Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 347
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Познайте кой тича за бялата спирала на Буржоа. newsm43
Естесвено неможах да си тръгна само с нея, взех и молив за очи и три лака...Едни сенки отдавна им се каня, взех ги, пък ги върнах...да имам и за утре кво да купувам. Whistling
Нещо ми се ще един покривен ФДТ, нещо си мисля за Колорстей на Ревлон, честно не съм го ползвала, все съм си мислела, че е прекалено тежък, обачеее нещо ме бута натам...

# 61
Срещали ли сте в дрогерийния клас фон дьо тен,който има естествени цветове-нито розовеещи,нито твърде жълтеникави?И да не пресушава лицето,тези с пудрен ефект не ги харесвам,искам"сочно" лице Praynig
Аз пък, не мога да си определя цвета. Все си мисля, че жълтея, но имам розовеещи участъци в областта на бузите предимно. С кое да се съобразя, за да избера подходящ цвят? Има ли някакъв трик?
Уж ги гледам, уж пробвам, уж пасват, но в крайна сметка все още не мога да открия моя цвят, който да ме освежава, да прикрива несъвършенства и да не стои като маска Sad
Скрит текст:
Скрит текст:
От този съм почти доволна, но все нещо ме кара да пробвам нещо друго
Кожата ми в никакъв случай не е мазна, но не е и суха в класически смисъл т.е. не се лющи. На 35 съм. Моля за съвет!  bouquet
Има трик - да си разгледаш вените от вътрешната страна на китката. Ако са сини, си с розов подтон, ако са зелени, е жълт. Аз имам и от двата вида и моят подтон е неутрален.
Иначе гримьорката Боби Браун, която има собствена успешна козметична марка, смята, че топлите подтонове отиват на всички кожи. Има логика, защото неутрализират червенина и други несъвършенства. По-добре да жълтее малко, отколкото да е твърде розово.

Не съм пробвала много фондьотени и вече не ползвам такива, но за един знам със сигурност, че е светъл и неутрален - Lumene Natural Code в цвят Cream.
Скрит текст:
Стои свежо и не като маска. За смесена кожа е добър.  Simple Smile
Не се предлага в ДМ и Лили и струва към 17 лв. Може би не го споменавам в правилната тема, но е наистина качествен продукт.

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сегашната ми спирала
Скрит текст:
Много бързо изсъхна, за съжаление. Иначе в началото беше перфектна.
Мисля да се върна към тази
Скрит текст:
или да пробвам тази
Скрит текст:

И да похваля новото си есенско червило от серията им с влажен ефект
Скрит текст:
Устните ми са естествено бледи, та това червило само ги подсилва съвсем, съвсем леко и им придава сочен вид. За моите нужди е идеално- не обичам да нося червила и обичайно карам на балсам, но понякога ми се иска и лек цвят.

# 63
И да похваля новото си есенско червило от серията им с влажен ефект
Скрит текст:
Устните ми са естествено бледи, та това червило само ги подсилва съвсем, съвсем леко и им придава сочен вид. За моите нужди е идеално- не обичам да нося червила и обичайно карам на балсам, но понякога ми се иска и лек цвят.

това червило не е ли от серия, която е спряна преди година или дори повече?
тук има доста фенове, но Бг е отдавна неоткриваемо

# 64
Не знам, бяха си на стелажа, цяла серия от поне 15 цвята и си избрах един от най-светлите. Не съм купувала досега тяхно червило, та не знам дали им е отдавна в асортимента за Чехия. Имаха и глосове, доста плътни в много красиви шишенца.

# 65
ясно, при нас е актуална съвсем друга серия - мислех, че асортиментът, с изключение на лимитките, е еднакъв насякъде

# 66
Наистина не знам детайли за червилата специално, от Есенс си купувам обичайно други неща Embarassed.

# 67
Нещо ми се ще един покривен ФДТ...
Този пробвала ли си? Като отидеш за този, дето те тегли Laughing погледни и този L'Oréal.

# 68
Не знам, бяха си на стелажа, цяла серия от поне 15 цвята и си избрах един от най-светлите. Не съм купувала досега тяхно червило, та не знам дали им е отдавна в асортимента за Чехия. Имаха и глосове, доста плътни в много красиви шишенца.
Късметлийка.
При нас го спряха, а имаше доста фенки. В момента се пробвам с 2 червила и един гланц да го докарам така  Laughing

# 69
Не знам има ли Ив Роше в България, но и те имат подобна серия червила. Имам едно портокалово тяхно и е с точно същия влажен блясък.

# 70
Тя търси цвета, не ефекта "влажност".

# 71
Аз разбрах, че търси текстурата, а серията на "Ив Роше" също има розови цветове Simple Smile.

# 72
  • София
Този пробвала ли си? Като отидеш за този, дето те тегли Laughing погледни и този L'Oréal.
Само съм го тествала на ръката, видя ми се един гъст, тежъък...Ще му фърля едно очо. #Crazy Laughing

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 21:36 от КАРЧЕВА

# 73
  • Бургас
Само съм го тествала на ръката, видя ми се един гъст, тежъък...Ще му фърля едно очо. #Crazy Laughing
[/quote]
Този ме беше  привлякал с рекламата,че издържа в жеги и при потене,пробвах,даже стабилно се намазах и така взе да ми лепне,че се отказах

# 74
http://beautycosmetic.biz/essence-chervilo-p-4506.htmlТази ли е серията червила, която хвалите?

Общи условия

Активация на акаунт