Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 92 973
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Скрит текст:

Днес видях, че новият магазин Лили в Пловдив вече работи от днес. Има промоция - колело с награди за покупка за минимум 10 лв. Падна ми се тоалетно мляко Нивея. Simple Smile

Да ти е честито! Знаеш ли колко ще се задържи колелото?
Благодаря! Не знам колко време ще е колелото, но предполагам, че е само днес заради откриването.

И аз така си мислих..мерси все пак.  Hug

Днес пак минах оттам - и днес има колело. Peace

# 691
Скрит текст:
Скрит текст:

Днес видях, че новият магазин Лили в Пловдив вече работи от днес. Има промоция - колело с награди за покупка за минимум 10 лв. Падна ми се тоалетно мляко Нивея. Simple Smile

Да ти е честито! Знаеш ли колко ще се задържи колелото?
Благодаря! Не знам колко време ще е колелото, но предполагам, че е само днес заради откриването.

И аз така си мислих..мерси все пак.  Hug

Днес пак минах оттам - и днес има колело. Peace

Аз проверих във фб страница. Пише, че е 10,11 и 12. Утре ще отида няма как.. Laughing

# 692
Момичета, само с Дм ли има продуктите на  John Frieda?  Имате ли някакви отзиви за тях ?

# 693
  • на последния етаж
Момичета, само с Дм ли има продуктите на  John Frieda?
Виждала съм ги и в Лили.

# 694
Има ги в Лили, да. Имам John Frieda Frizz Ease Unwind Curls Calming Crème. Първият път нещо не го оцених, но след второто ползване ми хареса.

# 695
Може ли някой да ми каже дали -15 % намаление за рожденици важи и за намалените продукти(в каталога) на ДМ?

# 696
  • Стара Загора
Може ли някой да ми каже дали -15 % намаление за рожденици важи и за намалените продукти(в каталога) на ДМ?

Преди важеше. Peace

# 697
  • Стара Загора

Преди важеше. Peace

Намалението важи върху намалени продукти. Намаление не може да се ползва, когато е намалена цяла продуктова гама - примерно както лятото намалят всички слънцезащитни продукти.

# 698
Благодаря много  bouquet  bouquet bouquet

# 699
  • Стара Загора
Пише си го в сайта:
-15% Отстъпка в седмицата на Вашия рожден ден

Всеки рожденик може да пазарува многократно в dm в календарната седмица на своя рожден ден с 15% отстъпка. Необходимо е да предоставите за справка документ, който да удостоверява Вашата рождена дата. Намалението не важи за дните на намаление на всички стоки в един или повече магазини на Дружеството или на определени продуктови категории или определени марки. Отстъпката "Рожденик" не важи и за намалени продукти с наближаващ срок на годност и не се съчетава с отстъпката на продуктите, участващи в програмата babybonus.

# 700
Моля, препоръчайте ми боя за коса. Знам, че темата е огромна и е най-добре да отида на фризьор, но положението при мен не е супер трагично - тук-таме някой бял косъм, който дразни окото. Не съм се боядисвала от тийн годините, косата ми е тъмно кестенява, нещо максимално близо до естествения ми се иска.

# 701
Аз съм много доволна от Garnier Olia. Супер лесно се нанася, не ми щипе и мирише добре, за разлика от останалите бои. На Garnier всички бои са хубави за цената си, според мен.

# 702
  • Варна
Моля, препоръчайте ми боя за коса.

http://www.enzo.bg/garnier/color-naturals-creme-boja-za-kosa/
От тази съм доволна. Но мл са малко и ако някой препоръча в този ценови диапазон или малко по-скъпа, но с повечко мл боя ще се радвам.

# 703
  • София
Напоследък използвам Nectra Color, много ми харесва, покрива бели коси и запазва цвета си доста време.

http://www.nectra-color.bg/nectracolor/bg/bg/home.html

# 704
Благодаря ви, момичета! Ще разгледам предложенията на място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт