Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 500
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, препоръчайте някой крем за ръчички. Досега не съм намерила такъв, който наистина да ми харесва. Искам да е бързо попиващ, много мразя да имам мазен филм пи ръцете си след 20 минути от нанасянето. Тъй като има много много сухи ръце повечето ми идват много леки и кожата ми еечно е напетна, бели се, боли ме. Оъделно има този проблем и по тялото, но там укротявам положението. Grinning Та, ще съм ви благодарна ако ми помогнете.

И последно, какво мислите за млеката за тяло на Микса?

Препоръчвам ти Atrix, немски е-ползвам го от няколко години вече!

# 331
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кремовете за ръце на Микса хубави ли са?
Прекрасни
(аз съм от много капризните към кремове за ръце, имам специфични нужди Laughing)

# 332
По повод кремовете за ръце да кажа, купих един на Нивеа - SOS нещо си, не го взимайте! Оставя такъв филм отгоре, че все едно съм с ръкавици, адски неприятно. Confused

# 333
някой някъде назад беше споменал за маска за крака, която сваляла мъртва кожа  bouquet

# 334
  • Вестерос
Момичета, препоръчайте някой крем за ръчички. Досега не съм намерила такъв, който наистина да ми харесва. Искам да е бързо попиващ, много мразя да имам мазен филм пи ръцете си след 20 минути от нанасянето. Тъй като има много много сухи ръце повечето ми идват много леки и кожата ми еечно е напетна, бели се, боли ме. Оъделно има този проблем и по тялото, но там укротявам положението. Grinning Та, ще съм ви благодарна ако ми помогнете.

И последно, какво мислите за млеката за тяло на Микса?

Различни кремове съм сменила, най съм доволна от този, не е скъп, ако не ти допадне, не го ползваш, под 2 лв беше. ползвала съм и скъпи- някои ми бяга като все едно в ръкавици ръцете, супер опъват кожата, от други ме сърбяха, трети много мазни. Този мирише хубаво, бързо попива и ми са мекички. От 2 години някъде го ползвам. Аромат роза, другите аромати не ми допаднаха .

В лили и дм май го няма, купувам го от елитис, но сигурно го има и в друг магазини

# 335
някой някъде назад беше споменал за маска за крака, която сваляла мъртва кожа  bouquet

Но бъди готова за нещо такова:
Скрит текст:

# 336
  • на последния етаж
Момичета, препоръчайте някой крем за ръчички. 
Препоръчвам този на Биофреш от серията Йогурт, както и крема SOS Cien на Лидл.

# 337
  • най-шареното място
За маската за крака - идеята им е да пада така кожата веднага, а не да стои обелена.
Обелена ли си стои?
И откъде се купува?

# 338
обелва се, но не веднага
в елитис

# 339
  • най-шареното място
мерси

# 340
  • Стара Загора
По повод кремовете за ръце да кажа, купих един на Нивеа - SOS нещо си, не го взимайте! Оставя такъв филм отгоре, че все едно съм с ръкавици, адски неприятно. Confused

Аз пък точно такива мазнички обичам. Mr. Green Особено вечерно време се мажа обилно преди лягане и сутрин ръцете ми са мекички и гладки. Добре, че сподели. Имам 20 крема сигурно, но за в бъдеще ще знам. Wink bouquet
Имам суха кожа по принцип, затова предпочитам плътни и дълбокохидратиращи кремчета. Тези, които попиват моментално, не са ми достатъчни.

# 341
Той не оставя мазен филм, а гумен филм. Rolling Eyes

# 342
  • Стара Загора
Той не оставя мазен филм, а гумен филм. Rolling Eyes

Не разбирам от съставки много, но да не би да е от силиконите в него, ако има такива? newsm78 newsm78

# 343
Ето състава

Скрит текст:

# 344
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не разбирам от съставки много, но да не би да е от силиконите в него, ако има такива? newsm78 newsm78
Да, има.

Общи условия

Активация на акаунт