Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 451
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • най-шареното място
Благодаря. Преди време купих зеления. Беше хвален, всички доволни, пишеше с масло, аз бързах и после видях че С ацетон. Преди това си купувах без. Затова питам.

# 316
  • Казанлък
Розовият от Лили мирише покъртително  Sick Два пъти се пробвах с него и го изхвърлих!

# 317
  • Стара Загора
И аз съм от тези, които са доволни от зеления на Лили. От както за първи път го взех все него използвам и купувам. Харесва ми как остява ноктите след почистването.

# 318
И аз съм от тези, които са доволни от зеления на Лили. От както за първи път го взех все него използвам и купувам. Харесва ми как остява ноктите след почистването.
+1.Обожавам го

# 319
Чак пък да обожаваш... лакочистител?! Joy

# 320
Чак пък да обожаваш... лакочистител?! Joy
лесно ми премахва дори и пясъчни лакове Peace

# 321
Съгласна съм, добре чисти, не го оспорвам и аз го ползвам само него, но не мога да изпитвам чувство като обожание към лакочистител! Rolling Eyes

# 322
  • Стара Загора
В духа на последните коментари  Laughing В сряда в Лили

ШОК ЦЕНА
-20%
КРЕМОВЕ ЗА РЪЦЕ. ЛАКОЧИСТИТЕЛИ И ПРОДУКТИ ЗА МАНИКЮР

# 323
  • на последния етаж
И аз. Simple Smile

# 324
  • Варна
И аз харесвам зеления лакочистител. Ако случайно не мога да стигна до Лили и трябва да купя друг, тогава взимам показания по-рано син Форте.

Кремовете за ръце на Микса хубави ли са?

# 325
И аз. Simple Smile
Аз, сигурно, съм от единиците, които изобщо не харесват въпросния лакочистител. Ползвам основно лакове в червени цветове, Lilly-то и  по-трудно сваля лака, и докато се опитвам да го направя, целите ми пръсти се оцветяват в мазно-червено.  A Forte-то ми съсипа ноктите - след две ползвания започнаха да се цепят. Предпочитам лакочистителя на Ebelin, в краен случай- някой на Umbrella.

# 326
  • София
Препоръчайте ми някоя подхранваща/хидратираща маска за лице.
На 35 години съм. Кожата ми, вече започва да клони към суха, но все още бих я определила като нормална. Трябва ми нещо  newsm78 ... освежаващо.

п.с. Зеления лакочистител на Лили, изобщо не ми хареса на мен. Харесвам тези
Скрит текст:

Тези също ми харесват, но им се разваля помпата

# 327
Препоръчайте ми някоя подхранваща/хидратираща маска за лице.
Препоръчвам ензимната маска на Балеа. Лесна и приятна за употреба, ползвам я докато съм в банята и съм с маска на косата. Миналата седмица си купих трета тубичка, освежава и хидратира.

# 328
Момичета, препоръчайте някой крем за ръчички. Досега не съм намерила такъв, който наистина да ми харесва. Искам да е бързо попиващ, много мразя да имам мазен филм пи ръцете си след 20 минути от нанасянето. Тъй като има много много сухи ръце повечето ми идват много леки и кожата ми еечно е напетна, бели се, боли ме. Оъделно има този проблем и по тялото, но там укротявам положението. Grinning Та, ще съм ви благодарна ако ми помогнете.

И последно, какво мислите за млеката за тяло на Микса?

# 329
  • София
Бижу, много благодаря! Отивам да си я купя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт