Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 445
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
в какъв смисъл смесени, има положителни и отрицателни ли, аз съм ползвала преди време нещо подобно без отмиване, не помня марката, ставах още по-бухнала, за това питам
Ползвах цялата серия - шампоан, балсам и ВВ-то. В резултат - по принцип чупливата ми коса беше почти изправена, което не ми хареса, освен това имаше и леки фризита по дължините. Като цяло косата изглеждаше добре, но не по начина, по който искам. Не са лоши продуктите, но на моята коса "УАУ" ефект - нямат.

# 376
Аз сега за пръв път ползвам каквото и да било за коса на Dove - балсам с отмиване и също забелязах, че косата ми става твърде мека и хвърчаща, както и че къдриците стоят по-изправени. Чудя се да пробвам ли този крем или по-скоро няма да ми пасне.

# 377
Ползвам шампоани Билка или Жая и маската на Жая преди да сложа този продукт. Много си харесвам косата с него.

# 378
благодаря  ~Di~

# 379
може ли снимка на този бб крем, дали става за гъста коса да стои мирно, а не бухлата

Това  е ВВ-то, но моите чувства към действието му са смесени.
Този крем е "подмладяващ" и изрично пише че е за "остаряваща" коса, т.е. за коса на възрастни хора  Crazy каквото и да значи това ...
Най-вероятно за твоята коса е необходимо нещо друго. Затова има продукти за мазна, за суха, за тънка, за чуплива и т.н. всякакви толкова много видове. И най-скъпият и качествен балсам да си сложа, ако не е подходящ за моята коса, няма да ми хареса, но проблемът ще е в мен не в продукта.

# 380
  • на кого му пука
Стига ве!Моята коса на 42 е същата като на 22,изключая побеляването тук там.Но не виждам това да е оцветяващ продукт.
Големи глупости пишат само и само да си продадат продуктите. ooooh!
Аз това го виждам като един вид стилизиращ продукт явно за чупливи и къдрави коси,и като такъв естествено ще има доволни и недоволни.

# 381
Аз това го разбирам по друг начин. Ако имам коса до кръста, то краищата й са си стари, тъй като са поникнали преди доста години. Това не значи непременно, че и аз трябва да съм стара Peace Laughing

# 382
Този крем е "подмладяващ" и изрично пише че е за "остаряваща" коса, т.е. за коса на възрастни хора  Crazy каквото и да значи това ...
Направо си представих как някоя баба търси ВВ крем Dove без отмиване за възрастната си коса! Joy
Може би все пак под "възрастна" коса имат предвид коса, която не се подстригва всеки месец за обновяване на краищата, или е дълга, т.е. отдавна вирее на главата. Crazy Млада би била коса, която се носи много къса и се подстригва често. Според мен де! Grinning

Poliiii Hug

# 383
Стига ве!Моята коса на 42 е същата като на 22,изключая побеляването тук там.Но не виждам това да е оцветяващ продукт.
Големи глупости пишат само и само да си продадат продуктите. ooooh!
Аз това го виждам като един вид стилизиращ продукт явно за чупливи и къдрави коси,и като такъв естествено ще има доволни и недоволни.
не е стилизиращ като пяна или лак и съвсем не е оцветяващ. А е "подхранващ за тънка, суха и без блясък коса".
С възрастта по-трудно усвояваме калция и протеините и сигурно това имат в предвид като казват ""остаряваща коса". Затова и тази подмладяваща серия е "протеинова" - съдържа кератин, колаген, еластин, а не е "овлажняваща", доколкото се опитвам да разбера, не че успявам много ... Crazy

# 384
Мисля, че предназначението на продукта няма нищо общо с възрастта! Crazy Макар че аз съм дърта вече де Mr. Green сигурно затова така благотворно ми действа. Laughing

# 385
може ли снимка на този бб крем, дали става за гъста коса да стои мирно, а не бухлата

Това  е ВВ-то, но моите чувства към действието му са смесени.
Този крем е "подмладяващ" и изрично пише че е за "остаряваща" коса, т.е. за коса на възрастни хора  Crazy каквото и да значи това ...
Най-вероятно за твоята коса е необходимо нещо друго. Затова има продукти за мазна, за суха, за тънка, за чуплива и т.н. всякакви толкова много видове. И най-скъпият и качествен балсам да си сложа, ако не е подходящ за моята коса, няма да ми хареса, но проблемът ще е в мен не в продукта.
Купих продуктите, водена не от описанието, а от състава -  серията Vitality, поне по изписаните съставки, съдържа кератин, еластин и колаген, които моята коса определено харесва. Поне в други продукти, от които чувствам косата си точно плътна и подхранена. Например сериятя Redken Extreme, която косата ми обожава. Подобен състав, е, без да пише, че е за "пенсионирани коси". Боядисвам се в русата гама, освен това косата ми е почти перманентно суха и категорично обича протеинови продукти. А цялата серия Vitality, поне на моята коса се отразява като силно хидратираща, независимо от състав, описание и т.н.
А това за "остаряващата" коса - няма да го коментирам. Серията Pure Care Dry Oil е "маслена" - за суха коса, без блясък, а Oxygen & Moisture е за тънка и безобемна коса. Т.е. според тази класификация, косите са само три вида - фини, сухи и "възрастни"... Mr. Green

Мисля, че предназначението на продукта няма нищо общо с възрастта! Crazy Макар че аз съм дърта вече де Mr. Green сигурно затова така благотворно ми действа. Laughing
Бижу, ти си сладур Hug Да не съм чула повече подобни "квалификации", дори и породени от очевадно идиотски маркетинг Mr. Green

# 386
не са само три вида косите, но дали не оспамихме много Embarassed
Скрит текст:
- например тънката коса може да е чуплива и крехка - като се решиш над мивката виждаш къси косъмчета начупена накъсана коса. Това е пресушена нехидратирана коса. А може и да е пак тънка, без обем но еластична - като разтегателна - това е когато й липсват протеини и е преовлажнена. Може да е дебела твърда суха и късаща се или дебела плътна и жилава... Или мазни корени и сухи краища.... В различни моменти на косата й трябват различни видове продукти.

# 387
не са само три вида косите, но дали не оспамихме много Embarassed
Спамим, защото не четем... Mr. Green Три серии са Dove, като са създадени за три типа коса, според тях.

~Di~, Heart Eyes Hug Laughing

# 388
Ох, посмях се доста. Ама я чакайте да ви питам - колко струва? Че в Елитис имаше някакво разместване и тотално разминаване продукт/стикер с цена. Към 15лв. Ли?

# 389
Аз го взех от Лили за 12 и нещо.

Общи условия

Активация на акаунт