Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 398
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 780
Бившият ми е Водолей. Емоционален инвалид. Иначе, дълбоко в себе си много добър. Просто изглежда студен и не обича да говори за чувства и емоции. Много изобретателен. Измисля да направи неща, които никому другиго няма да хрумнат. Все е над нещата (битовизми). Понякога като че ли е на друга планета или в някаква паралелна реалност. Голямо его и самочувствие, че той винаги е прав.

# 781
...а другия беше голяма душица 😄 Всяка сутрин ми носеше кафе и закуска в леглото, теглеше филм, който знаеше, че ще харесам и всякакви такива дребни жестове.
Координати някакви на този човек???

Едва се сдържам да не почна отново да плюя по любимците ми от въздуха, малко като да пикаеш с/у вятъра звучи, но пък гледам, че за Водолея става дума,  а те са ми на сърце и ще си трая.

# 782
Хаха Акаунтче, ако държиш ще го издиря, но смятам, че не питае топли чувства към мен, зарязах го на Коледа 🙄 Заради един Телец... Не ме питайте, не знам защо.

# 783
Риба. Абсолютният ми фаворит за най-гадна мъжка зодия.
Следвана от Стрелец. (Аз самата съм Стрелец, никога съм нямала връзка с мъж Стрелец, но са ужасни Simple Smile)) И третото място е за Девата.

Но никой не може да бие  водното влечуго в личната ми класация Simple Smile)))

# 784
  • Пловдив
Защо рибата ти е фаворит за най-гадна зодия, питам от любопитство, защото и аз съм стрелец, но няма такава любов както към рибите, въртя, суча риба ще се намери, дори и в момента съм с рибоче.

# 785
Риба. Абсолютният ми фаворит за най-гадна мъжка зодия.
Следвана от Стрелец. (Аз самата съм Стрелец, никога съм нямала връзка с мъж Стрелец, но са ужасни Simple Smile)) И третото място е за Девата.

Но никой не може да бие  водното влечуго в личната ми класация Simple Smile)))

Ако Рибата е пич, пак ли ще го режеш? Или себеподобен? А какви харесваш? И на мен Стрелците не ми бяха любими, ама такава ми замая главата. От любопитсво питам.

# 786
  • Бургас
Риба и пич са оксиморон.

# 787
Еее, стига де, кой пита за зодии преди да започне да се влюбва, или преди да започне да има някакви взаимоотношения с някой?
Има ли такива наистина? То не пита, поне аз цял живот така съм си мислила, а може би съм била в грешка цял живот, знам ли.
Оххх, моята приятелка рибичка, като се сетя какво е куку, домилява ми Two Hearts
Заклевам се, че не съм имала по-ревнив мъж от тази ми приятелка!! Бяхме тъкмо на възраст за първи любови, мен ми се налагаше да крия от нея, че съм си намерила гадже 😂😂😂 Да не я ядосам...
Дори приятелките ми скорпионки, които също не бяха много ОК, че ги пренебрегвам заради някакъв келеш, въпреки,че те самите въртяха любов вече, и го играеха, един вид сексуални гурута, те бяха цветенца сравнение с рибката.
В края на краищата си признах без бой, все пак сме приятелки, и тя почти се разплака от радост за мен (уж), и каза, че като се върна от кафенце с гаджето ми, трябва всичко да й разкажа!! Това беше преди обед.
Когато я потърсих два часа по-късно, отидох в тях, за да заваря ситуация "обърната към гърба глава"
- Да умретииииии!!! Да умреш и ти и твоя тъпанар!!! Аз цял ден съм плакала!!
Много вода изтече от тогава, както и много подобни дивотии се случиха, но още сме си близки с нея, вече е по- добре.
За скорпионките и мъжете им (също скорпиони) роман мога да напиша, но друг път. 😂

# 788
  • София
Който има дар слово, може да изкара всяка зодия уникален чудак. Но истината е, че рибките са стандартни мекотели, с които много лесно се разбирам, но не бих държала супер близо до себе си, защото не са верни приятели и любовници.

# 789
Ами подвижните зодии не са най-верните и постоянни според опита ми. Мъжете Телци пък са изключително скучни и упорити създания. Макар че познавам няколко забавни. Асценентът ми е Телец и много неловко и тъпо се държа някои пъти при първи срещи с човек. Жените Телец са една идея по-приятни. Жалко, че има малко мъже тук за разговор и темите за жените позамряха. Thinking Но нищо, аз с жени по се разбирам, мъжемразец си падам. Мачовците ми идват в повече.

