Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 92 976
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Еси за три лева? Shocked

# 676
  • Щастлива мама на 3 слънца
Благодаря ви, lollytta и Mery*-! smile3525
Вчера си купих сс-то на Боржуа, много е хубаво.  Peace
Може ли линк към него ?
Чудя се между него и този на лореал

# 677

На 3-та страница има комплекти на Raphael Rosalee, имате ли впечатления то тази козметика?

# 678
Цифром и словом 😄 Жалко, че имаше само 2 цвята намалени; иначе щях да забърша още. Ходих после и до друг магазин с една тайна надежда, ама там пък нямаше ни един.
Това са цветовете, които взех:
http://bg2.ms01.dimg.msrv.store.bg//zoomimages/3/stpf/197423/187 … riginal_id=234985
http://bg2.ms01.dimg.msrv.store.bg//zoomimages/5/stpf/197425/187 … riginal_id=234986

Между другото, днес ходих до Лили и голяма част от намалените продукти от каталога им за декември ги нямаха налични. Не че са изчерпани, а въобще не са ги имали. Каквото им пратели, такова продавали... Този отговор не ме удовлетвори.

# 679
Да, нормално е, не всички магазини продават всички марки.

Аз пък да кажа, че не съм много очарована от тази спирала:
Скрит текст:
Още с отварянето е леко суха, не успява добре да раздели миглите, но най-гадното е, че се размазва. Sick Това с нито една друга спирала не ми се е случвало.

# 680
  • София
И се рони...... Crazy

# 681
  • Варна
Днес уважих намаленото (май и ново всъщност) червило на Римел, но ми беше малко трудно да избера цвят. Вкарали са едни ярки, наситени нюанси, които си ги представям пролетно-летни и хич не ми се връзват с настроението в момента.
И автоматичен молив си взех, да имам пък  bowuu

# 682
В dm продават ли catrice?

# 683
  • Стара Загора
В dm продават ли catrice?

Не, в Лили има.

# 684
  • Пловдив
Вчера си купих сс-то на Боржуа, много е хубаво.  Peace
Може ли линк към него ?

Ето това е кремът http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/complexion/foundation/ … _perfect_cc_cream.

Днес видях, че новият магазин Лили в Пловдив вече работи от днес. Има промоция - колело с награди за покупка за минимум 10 лв. Падна ми се тоалетно мляко Нивея. Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 18:48 от marzeliva

# 685

Днес видях, че новият магазин Лили в Пловдив вече работи от днес. Има промоция - колело с награди за покупка за минимум 10 лв. Падна ми се тоалетно мляко Нивея. Simple Smile

Да ти е честито! Знаеш ли колко ще се задържи колелото?

# 686
  • Пловдив

Благодаря! Не знам колко време ще е колелото, но предполагам, че е само днес заради откриването.

# 687
  • Щастлива мама на 3 слънца
Вчера си купих сс-то на Боржуа, много е хубаво.  Peace
Може ли линк към него ?

Ето това е кремът http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/complexion/foundation/ … _perfect_cc_cream.

Мерси

# 688
Скрит текст:

Благодаря! Не знам колко време ще е колелото, но предполагам, че е само днес заради откриването.

И аз така си мислих..мерси все пак.  Hug

# 689
Момичета, взех си топ-лака на Sally Hensen от DM и бързам да споделя, чез асега съм много доволна. Blush

Благодаря на {Тони} за препоръката!  Heart Eyes

За мен най-големия тест е дали ще направи лака ми по-издръжлив, та ще наблюдавам идните дни. Simple Smile Иначе наистина съхне ултра-бързо, ноктите ми са супер гладки, без напуквания и с много хубав блясък  Heart Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт