Не го приемай лично, това си е твоето мнение и то по никакъв начин не трябва да съвпада с моето. 
Не можеш да ме убедиш, че не си наясно с характера на един човек, много преди да се омъжиш за него/не знам семейния ти статут/. Нали затова хората живеят 2,3,5, ако не и повече години заедно, да видят дали са съвместими, разбират ли се, дори и дали се търпят в най-лошите си настроения, та чак тогава се решават на по сериозна стъпка като брак и деца. Ако нещо те дразни в партньора ти, не е ли по-логично да прекратите отношения, така или иначе нищо не ви обвързва като документ, защото когато си независим просто си тръгваш, няма нужда от изневяра...
Противното с случая е, че позволяваш на жената, с която си бил, да бъде с други, ти също... после пак си с нея... това как се нарича??
Не понасям запалки-еднодневки! Друг е въпросът как се нарича мъж "практикуващ" това.

Само за Рибите не съм съгласна, че лъжат.
Предлагам зодии Овен, Лъв, Стрелец. Доста по-рядко - земни зодии
Бензин за 20 лева??
Моля те, Джулая, откъде толкоз пари?
Друго си е да караш БМВ с газова уредба.
От зодиите, които си изброила, аз залагам на Овен! Другите са по-аристократично настроени.
Лъвът няма време за такива безумни постъпки, прекалено е зает да си гелосва брЕтона. Стрелецът същевременно е някъде по любов..
Жизнено важно им е да показват статут Препоръчани теми