# 790
  • Countryside
Двама еднояйчни близнаци не си приличат по характер, въпреки че са една зодия и в повечето случаи и останалите домове им съвпадат, че хората от една зодия ли.
Но е факт, че повечето Риби са драма куин отвсякъде, доста отнесени и лесно се манипулират. Овенът е вулкан, но со кротце, со благо може да се вкара в релси, донякъде. Телците тоже, само че те за разлика от огнените не забравят и помнят цял живот, не толкова какво точно си им казал, а как си ги накарал да се почувстват. И изобщо не са скучни, просто не се хабят за всеки. Козите са пчеличките на зодиака, много работливи и изпълнителни. Ама запънат ли се за нещо, няма оправия. Или на тяхното ще стане или потоп.
Водолеите са всезнайковци и много обичат да философстват на всякакви теми, защото са компетентни във всичко. Обикновено са приятни за общуване и сложни за разбиране.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 14:22 от Сиренце

# 791
Да кажа и аз някоя по-добра дума за някои зодии - от моя си опит. Аз съм Дева, в началото на първата декада родена). Първо за моята зодия - каквото и да се разправя, искаш ли някой да ти помогне да се свърши една работа - обърни се към Дева. Даже те сами ще ти предложат услугите си, ако са си направили извода, че не си лентяй, мързел, кръшкач от работа и лъжец. Ще ти помогне всякак - с ум, с ръце, с крака:smiles: Вярно я следва Козирогът - те даже ще измъкнат отнейде връзки с важни хора, точно за тая работа! За помощ най-малко разчитайте на постоянните знаци - Телец, Лъв, Водолей и Скорпион, освен ако сами не са решили, че трябва да се включат и оправят работата.
Водните зодии са ненадминати в разбирането на емоциите - да те успокоят, да ти намажат раните (особено Рибите и Рака). Скорпионът и Ракът ще се появят винаги в най-критичния момент, когато другите са ви обърнали гръб и ще ви измъкнат от калта. Ракът е наистина баща-мечта, но за съпруг - не мисля! Също добри бащи са Овните и Лъвовете като цяло.
С годините, все повече предпочитам общуването с мъже - огнени зодии. Наистина, най-мъжко поведение, по-голяма степен искреност и честност. За изневери не говоря - там не зависи от зодията. Егоистични малко, но не са злопаметни и разбират като повториш нещо 2-3 пъти.
Интригантстващи/клюкарстващи най-много ми са се случвали най-много Лъв и Близнаци - едните просто от това да привличат вниманието към себе си, другите от чисто любопитство. Близнаците са много интелигентни, даже и да са неуки, имат пъргав ум и схващат бързо, търсят приключения и рядко ще скучаете с тях. Когато са влюбени, са доста поетични и фини. Водолеите са много добри приятели и за компания стават, за любов - не препоръчвам, там трябва да попаднат на точния човек. Везните са много добри, весели, в брака са добри и разбрани като цяло. Недостатък им е материализма, вещомани са и често трудно се стига до общо решение с половинката, не и без спорове, граничещи със скандали.

# 792
  • BG
Оф, стига с това-Раците били добри бащи. Ами не-не са. Ще се опитам да помисля и да дам примери, които не са много специфични и разпознаваеми, но съдейки по делата на БНД-положението е мега зле. Иначе сигурно се тупа в гърдите колко всеотдаен е.

# 793
Моята най-добра приятелка, водолей, е омъжена за рак, имат 2 породени деца. Тя казва, пък и аз го виждам, че е много всеотдаен и добър баща. Поделят си всички задължения, много си играе и се грижи за децата, сменя памперси, храни ги, къпе ги, реже им ноктите, когато тя иска да излезне с нас, без децата, си остава той у тях да ги гледа, става през нощта, когато се размрънкат, взима ги/води ги на градина. Генерално, всичко, което тя прави - и той го прави, та..има и такива примери Simple Smile

# 794
  • BG
Моята най-добра приятелка, водолей, е омъжена за рак, имат 2 породени деца. Тя казва, пък и аз го виждам, че е много всеотдаен и добър баща. Поделят си всички задължения, много си играе и се грижи за децата, сменя памперси, храни ги, къпе ги, реже им ноктите, когато тя иска да излезне с нас, без децата, си остава той у тях да ги гледа, става през нощта, когато се размрънкат, взима ги/води ги на градина. Генерално, всичко, което тя прави - и той го прави, та..има и такива примери Simple Smile
Е, а БНД не е правил нищо от изборното...А има и друго-приятелка, разведена, казваше че първият й мъж е бил баща за пример. До развода обаче. Гаранция Франция.

Общи условия

Активация на акаунт