Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 434
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ех ти чучулче ли незнаеш кво е? LaughingТва е най небрежно носената прическа....всяка втора е с чучул. Mr. Green

# 406
Ех ти чучулче ли незнаеш кво е? LaughingТва е най небрежно носената прическа....всяка втора е с чучул. Mr. Green
Е всякак бях чувала да му казват на това, дори и лукче, но не и чучулче...харесва ми Grinning Иначе аз така и не можах да се науча да си го правя  ooooh!

# 407
  • София
Хаха, всеки различно го нарича..
Има няколко начина, аз прилагам тези два:
Връзвам косата с ластик като за опашка, но на последното оплитане не изкарвам опашката цялата, а до половината, след тва "разлиствам" чучулаа да придобие форма.
За накъдряне /става с всякакви продукти - лак, пяна, кремове стилизиращи../ хващам косата от краищата, цялата, взимам я на кичури и я събирам на върха на главата, намачквам ги с ръката и така увивам ластика върху смачкания чучул. На сутринта пускам косата и съм къдрава.

# 408
  • Вестерос
Бижу, днес взех крема от Лили за 14 и нещо  #Cussing out Ухае много приятно, но сега няма да се мажа, че си сложих от крема на Балеа.
Като стана дума за лакочистител, аз харесвам този
Скрит текст:
, но последния път нямаше розов и купих синия-ужасен е. Днес се възползвах от ходенето до Лили и купих зеления, който хвалите да го пробвам.
Някой ще ме светне ли как продуктите на Dove струват по 3 и нещо на места, а на други по 7-8лв.? Безумие някакво!
И аз ползвам този лакочистител, много съм доволна от него

# 409
  • София
Това ли е новата опаковка на ензимната маска на Балеа?  newsm78

# 410
Отдавна е в тази опаковка.

# 411
  • София
Отдавна е в тази опаковка.

Благодаря! В гугъл излиза в розовата опаковка и реших, че съм купила друга маска.  Joy Joy  Ползвах я вече, харесва ми. Не ми се зачерви кожата както четох някъде....

П.П. За първи път ползвам тази маска. Simple Smile

# 412
Днес си взех съвсем случайно едни капсулки на Балеа, сигурна съм, че сте ги споменавали 100 пъти в предходните теми. Тези http://3.bp.blogspot.com/-En60FMYPfQs/VUjiceYNMpI/AAAAAAAAFRY/SK … itskonzentrat.jpg
Кожата ми е като на бебе, а напоследък имам проблеми с нея. Толкова мека и опъната не съм я виждала от отдавна. Препоръчвам на сухокожните сестри.

# 413
  • София
Е всякак бях чувала да му казват на това, дори и лукче, но не и чучулче...харесва ми Grinning Иначе аз така и не можах да се науча да си го правя  ooooh!

И аз не знаех, че му казват така.   Embarassed

# 414
^Да се успокоя, че не съм само аз Grinning Иначе благодаря КАРЧЕВА, ще пробвам и така да го направя  bouquet

# 415
момичета трябва ми спирала за удължаване, насочила съм се към maybelline lash sensational , но приоритет ми е да се измива лесно? Някой може ли да сподели дали е такава, или да препоръчате друга..  Hug

# 416
  • София
О за лесно измиване с тази спирала няма да се разберете, пък и удължаване... Rolling Eyes

# 417
Момичета, в feelinique има само 2 тона от dark circle eraser на Мейбълийн. Знаете ли друго място, откъдето може да се поръча ?

# 418
Аз го поръчах от еВау.

# 419
  • Вестерос
момичета трябва ми спирала за удължаване, насочила съм се към maybelline lash sensational , но приоритет ми е да се измива лесно? Някой може ли да сподели дали е такава, или да препоръчате друга..  Hug
Lash Princess на Ессенс оранжевата. лесно се маха, ама ако се разревеш малко щипе на очите.

Общи условия

Активация на акаунт