Как да премахна миризмата на лук ?

• 8 201
  • 28
  •   1
Отговори
Здравейте !
Наскоро си правих маска за  растеж на косата с лук (преди 3 седмици)  и оттогава  тази миризма се е впила в скалпа ми . Принципно си мия косата на 2-3 дни и миризмата не иска да се махне. Подлудява ме. #Crazy Та да ви питам , знаете ли някакъв начин за премахване на миризмата , защото не се трае. Cry  И някой знае ли , дали витамин А на перли , оставя миризма по косата  ? Благодаря предварително !

# 1
Косата се изплаква с вода и лимонов сок.

# 2
Не знам дали ще помогне, но пробвай с хума. За витамин А,правила съм си маска с него,но течен и не е миришело на нищо особено.
Хумата се прави на каша с малко вода и се маже в корените и по дължина. Стои се така около 20 минути и после се измива. Ефектът е почистена коса и скалп. Но ако си с боядисана коса, по-добре недей да го правиш това, защото има вероятност да ти падне боята.

П.п. Защо си мажете главите с лук,бе хора?  newsm78

# 3
С лимон или оцет.

# 4

А де? Ако не е някой сериозен здравословен проблем, надявам се,  Praynig не виждам защо в 21 век при това изобилие на козметика на пазара, ще си слагам лук на главата.

# 5

А де? Ако не е някой сериозен здравословен проблем, надявам се,  Praynig не виждам защо в 21 век при това изобилие на козметика на пазара, ще си слагам лук на главата.

Ами и аз се надявам да не е заради здравословен проблем. Доколкото разбрах "за растеж".  ooooh!
Наистина има много хубаво продукти за растеж и каквото още искаш...

# 6

Ами и аз се надявам да не е заради здравословен проблем. Доколкото разбрах "за растеж".  ooooh!
Наистина има много хубаво продукти за растеж и каквото още искаш...
Друг е въпроса колко пълноценна коса ще израсне след форсиран растеж.

# 7
Миризмата се маха с лимонова вода.

Маската с лук /е, не само лук де, а там със разни други неща/ е най-доброто средство за спиране на косопада. Разбрах го след като хвърлих луди пари по дерматолози, козметика, ампули, процедури - ша ма прощавате ама по-добро от натуралното няма. От първата маска с лук и косата ми спря да пада, а нещата бяха почнали да стават плашещи.  Shocked Понамирисвах на лучена манджа 2 къпания, особено ако се изпотя  Mr. Green Но не бе нещо кой знае какво. Например маската с яйце мирише много по-неприятно. После се светнах сама за лимоновия сок и край.

А каква разкошна коса става след маската хич няма и да ви разправям и убеждавам.  Flutter

# 8
Aз ефекта не го оспорвам, нито това,че от натуралното по-добро няма. Имах големи проблеми с косопада преди време, нито специални шампоани, нито спрейове, нищо не ми помогна. После открих хумата и съм доволна. Също и яйцата не харесвам, ужасно миришат. Но пък чак лук, не мерси  Naughty Не искам да мириша на манджа.. някак си картинката как си слагам лука на главата, не си я представям.

# 9
Хихихи бе ти от лука се притесняваш, я пробвай с чесън. Тогава няма отмирисване  Crazy И миришеш на мръсно коте, а не на манджа.

От хумата не поизсъхва ли косата?
Сега ползвам сол в шампоана по препоръка на дерматолог и съм доволна - косата става по-твърда.

# 10
Ужас! Чесън  Mr. Green
Ами не изсъхва, зависи колко време стои. Винаги след хумата слагам маска, а след като се изкъпя течни кристали за коса или някакво масло.  Hug Освен това помага и за растежа и при пърхот.

# 11
Ще се пробва хумата  Hug Аз търся ефекта на по-твърда коса, така, че може и да не слагам балсам или маска. А хумата в шампуана или разтворена във водичка?

# 12
Хумата е за мазна коса. Тънката коса много се изсушава от нея.

# 13
Хумата е за мазна коса. Тънката коса много се изсушава от нея.

Хм, моята коса не е тънка, но и не се омазнява, Само пада напоследък  Tired Но мъжа ми е с бръсната глава и решихме, че може да е семейна прическа. Ще натиснем и дребното да обръснем  Mr. Green

# 14
Сега е сезонът, в който се увеличава косопадът. Често е свързан и с хормоните при жената. Опитай и суров сусамов тахан на гладно по една лъжичка.
 С обикновен зехтин и топла хавлиена кърпа пробвала ли си?

Общи условия

Активация на акаунт