Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 431
  • 1 047
  •   2
Отговори
# 705
Да, след описанието на Ева, за пореден път се убеждавам, че Стрелеца и Близнака са си лика прилика.
Иван и Андрей са Стрелец и Близнаци. JoyНерушима дружба.

# 706
Аз съм зодия Стрелец, с асцедент Близнаци. На моя цветущ характер му отива всяка една от най-гадните зодии за мъж. За това съм с Козирог. Самобичувам се.

# 707
Андрей затова смени 100 манекенки значи, близнашка му работа, а аз да му се чудя ко не им харесва...Божкеее...😂😂

Tyra, честит да ти е! По мои наблюдения , Козирог и огнена жена са си супер, моите родители са така, голяма любов вече 200 години някъде.

# 708
Какво толкова се оплаквате от мъж Козирог - грижовен, домошар, всичко влачи вкъщи като бръмбар сламка, сигурен, сериозен, пестелив...

# 709
О аз хич не се оплаквам. Има къде къде по-лоши мъже от моя. Пък ревниви, пък деца не гледат, перални не пускат, че било женска работа. Има си трески, но кой ли няма. За пестелив... не е баш, но определено е започнал да променя това. И е щедър, ама много.

# 710
Най-добрият ми приятел е козирог. Много си го обичам, приятел ми е от почти 20 години, ама... Няма такова мрънкало, като вземе да нарежда, през сто теми минава. Ако трябваше да живея с него, сто тигана досега да съм му строшила в главата. Понеже аз не съм мърморана и празни приказки не говоря, никак не ми е лесно с мрънкалниците.
И на тях не им е лесно с мен Joy
Преди да се омъжва, имах гадже Телец. Теле с Теле хубаво, разбирахме се добре, но за беля толкова си падаше по чашката, че всичко отиде по дяволите. Не си пасвахме и в леглото, той беше почти асексуален и голям комплекс си направих. Много го обичах и ми беше много трудно да го напусна.

# 711
Козирог и огнена жена са си супер
И действително е така, като му свикнеш. Е, в началото е война и мир, но после си течем като една река. Не се оплаквам и аз, вече не .. много. Като знам какви други има, този е като Супермен и Чичо Скрудж в едно.
И другаде съм го писала, но докато съм Стрелец Близнаците най-добре да се изселят в най-далечната галактика. Такава непоносимост имам към тях, че чак ми е смешно като ми ги лепите така. Даже ужасията Дева бих издържала, в сравнение с тях.
Ева+, коя зодия си?

# 712
Не се пали, огъне, ако е възможно. 😂😂  Майка ми на млади години мяташе прибори за хранене по мен, когато я ядосам,явно винаги по време на вечеря съм я ядосвала, много й се радвах за това, друг не се е осмелявал да го прави. Огън и пламък беше и още е 😂😂 Не знам защо точно сега ме споходи този мил спомен от детството. Може би, защото ми иде и на мен така да направя с моето дете днес, ми така съм възпитана все пак...Но той пък е Везна, и ще започнат едни въпроси, на които не ми се търсят отговори в момента. Незамерен ще си ходи, пак му се размина!

Нали за мъжлета Стрелци и Близнаци говорим , жените може и да са по различни. Аз мъже стрелци не познавам, само казаното дотук за тях ми напомня на Близнаци, които ме дразнят дори без нищо да са казали, а имайки предвид, че те не млъкват, голямо дразнене пада общо взето. Frowning

# 713
Мнем, мъжете Стрелци са умни, остроумни, духовити, космополити, докато Близнаците са нях. Само на повърхността драпат. Искат и те да са душите на компанията, но рядко могат да предложат нещо отвъд тъп виц. Нищо общо нямат, поне при моите познати.

# 714
  • Countryside
Стрелецът е всичко друго, но не злобен и отмъстителен. Цапнат в устата определено, липсва  му такт и понякога става чак безкрупулен и безпардонен. Но не таи лоши чувства, просто минава и заминава. Ако го питаш даже ще се учуди, че нещо ти е казал и си се обидила. Така е, вЕрвай ми Евче и аз съм теле. Дева обаче не мога да изтрая, ни мъжка, ни женска. Идват ми прекалено префърцунени, сръдливи и мрънкащи. СорЕ.

Стрелец и Близнаци са дупе и гащи. Дай им да пият, хоцкат и да леят мозък.

# 715
  • Бургас
Мъка, мъка...моят любимец Рибата остана в забвение, тихомълком пак се измъкна по терлички.

# 716
Съгласна съм за Стрелеца, Сиренце! Бях с един мнооого време, голяма любов беше, но май не са за мен огнените мъже. Виж Близнаци... Казвала съм 😂 Харесвам ги. Аз обратното на всички мнения познавам няколко по-мълчаливи, флиртаджии са, но от по-обраните. А един от най-близките ми Близнаци, с който съм израстнала, пък хич не е, по флиртовете и случайните забивки, чакал голямата любов.

# 717
Евенце, аз съм Телец като по учебник, само без любовта към материалните неща.
Сиренце, моят Стрелец се гордееше с отмъстителността си и с факта, че усеща слабите места на хората и точно там забива ножа. Други мъже стрелци не познавам и дано са по-хубави хора.
Най-силното ми моминско влюбване беше в един зеленоок, висок, Риби. Не можах да го разгадая.

# 718
  • Countryside
Сиренце, моят Стрелец се гордееше с отмъстителността си и с факта, че усеща слабите места на хората и точно там забива ножа. Други мъже стрелци не познавам и дано са по-хубави хора.
Най-силното ми моминско влюбване беше в един зеленоок, висок, Риби. Не можах да го разгадая.
Това е бил един много тъжен Стрелец и 100% е имал нещо Скорпионско. Хубави хора са Стрелците, особено като са на кеф, равни нямат.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 08:41 от Сиренце

# 719
Сега ми се навърта, или поне тека изглежда една Везна с луна Риби, чаровен с едни черни влажни очи, страшен приказливец и нахалник бих казала, в следващия момент- нямал това в предвид, ту напред, ту назад, чувствам го като манипулатор, пуска разни реплики от типа: "Караш ме да се чувствам виновен!", "Много си жестока!", "Никой не ми е правил така!". Като в същото време ние би трябвало да имаме само служебни взаимоотношения и аз съм 100% коректна, върша си работата, отзовавам се винаги когато има нужда. На няколко пъти в прав текст му казах, че държа взаимоотношенията ни да останат служебни, но той като че ли е глух, продължава с навлизането в личното ми пространство, в следващия път пък нямал това в предвид, просто искал да си говорим.
Изобщо хора помагайте, за какво иде реч?
Не винаги е мил, например предположи по-голяма възраст. Според мен ако имаш цел, забиваш 10 години надолу да се застраховаш, но да казваш повече, не схващам тактиката. Друг път "Не всички сте шедьоври", това за жените уж по принцип. Нямам против, изобщо не искам да ме харесва, дрезни ме и ми пречи на иначе подреденото ми ежедневие, но защо се занимава с мен. При всички случаи така не може да стигне до никъде с моята лъвска душа.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 09:16 от Sani..

Общи условия

Активация на акаунт