Най-гадната зодия за мъж! :lol:

• 75 376
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 810
Този моя бивш хахо Скорпио шеф сигурно ще да е бил с асц Близнак, щото един ден ти накрещява едно, на другия ти чака резултати по съвсем различно. А като го питаш за първото те пита какво първо?! Да се смееш ли, да плачеш ли, пълна трагедия. След него шеф не искам и да помириша повече.

# 811
  • София
Това е скорпионското/психопатно желание да те въртят на шиш, не толкова непостоянство, като при близнака.

# 812
Eе и Близнаци съм имала над главата си, еми интелигентни, чаровни, недоверчиви... Скопрпиона го хапе кучето, има и изключения, но като цяло. А Овена верно си е истеричен, но не е злопаметен, просто не може да се сдържи да не си излее нервите. А Стрелеца, милия, колкото и да е хаотичен, толкова му пада стотинката точно на място когато трябва, без да иска и да направи нещо специално, ще засегне или обиди поне пет души, но нали е добър и като те изгледа невинно и му прощаваш, че ти е строшил нервите.

# 813
  • Пловдив
Точно така са началниците овни: крещящи/трошащи, но пък му минава след две минути, не таи лоши чувства. Винаги може да съдейства и никога не пада по гръб.

# 814
А, забрави овена де не е злопаметен. Една овенка изпуснах една реплика по нея, защото се вреше между шамарите и си беше естествено да го отнесе. Изобщо не реагира на момента, но до 6 месеца прорина света докато ме махне от всякъде до където погледа и стига. Чудовще, че и злопаменто. Изобщо не можа да го преглътне явно. А репликата не беше нищо особено.
И за един овен се сещам, изразих съмнение че работата му не е добра. След години, 15 примерно, сумати пари взима покрай нас, но с мен, може да се каже, че почти не разговаря, изобщо не чува какво му казвам и се принуждавам да предавам информацията през другите във фирмата. Страшно честолюбие ги гони. Като клиент ме нападна, че му е тежка конструкцията доста жестоко и аз предадох до него, защото той я беше правил.
Иначе на мен агресивния им темперамент ми е ОК. Когато има разбирателство и ако не са ужасно дакачливи, че да трябва да трепериш край тях, да не сбъркаш нещо, много ми пасва.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 13:38 от Sani..

# 815
Нали за мъжка зодия е темата, щото гледам се говори принципно кой какво му е мнението за зодиите, според личния опит.
Някой по-напред ме беше попитал защо точно Риба за най-гадна мъжка зодия - Рибата е психопатът на Зодиака.

Това е акула и златна рибка в едно. Те нали са си емоционални, та дали ще ти изпълнява желания, (защото могат да са щедри, любвеобилни, чаровни, почти всички от тази зодия имат изключителен чар), или ще те захапе до кръв и ще се чудиш от къде ти е дошло, всичко може да се смени за минути в зависимост от емоционалата стабилност и интелигентност на конкретната Риба. А те не се славят със стабилност, не само емоционална. Изключителни манипулатори, никога не може да знаеш какво всъщност мислят, неуловими и непредсказуеми, за съжаление не само в положителен смисъл,  и крайно неверни.
А много от тях са просто тъпи. Наистина тъпи. Като скумрии.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 20:18 от *Serendipity*

# 816
За шефове стана дума. Имах шеф Овен и жена му пак Овенка и съ-шефка, същата като него - пич от класа ви казвам! Веселяк, купонджия, life is live, от първия ден му ставаш като брат. Мен такива повече ме кефят отколкото много сериозния тип или вечно недоволните, особено нерваците. Няма никой право да ме обижда или да ми повишава тон само защото ми плаща заплата, ще напусна и това е. Българска работа - шефове гадняри. Моето гадже и баща й все спорят, но имат обща черта - и двамата досега не са се хванали на работа с шеф и подчертават, че по-скоро ще умрат отколкото да се подчинят. И да, двама Стрелци са.

# 817
Скорпион и Рак. Скорпионите са пълни психопати, кукута. Един такъв имах през живота си и ме направи на 5 стотинки, а аз не съм лесна (теле съм). Днеска обичам те, утре ме зарязва и той не знае защо. Ревнуваше много без причина, а в същото време изневеряваше. Много потаен, прикрит. Абе психар с една дума. Иначе за леглото не мога да не му призная качествата, но дотам. За сериозна връзка -не.
Раците...вечната жертва и вечната драма. Мрън мрън, все недоволни, огромно его. Едни такива мекотелести.
Водолеите са доста странни, трудни за хващане. Много интелигентни, за маса за супер, за връзка- не толкова. Приятелите за тях са всичко и преди всеки.

# 818
Първо помислих да се обидя на мнението за скорпионите, защото съм си такова. Ама после се сетих за мой шеф скорпион - е няма такова мекотело! За да не му се скарат по-горните шефове, се опитваше да ни прави на диви калинки, искаше от нас повече, от колкото искат от него. Ама с мен не му се получаваше де. Grinning Но пък успяваше здраво да ми къса нервите, в този период започнах с хапчетата за кръвно.

# 819
Olia Nik, нали за мъже говорим, не се обиждай Simple Smile Тоя, за когото писах, беше доста обременен от живота, страдал е доста от дете, може би затова беше психо. Но не знам коя ще го изтърпи, минаха 15г.от нашата връзка, гледам го, че е сам, а наближава 40-така. Всички мъже скорпита, които познавам, са тежки характери, с пороци, и са доста отмъстителни. Единствено за леглото ги признавам, но то пък не стига за връзка. Абе гадна зодия са 😁

# 820
Мъжът, с когото най-много си паснах с леглото, беше Скорпион. За тази зодия нищо лошо няма да кажа Sunglasses

# 821
Като говорите за  скорпиони, Дева с асцендент скорпион ?

# 822
ами все си е гадна, мрънкаща, дървена дева, само е по-ревнива и психясала
извинявам се за крайното мнение 👼

# 823
Уф, слагам и мъжете водолей към непоносимите за мен. Като прибавя и досегашните фаворити - близнаци и везни, явно трябва да стоя далеч от въздушните зодии. Grinning

# 824
  • София
Хахаха, това много ми хареса, Herzen!

Общи условия

Активация на акаунт