Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 008
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Точно този е да, но цвета не е моя, иначе бих се мацнала, за да го пробвам в реални условия  Mr. Green

# 661
Момичета, дано не се сметне за оф-топик, но на мен често ми се случва с някои лакове на Golden Rose и Perfect Gel Look (така де, купувани от Лили Wink), покритието да се напука на фини линии отстрани след няколко дни... Дали в мен е проблема, може би се лакирам некадърно  newsm78 слагайки повече лак/вкарвайки повече възхдух, знам ли?  Rolling Eyes Точно за това исках да пробвам някакъв по-издръжлив топ-лак, за да видя дали ще има разлика.

# 662
  • Стара Загора
Меичка, това се случва и при мен, когато съм сложила кофти топ лак, говоря за фино напукване на следващия ден след лакирането (примерно така ми ставаше с всеки лак, с който съм използвала отгоре топа на Golden rose Gel look, от който има много доволни, но имаше и недоволни като мен, може и да се различават самите партиди, знам ли). Иначе ако се появи на 6-7 ден след лакирането за мен това е нормално.
Ти какъв топ лак използваш?

# 663
Този комплект, топ и гел, за печене ли са?

# 664
Mерси, Сиси, и аз си мисля, че може да е само при някои лакове. Иначе слагам топ-лака на Есенс, но също като Бижу не съм супер очарована от него. Мисля да взема сега този на Сали Хансен и да докладвам как е  Laughing

# 665
Момичета, препоръчайте ми хубава база за грим?! bouquet

# 666
Най-доброто от този клас, има я в Лили

http://bsicosmetic.com/Izglajdashta-i-fiksirashta-baza-za-grim-Delia

# 667
  • Стара Загора
Бижy, без печене са (пише си го в описанието).
 Меичка, и аз използвам топ лака на Essence (The Gel nail polish) и съм доволна, не ми се получава фино напукване на следващия ден.

# 668
Бижy, без печене са (пише си го в описанието)..
Мерси Hug

# 669
  • Sredets/Burgas
Момичета, една точка +1 и от мен за CC крема на Буржоа!
Снощи си го купих "подведена" от форумната вълна. Mr. Green
Наистина, по моите критерии, много добре покрива несъвършенства...
Така добре ми изравни тена, че без допълнителен макиаж,
от сорта на руж, изглеждам така, все едно ме е гонил смок. Grinning
Взех си светло бежово, но дори и то ми е една много лека идея по-тъмничко.
Явно за моята супер бяла кожа, трябва да е най-светлия тон - слоновата кост.
Не заложих на него обаче, защото реших, че ще ми жълтее.

# 670
  • Сoфия
Най-доброто от този клас, има я в Лили

http://bsicosmetic.com/Izglajdashta-i-fiksirashta-baza-za-grim-Delia

Сега ме зариби  newsm78 Никога не съм я виждала. Ще я потърся, че ме заинтригува  bouquet

# 671
  • Пловдив
А този СС-крем за каква кожа е?  Blush

Не е упоменато на опаковката, според мен е за всеки тип кожа. Моята е нормална към суха и засега го ползвам върху много тънък слой от друг крем /хидратиращ/. Още не съм го слагала самостоятелно без друг крем, но предполагам, че и така ще ОК. Доста течен е. Мисля, че не е много покривен. Аз не го ползвам с цел изравняване или прикриване, за да придаде цвят на лицето ми, защото през зимата кожата ми става доста бледа, а от студа и вятъра се зачервява. За тази цел се оказа чуден. Peace

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 19:55 от marzeliva

# 672
Момичета, някакви мнения за серията за коса на Рубелия с кератин? Намалена е в Лили и й се чудя. То за тези пари какво ли има да се чудя, ама съм се заринала с куп евтинии, вземани за проба и неподходящи за мен, дето си отвисяват по шкафовете.
СС-то на Буржоа обсъждате, гледам. За комбинирана кожа дали е ОК? Не че не съм зарината и с такива продукти...😬
И май не съм се хвалила в темата, че покрай рождения си ден се засилих да пазарувам в ДМ, че да си използвам намалението. Взех 5-6 неща, които си бях набелязала, че като се спрях на щендера с намалените стоки, елате ме вижте. 😄
Обзаведох се с 2 лака на Еси за по 3 лв. бройката, 2 на Лореал за по 0.70 лв. бройката и спирала на Мейбълин. От етикетите не ми стана ясно защо са толкова намалени, вероятно изтичащ срок на годност, но всичко е перфектно и ползвам с голям кеф 👍

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 19:49 от ВечеПетя

# 673
Момичета, някакви мнения за серията за коса на Рубелия с кератин? Намалена е в Лили и й се чудя. То за тези пари какво ли има да се чудя, ама съм се заринала с куп евтинии, вземани за проба и неподходящи за мен, дето си отвисяват по шкафовете.
СС-то на Буржоа обсъждате, гледам. За комбинирана кожа дали е ОК? Не че не съм зарината и с такива продукти...😬
И май не съм се хвалила в темата, че покрай рождения си ден се засилих да пазарувам в ДМ, че да си използвам намалението. Взех 5-6 неща, които си бях набелязала, че като се спрях на щендера с намалените стоки, елате ме вижте. 😄
Обзаведох се с 2 лака на Еси за по 3 лв. бройката, 2 на Лореал за по 0.70 лв. бройката и спирала на Мейбълин. От етикетите не ми стана ясно защо са толкова намалени, вероятно изтичащ срок на годност, но всичко е перфектно и ползвам с голям кеф 👍
Колко е
намалението за РД в ДМ?

# 674
  • на последния етаж
Колко е
намалението за РД в ДМ?
15% в седмицата на РД.

Общи условия

Активация на акаунт