Balea, Alverde, Catrice, Essence - 21 (Козметика от ДМ и Лили)

• 92 972
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, какво мислите за пресата за коса на Philips от лоялната програма на Лили? Дали е хубава? Някой ползвал ли я е?

# 706
  • Стара Загора
В Лили
CРЯДА, 16.12.2015.
ШОК ЦЕНА
-20%
ЧЕРВИЛА. ГЛАНЦОВЕ И ЛАКОВЕ ЗА НОКТИ

# 707
  • София
Напоследък използвам Nectra Color, много ми харесва, покрива бели коси и запазва цвета си доста време.

http://www.nectra-color.bg/nectracolor/bg/bg/home.html
[/quote
Къде мога да я намеря тази боя,само он лайн ли я поръчваш,и горе-долу на каква цена е?Благодаря!

# 708
видях на живо зимната колекция на Есенс
изобщо не е толкова зашеметителна колкото на снимки
нищо не успях да си избера и да си купя  Rolling Eyes
не съжалявайте твърде много, че я няма у нас  Wink

# 709
  • София
Къде мога да я намеря тази боя,само он лайн ли я поръчваш,и горе-долу на каква цена е?Благодаря!
Има я в ДМ, Лили, козметичните магазини....Струва към 9лв, беше намалена на 6 и нещо последния път.

# 710
  • Щастлива мама на 3 слънца
Може ли да ми препоръчате хубава база

# 711
  • Варна

Сериозно? Само откъм фотогеничност ли го докарва?

# 712
  • София
Има я в ДМ, Лили, козметичните магазини....Струва към 9лв, беше намалена на 6 и нещо последния път.
bouquetБлагодаря,ще и хвърля едно око!

# 713

Сериозно? Само откъм фотогеничност ли го докарва?

за мен - да
лимитките нямат тестери /само на червилата видях/, в различни магазини имаше различни изостанали продукти, много обикновени ми се сториха
червилата ги драснах на ръка - мазни и не съвсем плътни, особено най-тъмното
не разгледах само спрея за коса и блестящата пудра с помпичка, защото не ме интересуват
колекцията, за да не се чудите за какво говоря:
http://beautycandyloves.co.za/essence-cosmetics-merry-berry-collection/
най-много исках тъмното червило и хайлайтера

видях и стелаж на Makeup Revolution, пробвах разни неща и искрено съжалявам, че от тях не си взех

Скрит текст:
- прасковения на изкуствената светлина беше чист холограм  Heart Eyes

- тази контурираща палитра, с така подредени цветове; кафявият е по-топъл отколкото харесвам, но хайлайтерът и ружът много ми допаднаха

не пробвах сенки за очи и червила

# 714
Преди време се сдобих с лак и пяна за коса на Balea за обем. Лакът не е нищо особено, докато пяната успя да ме изненада приятно- аз съм с права коса и я използвам за създаване на къдрици Simple Smile

По-подробно съм описала продуктите тук Simple Smile :
http://theblackorchid9713.blogspot.bg/2015/12/balea-volume-effect.html

# 715
Момичета! Моля за съвет! Искам да си понакупя разни нещица от ДМ и да ползвам 15-процентната отстъпка за рожден ден!

Моля за идеи! Ако бяхте на мое място - какво щяхте да си купите? Без ограничения за коса, кожа, грим...

# 716
  • гр.Добрич

Абсолютно подкрепям. Купих три лака и така цапат, нямат изтриване. Целите ми ръце са червени, розови и т.н.

# 717
Ot Nectra Color боя коса също съм доволна , има я навсякъде - и в Елитис, и в ДМ, и Лили, цена 4,99.

# 718
  • Вестерос
Боя за коса аз харесвам на Гарниер червените Колор Сенсейшън

# 719
Предвид факта, че козметиката на Есенс не е като цяло качествена, какво да се гледа друго освен външния вид на продукта?! А лимитките никога не изглеждат толкова готино на живо..

Лас Вегас, аз другата седмица ще се възползвам от намалението и смятам да взема следните неща: бб на Ебелин, душ гел и лосион за тяло на Балеа, блестящия руж на Алверде(голяма красота е), бътъра за коса пак на марката, молив за устни на Есенс 05 и още се чудя за парфюма за коса на Балеа и бътъра им за устни. Ако някой ги е пробвал, моля да сподели мнение Whistling

Общи условия

Активация на акаунт