Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 92 999
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Аз нещо хич не харесах топ лакът на Есенс, може да пробвам този Сали Хансен, ако още малко го похвалите Laughing
И само да уточня, когато го купувах, питах специално за този, но моят е в прозрачно, а не метализирано шишенце. Момичето в ДМ ми каза, че е същият топ лак, но вече бил в прозрачна опаковка. Дали не ме пусна на пързалката, защото толкова е информирана?! Thinking
Аз пък съм тотално разочарована от този :

Все едно съм сложила безцветен лак - никакви "gloss" и "shine" нЕма след нанасянето му Crossing Arms

# 646
  • София
Виждам, че коментирате топа на Есенс - честно казано на мен не ми задържа повече от обикновено лаковете на Есенс, но пък гел лаковете на Avon ги прави доста по-издръжливи и придава хубав блясък. Като цяло на моите нокти почти никой лак не се задържа повече от ден, независимо какво слагам отгоре или отдолу, явно е до нокти. Simple Smile

Между другото влязох само да похваля опаковката на един балсам на Catrice. Аз обожавам подобни холограмни неща и беше логично да се лепна за опаковката на продукта Grinning

http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2015/12/catrice-pure-brillian … -Little-Star.html

# 647
  • Стара Загора
Аз нещо хич не харесах топ лакът на Есенс, може да пробвам този Сали Хансен, ако още малко го похвалите Laughing
И само да уточня, когато го купувах, питах специално за този, но моят е в прозрачно, а не метализирано шишенце. Момичето в ДМ ми каза, че е същият топ лак, но вече бил в прозрачна опаковка. Дали не ме пусна на пързалката, защото толкова е информирана?! Thinking

Не те е изпързаляла. От септември е в нова прозрачна опаковка. Много по-удобно е, защото виждаш докъде е. Peace
На мен топа ми харесва, но се сгъстява адски бързо. По-добър вариант е този на Катрис. От него си купих втора опаковка. По-бавно се сгъстява и е по-лесен за нанасяне.

# 648
Аз преди време купих безцветен от този тип
Скрит текст:
но наистина все едно изобщо нямам нищо..

# 649
  • Пловдив
В Лили
CРЯДА, 09.12.2015.
ШОК ЦЕНА
-20%
БОЯ ЗА КОСА

Много благодаря за споделеното инфо! А откъде може предварително да се разбере кое ще е с шокцена в срядите? bouquet

# 650
от сайта на лили,
Скрит текст:
искам да ми препоръчате хайлайт с блестящи частици, моля  Hug да няма цвят, а само блясък

# 651
В Лили
CРЯДА, 09.12.2015.
ШОК ЦЕНА
-20%
БОЯ ЗА КОСА

Много благодаря за споделеното инфо! А откъде може предварително да се разбере кое ще е с шокцена в срядите? bouquet
В сайта на Лили. Още от неделя се пуска какво ще е намалено следващата седмица. Peace

# 652
  • Пловдив
Благодаря ви, lollytta и Mery*-! smile3525
Вчера си купих сс-то на Боржуа, много е хубаво.  Peace

# 653
А този СС-крем за каква кожа е?  Blush

# 654
  • Вестерос
Аз лаковете на есенс не ги харесвам, много бързо падат и се сгъстяват, но за сега топа е върха при мен, ползвам го върху ГР и Флормар

# 655
На мен всички лакове ми издържат доста, но с този топ лак имам чувството, че по ръбчетата падат по-бързо, отколкото без него! Rolling Eyes Сега съм с OPI и топ-ът на Есенс отгоре, и на първия ден вечерта вече се белееха ръбчета! А с този топ лак няма такива неща.

# 656
  • Стара Загора
Имам и Polishield, но ми съхне много бавно и така си стои нов.... Опи при мен издържат безсрамно малко с какъвто и топ да съм. За часове или ден ми се оголват връхчетата. ooooh! Държа си ги само заради цветовете.
Иначе в момента ползвам и този , доволна съм от него, но не е за тази тема.

# 657
Дъщеря ми е с новия комплект на ГР- ами една седмица не мръдна, страхотен е /е, държа да подчертая, че тя не върши домакинска работа Mr. Green/

# 658
  • При децата ми
Raja_nikol, кой е комплекта на "Голдън роуз"?

# 659
  • Стара Загора
Raja_nikol, кой е комплекта на "Голдън роуз"?

Комплекта гел лак и топ лак
http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&product_id=565

Общи условия

Активация на акаунт