Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 447
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 675
Да ви питам един въпрос, дами и господа - вашата собствена зодия ли ви привлича повече или противоположната? Някъде бях чела (за привличане, не разбирателство, квадратура, противоположност и собствен знак са най-силни). Мен мъжете себеподобни ме привличат много повече от Козирозите. Козирог за приятел повече ми става. С друг Рак има много искри и разбиране.

# 676
Да ме привличат Близнаци ли? Никакъв шанс. Отблъскват ме като супер магнит. Както и нищо не разбрах от разговора ви, че сме били еднакви, но сигурно има и такива случаи. В тоя живот докато съм Стрелец, Близнак да не ми се мярка пред погледа.
Със Стрелците мъже съм като дупе и гащи. Перфектно разбирателство, може и да не си говорим даже. Обаче това пък не ме привлича. Все едно да излизам или да се омъжа за собственото си Аз.

# 677
Не познавам много отблизо мъже Козирог, но така отдалеч познатите ми се виждат все кротки, спокойни, уравновесени мъже, отдадени на семейството си. Та мисля, че бих се разбирала добре с такива.
А с противоположността ми Рак - хм...

# 678
Мъже скорпиони имам познати, не съм имала връзка с такива, прекалено еднакво мислим, за да стане нещо. Мъже телец почти не познавам, та явно не ме привличат. Но асцедентът ми е стрелец и определено има привличане с близнаци.

# 679
Бих искала да отговоря на този въпрос, но аз нямам приятели мъже, почти, не мога да преценя. Тези двама, които имам не се привличаме сексуално по никакъв начин.
 Ако ще ме привлича някой сексуално, много повече от  една зодия ще ми трябва за да се стигне донякъде (на него също) Не ми е фактор зодията, за добро или зло. Smiley Важно ми е само да не ме дразни! 

Приятелките ми, най-близките 3 от тях; Овен, Скорпион, Телец, имам още доста и, колкото повече разширявам кръга, толкова повече Телци  и водни (скорпионки и риби, никакви раци!) ще наизлязат. Една Везна, която ме вбесява, никога, нищо не разбира, просто е в нейн свят, но си я обичам, и една Стрелкиня също са, да кажем, след първите 3, в най-близкото ми обкръжение.
Интересно, че от всичките тези, единствено на 100% вярвам, че Овенката е човекът, на който мога да се обадя при SOS ситуация и ще се озове! Телкинята я мързи да диша, няма да й е комфортно по пътя нещо, примерно, и просто няма да дойде, скорпионката няма да има възможност да се отдели от нейната си работа, Везната просто няма да вдигне телефона, защото не знае къде е, и дали вобще нейният телефон звъни...Стрелкинята ще ми се сопне жестоко, че съм се забъркала в каквото и да било, но да кажем, че би дошла, от нея да мине...

# 680
За приятелство, от детство с моята Овенка сме като сестри. И семействата ни са приятели. Но това е човек, който ще говори с теб през нощта да му звъннеш и колкото и да е егоист в някои други отношения (работа, гадже, дори семейство), в приятелството е златна! Същото се отнася за приятеля Овен. Ще те защитят със зъби и нокти, ако някой говори зад гърба ти.

# 681
  • София
А моята зодия сме като ваденки. Няма друга зодия, която толкова добре да ме разбира, нооо не ме привличат сексуално. Сладички са ми, да ги щипна по бузките и да се гушнем братско- сестрински. Мъже козирози не познавам Astonished Явно нещо се отблъскваме взаимно.

# 682
Стрелкинята ще ми се сопне жестоко, че съм се забъркала в каквото и да било, но да кажем, че би дошла, от нея да мине...
Хихи, точно като мен - дословно.

Моите приятелки са Телец, Скорпион и Рак от по-близкия кръг.
Скрит текст:
Ако трябва да звъня за нещо си - Телкинята е вечно заета, адски припряна и винаги нещо прави. Прескачам я. Скорпионата е малко марда - "чакай да сготвя, чакай да изчистя, чакай това, чакай онова ... ама ще дойда де". След час обаче. Или два. Рачката ... ох, тука е сложно. Почва се със - "сега ми е високо кръвното, обещах на едикойси едиквоси ... днеска съм на танци, утре на бал, четвъртък на хоро". Дрън, та пляс. Прескачам я. Та, в обобщение винаги звъня на Лъвкиня, от по-широкия кръг /по-скоро роднински де/. Тя винаги зарязва всичко, без хън-мън, и тръгва веднага.
Иначе като разбирателство Телчето малко ме напряга, много приказва, не точно дрънкане, но може и с 2 изречения да стане, а не с 20. Харесваме еднакви неща и това ни сближава. Рачката ме потиска, тя си е драма куин, предава ми настроенията си и после съм парцал. Но пък, ако няма проблеми за разрешаване е забавна, на висота и ми е добре с нея. Със Скорпито ми е спокойно, най-добре се чувствам с нея. Няма излишни приказки, няма тръшкане, драма, истерия .. По същество без /много/ емоции.

# 683
Кои бяха противоположните зодии, уж съм чела, ама явно не помня 🤔 Везна съм, коя ми е противоположната?

# 684
Овен-Везни
Телец-Скорпион
Бизнаци-Стрелец
Рак-Козирог
Лъв-Водолей
Дева-Риби

# 685
Значи съм категорично не. Изобщо не ме привличат Овни, познавам няколко, по скоро ми иде да ги удуша. 😄 ММ и бившата му също са противоположни, катастрофално е било.

# 686
Бягам от други раци като дявол от тамян. Козирози познавам няколко - разбираме се много добре. Една от най-близките ми приятелки е козичка. Много си се тачим. Hug

# 687
  • Sofia
Да ви питам един въпрос, дами и господа - вашата собствена зодия ли ви привлича повече или противоположната? Някъде бях чела (за привличане, не разбирателство, квадратура, противоположност и собствен знак са най-силни). Мен мъжете себеподобни ме привличат много повече от Козирозите. Козирог за приятел повече ми става. С друг Рак има много искри и разбиране.

Противоположната, разбира се Two Hearts Аз съм Риби. Имала съм гадже Риби. Ами... и двамата бяхме срамежливи и пасивни, склонни към потиснати и депресивни настроения, абе драматична история, е, романтична, но...дотам.

Друго си е мъжът Дева. Земен. Духовит. Силен. Практичен. Делови. Е, взискателен и критичен, малко догматичен, но затова пък в негово присъствие ми е уютно, сигурно и се чувствам силно привлечена от него. Това е истината.

# 688
Аз се разбирам с жени Везни, Риби...горе-долу са отстъпчиви и разбрани, че откачам, ако някой се опитва да ми се налага. И с други рогати не се разбирам, съответно.

# 689
То имаше отделна тема за жени, но тук сме се насъбрали повече. За приятелки се разбирам с Овен най-много, Стрелец и Рак също, имам Кози и Рибки приятелки, ама цялостно не се имаме. С Водолей и Телец добри отношения, но не толкова близки. Ако бях мъж щях да си взема жена Овен да имаме забавен и приключенски живот!

Общи условия

Активация на акаунт