Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 380
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 795
Ами има и смотани Раци, познавам един, от когото човек не мисля, че ще стане скоро. Но там родителите му дават всичко наготово. Почти всеки човек се разглезва така. Но имам роднина Рак, който се разведе с жена си Риби и той пое двете деца! А жената замина за Англия, омъжи се повторно, гледа си едно коли и праща издръжка. Честна дума. Вината за развода беше и на двамата, но колко мъже ще понесат отговорност да са бащи в пълния смисъл след раздяла? Това си е до морални ценности. От малък мечтая как ще се оженя и ще имам деца, кучета, котки. Ако със сегашната ми приятелка (годеница вече, защото съм й предложил) някой ден имаме деца и се стигне до развод, мисля, че поне ще искам равни права, няма да се откажа само защото съм мъж. За съпруг аз не съм мъж, който да тропа по масата и избива комплекси. Лидерката е тя. Малко прекалявам с грижите само. Сега чакам кака ми Овен да си има бебче и знам, че ще й го крада. Heart Eyes Моят баща също е Риби, а майка ми Близнаци и смея да кажа, че доста ме игнорираха като дете, сега нямаме особено силна връзка (обичам ги, разбира се). И двамата са на максимата забавление до забвение.

# 796

...
Когато я потърсих два часа по-късно, отидох в тях, за да заваря ситуация "обърната към гърба глава"
- Да умретииииии!!! Да умреш и ти и твоя тъпанар!!! Аз цял ден съм плакала!!

...
То е било като сцена от "Екзорсистът".😂

# 797
Мъжете Раци, които познавам не са нито добри бащи, нито добри партньори- пълни егоисти и слабохарактерни,  големи хитреци и манипулатори. За жените имам по-добро мнение, пак са големи егоисти, но на семейството са отдадени изцяло. Ала, с тази смяна на настроенията "да не ми е в къщата", както се казва. :Д И двата пола са големи невротици, яко ги удря тока. :Д Споделям за тези, които познавам, и то много добре!!!

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 22:29 от ReadTheRows

# 798
Моите наблюдения върху мъже риби са основно от шефове. Двама шефове съм имала и двамата риби. Като цяло имам ужасни спомени и от двамата, доста шокиращи за мен изпълнения. Ще ви разкажа една случка. Имам 2 деца, които ходят на детска градина. Никога, ама никога , дори веднъж не ми се е случило през 3-те години прекарани във фирмата да си взема болничен. Автобуса на децата от детската градина минава на 3 мин. от работното ми място в 17:50, ако го изпусна децата обикалят 2 часа из София и ги връщат в детската градина от където мога да си ги взема в 19ч и това всеки ден. Отивам аз при него и го моля, да идвам на работа в 8:30 и да си тръгвам в 17:30 и обяснявам ситуацията. Той ми отказва и до тук всичко е ОК, в края на сметка не е длъжен да се съобразява. НО, на следващия ден разбирам от секретарката, че и е разрешил работен ден от 9:30 до 18:30, защото сутрин не можела да се наспива, защото вечер е до късно по клубове!!! Flushed  И тази случка го описва напълно и единя и другия ми шеф, в същото време изглежда готин, държи се уж много приятелски. Майка ми е риба и тя е същата. Много са им важни шоковите ситуации. Като, съществена част от тях е да се причиняват на най-съвестните, прилежните, отличилите се. Няма как да съм сигурна, но посредствените и мижатурките май не ги закачат. Или е по-правилно, че това са хора които просто не отразяват много, много другите какво мислят за тях и просто ударите на рибити не ги достигат.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 09:57 от Sani..

# 799
Риба и Водолей/ка съм имала за шефове години наред, рибока беше ад някакъв, дойде на мястото на един друг, който напусна, издържаха го хората около 2- 3 месеца и всички напуснаха, хора, работили по 12-13 години във фирмата си заминаха заради него. В Германия не е присъщо това да си сменяш работното място, когаго ти скимне,не говори добре за теб, освен ако не те е извикала друга компания (хед хънтарс примерно), а в определени професии дори познавам хора, които карат вече 25- та година на същото място. Човекът е луд просто, много трудно беше. Аз покрай тази тема се сещам за рождените дати на хората 😂😂
Водолейката беше в България началничка, всички я мразеха и нея, аз имах челен сблъсък с тази дама в началото на "кариерата" си при нея, без малко да обърна бюрото отгоре й, млада бях...Мислех, че ще ме уволни след това, не исках да си подавам аз молбата за напускане, от инат просто, работа много, но нарочно си седях при нея. Ами, станахме първи дружки в последствие,години работихме заедно. Но тя някак си демонстративно даваше да се разбере на останалия персонал кои са си нейните протежета, което сега на тези ми години не бих одобрила, но тогава не ми пречеше особено, ами аз наистина харесвах тази жена, какво толкова.
  Понеже беше на годините на майка ми, много хора започнаха да шушукат, че ми е леля или друга роднина от първо коляно 😂😂😂 А ние просто се обичахме. Revolving Hearts
И колкото и оня, рибока да беше неприятен, и Водолейката да ме вбеси на пръв поглед, и двамата бяха хора, които допускаха, че може да допуснат грешка, замисляха се и над себе си, съмняваха се в решенията си, и търпяха и промени. Базирано на пресните ми "познания" по астрология, намирам, че може би по-добре такива, отколкото някой Телец, Козирог и друг рогат добитък, които надали ще се спрат да мислят кой какво казал и, дали пък да не си променят мнението и действията някак си...

