пак си с нея... това как се нарича??Simple Smile Не понасям запалки-еднодневки! Друг е въпросът как се нарича мъж "практикуващ" това.

# 167
  • София
Не съм мъж , жена съм.

# 168
wind of some change, не съм си помисляла, че си мъж.Simple Smile

# 169
Рак е отвратителна зодия за мъж! Аз самата съм рак, имала съм две връзки с рак и няколко познати и беше пълен ужас! Малко към психопати бият, само мрънкат, инертни... да не продължавам.
Близнаци - големи въздухари, както някой по-горе каза - много говорят, обещават, но на действия никакви ги няма.
Козирог - големи инати, комплексари, кофти хора не са, стига да не влезнеш в спор с тях. И не могаг да остават без връзка дълго време. Иначе може да се разчита на тях. Някой път послъгват. Голяма част от близките ми са козирози и най-дългата ми връзка до момента беше с козирог.
За мъжете риби съм останала с впечатлението, че много лъжат, което за мен е най-гадното качество за човек.
А, за овните е много вярно това, че мъжете търсят някоя, която да подчиняват и манипулират. Винаги те са най-най от всички.. самохвалковци.
Други наблюдения от зодиите нямям. Grinning

# 170
  • Тра-ла-ла
Рак е отвратителна зодия за мъж! Аз самата съм рак, имала съм две връзки с рак и няколко познати и беше пълен ужас! Малко към психопати бият, само мрънкат, инертни... да не продължавам.
Близнаци - големи въздухари, както някой по-горе каза - много говорят, обещават, но на действия никакви ги няма.
Козирог - големи инати, комплексари, кофти хора не са, стига да не влезнеш в спор с тях. И не могаг да остават без връзка дълго време. Иначе може да се разчита на тях. Някой път послъгват. Голяма част от близките ми са козирози и най-дългата ми връзка до момента беше с козирог.
За мъжете риби съм останала с впечатлението, че много лъжат, което за мен е най-гадното качество за човек.
А, за овните е много вярно това, че мъжете търсят някоя, която да подчиняват и манипулират. Винаги те са най-най от всички.. самохвалковци.
Други наблюдения от зодиите нямям. Grinning
Още едно Раче се подписва под тези думи Sunglasses Само за Рибите не съм съгласна, че лъжат.

# 171
Хубавото на всяка неприятна ситуация е, че винаги може да бъде и по-зле.
'Най-гадният' мъж според мен е този, който е облечен с кожено яке и анцуг, каращ BMW тройка '00, заел поза в колата тип ''страдам от гръбначно изкривяване'', гледащ настървено.. Такива ти идва да ги прегазиш със снегорина направо... Повярвай ми, зодията му ще е най-малкият ти проблем. hahaha

# 172
  • Тра-ла-ла
Да не забравиш сваления джам с надутата музика, обръщания от типа "Чшшшшш, ало, маце". Samsung Galaxy S6, а (х)анцугът, якето и маратонките - реплика, синджирите - от стомана.  Без винетка, че рядко излиза от ареала и зареден бензин за 20 кинта.  hahaha Предлагам зодии Овен, Лъв, Стрелец. Доста по-рядко - земни зодии Mr. Green

# 173
Е, то отвореният прозорец върви с протегната ръка и фас, най-демонстративно изхвърлен след това на пътя! Rolling Eyes Липсата на подаване на мигачи също е ключов фактор. Naughty Бензин за 20 лева?? newsm78 Моля те, Джулая, откъде толкоз пари? Crazy Друго си е да караш БМВ с газова уредба. Peace От зодиите, които си изброила, аз залагам на Овен! Другите са по-аристократично настроени. hahaha Лъвът няма време за такива безумни постъпки, прекалено е зает да си гелосва брЕтона. Стрелецът същевременно е някъде по любов..

Ето едно 'колоритно' описание на мъжа Овен:

''Вие сте агресивни, импулсивни и шумни – качества, за които спокойно могат да ви приберат в зоопарка. Силният ви характер и високата ерудираност са само поза. Вие нямате нищо в главата си и самочувствието ви се гради на напълно погрешната ви представа за себе си. Най-големият ви страх е да не си проличи колко наивни и глупави сте всъщност. Говорите с прости и ясни думи, за да ви разбере останалата невежа част от човечеството. Истината обаче е, че опростявате нещата, за да можете самите вие да ги разберете.'' Joy

# 174
Мъжете риби послъгват, вярно си е. Дават обещания, които не изпълняват.
Жените деви, а и мъжете (които познавам), освен че са скучни, са толкова менителни, че се самоунищожават. Обичат да вдигат скандали и да се саморазправят.  

# 175
  • Тра-ла-ла
От мъже Риби лошо не съм видяла. Много са ми помагали, услуги са ми вършили. Но е възможно да има и ментаци. Сега като се замисля имах един майстор Риби...лъга ме за някои неща, но по-скоро беше женомразец и искаше си направи та*ак с мен и да ми гледа сеира как се връзвам. А, бе чикидж.... Laughing

Двамата льольовци, които познавам отблизо и са с БМВ-та, са баш Лъв и Овен. Тия огнените имат нужда да чешат егото и да го докарват на фасон hahaha Жизнено важно им е да показват статут Mr. Green

# 176
Напълно съм съгласна за болното его на огнените -лъв и овен и особено при овен и скъпите вещи - също имам преки наблюдения. Защото и телците си чешат егото със скъпи вещи и дрехи, но е по-различно сякаш или поне не го натъкват толкова:)

# 177
  • София
Проверката е висша форма на доверие - Дева  hahaha
Имам си девиз вече.
Ако девите сме мнителни, то да не говоря за скорпионите тогава.
Какви деви познавате. 
Всички, които познавам са луди глави,  изобщо скука няма с тях /жените особено/

# 178
Луда глава мъж дева не познавам - при тях всичко е по план, не обичат изненади Simple Smile За жените деви може да е различно...
За скорпионите съм съгласна, че също са мнителни, а и доста ревниви.

# 179
Скучни сме жените Деви, да, не обичаме изненадите. Такива сме. Simple Smile

Мъжте Риби послъгват, да, особено когато са сгафили.

Общи условия

Активация на акаунт