# 800
Не съм имала шефове Риби, но и не искам да имам като ги знам какви са. Ако са тип "акула", ще те прикоткат и завлекат в незаконни работи, а иначе са на симпатии и не винаги постоянни към един и същи човек. Имала съм малко проблеми с 2 шефки Скорпион, понякога изпадат в ирационално за мен раздразнение и ще те жилнат за няма нищо. Най-добри шефове са си Лъвовете, а и Козирогът не е зле. Имала съм шефка Телец и 2 колежки Телец - едни от най-полезните съвети през живота ми са ми ги дали те. Шеф Овен - висиш докато той виси на работа, а той може и да спи там! Шеф Стрелец - всичко на хай спийд и в последния момент, но с него може да си позволиш да спориш и да се разбереш (понякога).
Забравих, имах шефка Риби, на границата с Водолея. Ми разбирахме се, харесвахме се, въпреки че нямахме чак задушевни отношения.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 14:33 от Hastar

# 801
Шеф Стрелец - всичко на хай спийд и в последния момент, но с него може да си позволиш да спориш и да се разбереш (понякога).
Ех, шеф мечта! Също като мен, винаги в последния момент и за раз-два.
Аз познавам само шеф Скорпион - най-големия психопат на света. Няма такава гад и хахо в едно.

# 802
Моят мъж е ужас за подчинените си. Педантичен, гони до дупка за спазване на правилата, особено тези за безопасност. Работи повече от всеки друг, свръхвзискателен и с орлов поглед - незабавно намира кое не е наред в картинката. Може да направи някой мързеливец на две стотинки само с думи и без за секунда да повиши тон. Лидер е по природа и се обгражда с мениджъри, които също са силни по характер и си казват мнението. Сблъсъците им са епични и с много крясъци, но намират консенсус и остават приятели.
Никога не искам да работя под негово ръководство, никога! Ще се избием Joy
Дева е.

# 803
  • София
Ужас, тъкмо вчера коментирахме дали на някого са крещяли на работа някога. Не си представям някой, който не ми е никакъв, да ми се разкрещи и да не му обърна масата на главата.

А на скорпионите само им дай малко власт и гледай какво става. Още по- заядливи и дразнещи стават за подчинените си.

# 804
Кечър, на мен един такъв Овен ми крещя. Пени се, пени се, милият, чак си се кефи сам на себе си.
Ами, повече не стъпих на тази работа. Комплексарщината не винаги е до зодия. Simple Smile

# 805
Catcher, нали ти разказвах за шефа ми овен и единия колега овен.. И двамата крещят като откачени. Скандално е..единият и троши тук, хвърля, удря..

# 806
  • София
Да, определено овните сякаш се "възбуждат" от ситуацията. Има го този елемент определено. Самохранят се с гадната си енергия.

# 807
Абсурд някой да крещи на работното място. Това пък с трошенето и хвърлянето си е за психиатрия.
Къде ги намирате такива? Не е от зодията това.

# 808
Catcher, нали ти разказвах за шефа ми овен и единия колега овен.. И двамата крещят като откачени. Скандално е..единият и троши тук, хвърля, удря..

Овенска му работа. 😂😂
Прекрасно тяхно качество, няма злопаметност и натрупване при тях, крещи се, хвърля, и забравя. Не трупа гадни чувства в себе си. Любимци са ми. Завиждам им точно за това им свойство.

Така, както някои се чудят, защо на толкова много хора не им харесва, този, или онзи, от тази и онази зодия, за мен такава загадка е, какво не му харесват на Скорпиона. На мен са ми чуднички, много добре се разбирам с тях,почти без думи. Е, пълзят и те по тавана от време на време, но си имат техните си причини 😂😂  Психопатеят си понякога и те, малко на приливи и отливи, но в същината си са доста постоянни и с точно определено мнение, за важните (за тях си) неща. Не като рибата, чисто луди.
 Или като Близнака, който всеки ден е различен, днес ще ти бърбори колко е важно да се пие вода, и за миг, дори ще го помислиш за нормален човек, той утре ще обясни, че никога през живота си не е казвал такова нещо, а ти си се побъркал всъщност. Най- опасното е, че сами си вярват на всичко, а то е всеки ден различно. Това е психопатия за мен. Но и те не са злонамерени, просто са си такива  Scream

# 809
Account, мен не ми влияе това добре, напряга ме тяхното овнешко поведение, а и грам работа не можеш да свършиш с тях, ако са подпалили, трагедия е..

За близнаците имам особено мнение..не ги харесвам, но е базирано на биологичният ми баща, който е..трагедия спрямо мен и прекрасен спрямо полусестра и полубрат ми.

Общи условия

Активация на акаунт